Naon anu kudu dilakukeun di Fuerteventura

Fuerteventura

La pulau Fuerteventura kagolong di nusantara Kapuloan Kanaria di Spanyol. Ibukota na nyaéta Puerto del Rosario sareng mangrupikeun pulau anu kaopat paling padumukan di Canaries. Sadaya Kapuloan Canary pikaresepeun pisan, sabab iklimna saé pisan sapanjang taun, janten sadayana kabur milarian panonpoé iraha waé.

Kami badé tingali sadaya tempat anu anjeun kedah tingali Fuerteventura, sareng taman alamna, ibukota sareng tangtosna pantai-pantai anu saé éta mesin utama na. Upami anjeun hoyong pakansi santai dimana anjeun tiasa nikmati matahari sareng pantai, ogé rohangan alam, pikirkeun Fuerteventura.

Didatangan bukit pasir sareng kota Corralejo

Corralejo

Gundukan ieu tempatna di beulah kalér pulau, caket kota anu aranjeunna bagikeun namina. Éta bukit pasir ageung ayana di gigir basisir, janten bentangna moal nyésa waé saha waé. The Taman Alam Corralejo mangrupikeun rohangan anu pinuh ku gundukan sareng cai pirus di handap. Éta pastina mangrupikeun salah sahiji bentang anu paling seueur dipilarian, sareng tempat anu urang kedah didatangan. Pulo Fuerteventura nawiskeun kami bentang unik pikeun nyandak poto anu pangsaéna. Tamanna panjangna aya dalapan kilométer, janten urang tiasa nyéépkeun énjing nganjang ka dinya kalayan tenang atanapi nikmati pantai na, diantarana Playa del Moro sareng Playa del Burro menonjol. Parantos di kota Corralejo, dimana ogé aya akomodasi anu cekap, anjeun tiasa ngaraosan daérahna anu lami sareng jalan sempit sareng daérah palabuan.

Candak féri ka Pulo Lobos

Lobos Islet

Pulo ieu nyandak nami ti singa laut anu dugi ka ayeuna cicing di basisirna. Éntri ka pulau terbatas, janten anjeun kedah nyungkeun ijin lima dinten sateuacana. Ti Corralejo anjeun tiasa nyandak féri pikeun nganjang ka Pulo Jawa, sanaos ngan ukur angkat sakitar opat jam, énjing-énjing atanapi sonten. Di pulau ieu anjeun tiasa balik kana jalur hiking sareng terasrasakeun pantai anu hébat. Perairan cai pirus di pantai La Concha dina bentuk satengah bulan mangrupikeun tempat anu saé pikeun bersantai.

Ngadamel rute ngalangkungan mercusuar anjeun

Mercusuar Fuerteventura

Sapertos di pulau mana waé, Fuerteventura gaduh seueur titik di basisir na di mana urang tiasa mendakan mercusuar, anu ngalaksanakeun fungsina sareng janten tempat wisata. Di Fuerteventura urang tiasa ngalaksanakeun rute anu menarik ngalangkungan mercusuar na anu pangsaéna pikeun tiasa ngaraosan éta di lingkungan basisir na. Di mercusuar Tostón di Punta Ballena urang tiasa nganjang ka Museum Pancing Tradisional. Mercusuar Entallada di Tuineje mangrupikeun mercusuar hawa anu ogé nungtun kapal terbang. Mercusuar Punta aya di Taman Alam Jandía sareng tanggal ti abad ka-XNUMX, kalayan pameran di jero khusus kanggo dasar laut.

Jalan-jalan ka kota Betancuria

Betancuria

Betancuria mangrupikeun salah sahiji kota anu paling indah sareng dilongok di sadaya Fuerteventura sareng ogé salah sahiji kota tertua. Di kota ieu urang tiasa ningali Garéja Santa Maria dina gaya Gothic Perancis dina yayasan anu pangeusi kota mimiti dikubur. Kanggo diajar sakedik deui ngeunaan tempat ieu urang tiasa angkat ka Museum Arkeologi sareng Etnografi, dimana urang tiasa ningali bagian tina arkéologi aborigin, anu sanésna paleontologi sareng etnografi anu sanés. Di sakurilingna kami ogé tiasa nganjang ka Taman Pedesaan Betancuria sareng sudut pandang Morro Velosa.

Tingali pantai Cofete

Pantai Cofete

Pantai Cofete mangrupakeun pantai parawan panjangna sakitar dua belas kilométer éta ngareuwaskeun sadayana anu nganjang ka dinya. Anjeun kedah ngalangkungan jalan anu nuju ka kota Morro Jable sareng ngahontal sudut pandang Degollada Agua Oveja ti mana anjeun kedah turun ka kampung Cofete teras ka kota. Di daérah ieu anjeun tiasa ngadatangan Casa Winter sareng ogé kuburan anu indah dimana anjeun ngantunkeun mobil anjeun. Ti dinya anjeun tiasa turun ka pantai Cofete. Mangrupikeun pantai kalayan ombak anu kuat anu ngojay henteu disarankeun sabab tiasa bahaya. Tapi éta pasti pantes didatangan, sabab éta pantai liar kaéndahan anu luar biasa kalayan mil ti pasir.

Pantai Fuerteventura

Pantai Sotavento

Di pulau Fuerteventura anjeun tiasa ningali pantai sanés anu kageulisan hébat. Pantai Corralejo kasohor pisan, kalayan keusikna anu alus sareng perairan pirus na. The Pantai Sotavento di Jandía mangrupikeun pantai lega kalayan keusik bodas di mana masarakat biasana ngamimitian olahraga cai kusabab kaayaan anu saé. Pantai Gran Tarajal di Tuineje mangrupikeun pantai anu gaduh pasir anu langkung poek, ampir hideung, sanaos sanés pasir anu poék di pantai gunungapi tempat sapertos Tenerife, tapi éta ngagaduhan pesona.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*