Naon anu kudu dilakukeun di Barcelona? pituduh dasar pikeun kadatangan anjeun ka Barcelona

Pandangan barcelona

Pandangan Barcelona

Kota Barcelona ayeuna kosmopolitan sareng sambutan dina waktos anu sasarengan. Tapi éta ogé parantos berhasil ngajaga tradisi na sareng warisan monumental anu euyeub anu kasaksian kana kacerdasanana kapungkur. Kagenep kota anu paling padumukan di Éropa, éta ngagabungkeun gedong Gothic sareng kaajaiban Gaudi sareng ogé sareng daérah modéren dimana konstruksi avant-garde sareng seueur tempat hiburan seueur.

Teu aya ogé kakurangan réstoran anu megah dimana anjeun tiasa ngaraoskeun gastronomi Barcelona anu raoseun khususna sareng Catalan sacara umum. Upami anjeun badé didatangan, kami bakal ngajelaskeun sadayana anu tiasa anjeun laksanakeun.

Naon anu kedah ditingali di Barcelona

Susunan monumén, musium sareng tempat sanés anu pantes didatangan ku Barcelona anu nawiskeun anjeun ageung pisan. Tapi aya sababaraha diantarana anu anjeun kedah tingali. Éta sapertos kieu.

Katedral Barcelona urang

Resmi dingaranan Santa Iglesia Catedral Basilica Metropolitana de la Santa Cruz y Santa Eulalia, éta mangrupikeun karya tina Arsitéktur gotik. Éta diwangun antara abad ka-XNUMX sareng ka-XNUMX, sanaos fasad na parantos réngsé dina kaping XNUMX. Diantara kapilah-kapilahna, salah sahiji Santa Lucía menonjol, anu, kumaha ogé, milik Romanesque telat, sareng éta Santo Cristo de Lepanto, dipikahormat pisan di kota.

Tapi salah sahiji bagian anu paling matak dina katedral nyaéta tukang batu na, dihias ku patung anu diideuan ku Old and New Testament, ogé legenda Saint George merangan naga.

Di sakitar basilika persisna teh Kuartal Gothic ti Barcelona, ​​dimana anjeun tiasa ningali kaajaiban anu sanés sapertos Portal del Ángel, Istana Episkopal atanapi Plaza Real. Sareng ogé titinggal sajarah sapertos kuartal Yahudi lami sareng tembok abad pertengahan.

Poto Montjuic

Montjuic Gunung

Gunung Montjuic

Pikeun perayaan Pameran Universal taun 1929, aranjeunna diwangun dina Gunung Montjuic gedong anu ayeuna aya diantara anu paling lambang di Barcelona. Diantarana, anjeun kedah ningali Stadion Olimpiade sareng Kampung Spanyol, anu terakhir ku 117 gedong wawakil pikeun sadaya daérah Spanyol.

Tapi di luhur sadayana, anjeun bakal kagum ku anu maksakeun Istana Nasional, diwangun dina gaya klasikis sami sareng arsitektur jaman Renaissance sareng tempat seueur karya-karya ala Noucentista. Sareng anu henteu kirang spektakuler ogé bakal narik perhatian anjeun Air Mancur Ajaib, anu cai na hurung dina warna béda dina wengi.

Casa Milà, Sagrada Familia sareng ciptaan sanés anu hébat ti Antonio Gaudí

Tapi upami Barcelona seueur ngahutang jenius, éta henteu sanés Antonio gaudi, panyipta gaya arsitéktur sakumaha élektik sapertos na, tapi sok rongkah. Seueur conto ajaran anjeunna tetep di Ciudad Condal. Sababaraha diantarana nyusun sét anu parantos dinyatakeun Warisan Dunya.

Diantara kaajaiban ieu, anjeun kedah didatangan ku Sagrada Familia, salah sahiji lambang tina Barcelona sareng anu Gaudí bakti hirupna, sanaos anjeunna henteu sanggup ngarengsekeunana. Tapi anjeun ogé kedah ningali Milà House, kawéntar dikenal salaku La Pedrera; éta Batlló House jeung Taman Guell, Anu bentukna diideuan ku Alam.

Batuna

Milà House

Museum

Barcelona ogé beunghar musium. Justru, di taman nembé disebatkeun anjeun gaduh Museum Gaudí House, dimana anjeun tiasa kenal deui kapribadian anu hadé ieu. Henteu kirang pentingna nyaéta Musium Picasso sareng yayasan anu didaptarkeun ka Joan Miró sareng Antoni Tà Puppies.

Di sisi anu sanésna, di gunung Montjuic anjeun bakal mendakan Taman Botani sareng Museum Élmu Pengetahuan Alam, samentawis dina Eixample aya anu khusus kanggo Modernisme Catalan. Anjeun ogé ngagaduhan Museum Sejarah Sejarah Barcelona anu menarik sareng anu sanés anu langkung panasaran. Salaku conto, anu didaptarkeun pikeun automata, Parfum, Érotis atanapi Football Club Barcelona.

Naon anu kedah dilakukeun di Barcelona

Salian ti nganjang ka sadaya tugu anu kami nyarankeun, aya seueur hal-hal sanés anu tiasa anjeun laksanakeun di Barcelona. Upami anjeun iinditan sareng murangkalih, penting pisan anjeun nyandak éta Taman Hiburan Tibidabo, anu pangkolotna di Spanyol. Upami anjeun badé nyandak perjalanan anu sanés, anjeun tiasa dugi kana jalan khusus anu angkat ti Plaza del Doctor Andreu atanapi dina anu disebut Trem Biru.

Di sisi anu sanésna, upami anjeun hoyong mésér sareng gaduh artos anu saé, dina Paséo de Gracia anjeun gaduh "mil emas" sajati, kalayan toko mérek méwah terkenal di dunya. Tapi, upami anjeun langkung resep anu langkung has sareng anu langkung mirah, éta patut didatangan anu bénten pasar di kota, contona, Santa Caterina.

Naon anu kedah didahar di Barcelona

Barcelona ngagaduhan gastronomi anu euyeub sareng rupa-rupa anu ngagabungkeun Catalan sareng piring ti Barcelona. Dina waktos anu sasarengan, éta ngagabungkeun tradisi sareng anu paling resep tina asakan anyar, aya di réstoran anu terkenal di dunya.

Salaku starter klasik, anjeun kedah tuang anu kawéntar roti nagara sareng tomat. Atanapi anjeun ogé tiasa nyobian salah sahiji jinis tina Coke, sami sareng pizza dina Gastronomi Italia.

Teras mangrupikeun asakan khas anu sosis sareng kacang bodas anu disebut biarawan dina zona. Kacida populerna ogé escudéla, sup anu disiapkeun sareng sayuran, hayam, sapi, kentang sareng céri anu béda-béda; tapi ngagaduhan bahan anu khas: "bola", bakso ageung anu didamel daging cengek, bawang bodas, endog, peterseli sareng remah roti.

Roti Tumaca

Roti sareng tomat

Anjeun ogé bakal mendakan nikmat suét de peix, sajenis rebus ku lauk batu, kentang sareng bahan-bahan sanés. Sareng, kitu ogé, has nyaéta calcots (macem-macem bawang) kalayan saos romesco.

Béda téh Salad Peppers Anggang, piring anu tiis didamel sareng cabé panggang sareng aubergine anu terasna dibumbui ku uyah, minyak zaitun sareng cuka. Kakuatan anu langkung ageung ngagaduhan fricando seupan supa sareng sapi kalayan saos. Sareng, pikeun dessert, anjeun moal sono kana tuangeun Krim Catalan, sami sareng custard ti tempat sanés di Spanyol. Sanaos aranjeunna ngagaduhan nami anu langkung asli, piaraan nun (kentut nun), sababaraha cookies anu anjeun bakal mendakan di penjuru Barcelona.

Kasimpulanana, aya seueur anu ditawarkeun ku Barcelona ka anjeun. Anjeun peryogi seueur dinten pikeun ngaraosan sadayana. Tapi, upami anjeun ngupingkeun naséhat kami, anjeun tiasa nyarios yén kunjungan anjeun parantos ngamungkinkeun anjeun terang sadayana hal penting di kotana Catalan kosmopolitan.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*