Naon anu kudu dilakukeun di Tenerife

Tenerife

Candak perjalanan ka Tenerife Mangrupikeun ide anu saé, utamina kusabab gampang milari tawaran dina penerbangan murah pikeun angkat ka bandara di pulau éta. Naha urang badarat di Tenerife kalér atanapi di kidul, urang bakal ngagaduhan tempat pikeun ditingali sareng hal-hal anu kedah dilakukeun di tempat ayeuna.

Aya seueur hal-hal anu kedah dilakukeun di Tenerife, saluareun ngararasakeun pantai anu indah. Mangrupikeun pulau anu pinuh ku tempat alami anu kageulisan anu hébat, jalur hiking sareng kota-kota alit anu menawan, janten urang kedah ngadamel rancana perjalanan sateuacan angkat.

Nganjang ka Taman Nasional Teide

Salah sahiji kunjungan anu teu kedah dituju nalika angkat ka Tenerife nyaéta Taman Nasional Teide. Taman ieu nawiskeun bentang vulkanik anu sigana dicandak ti Mars, ogé sababaraha batu terkenal anu tiasa nyandak poto khasna. Nalika anjeun dugi ka Teide anjeun kedah ngantri pikeun tiasa naék kana mobil kabel. Éta perjalanan anu pondok sateuacan dugi ka puncak, anu biasana aya pandangan anu spektakuler. Penting pikeun nyandak anu haneut kusabab biasana tiris sareng angin di ditu. Salaku tambahan, upami urang hoyong naék ka daérah paling luhur gunungapi, urang kedah nyungkeun éta sateuacana.

Bersantai di Playa de las Amérika

Daérah Playa de las Américas pisan turis sareng meriah. Aya daérah komérsial sareng réstoran sareng toko, ogé pantai pikeun nikmati cuaca anu saé di Pulo Jawa.

Tingali paus sareng lumba-lumba di Adeje

Salah sahiji hiburan anu paling dipilari di Costa Adeje nyaéta lumba-lumba sareng nonton lauk paus. Paus ngan ukur tiasa ningali sababaraha sasih ti sataun, tapi biasa ningali lumba-lumba, Janten perjalanan teh sok pantes. Di kota aya sababaraha tempat pikeun nyéwa jenis perjalanan ieu sareng hargana lumayan murah.

Kagum di Los Gigantes

Raksasa di TEnerife

Dina waktos anu sami anjeun tiasa ningali cetaceans di Adeje, perjalanan bakal dilakukeun dina handapeun gawir luar Los Gigantes. Normalna, perjalanan kapal kaasup tumpangan sareng tingalian gawir, anu spektakuler. Aranjeunna ogé biasana mampir dina cove pikeun mandi sareng tuang.

Ngarasakeun di Loro Parque

Taman beo

Pikeun anu resep sato atanapi angkat salaku kulawarga, salah sahiji hiburan di Pulo Loro Parque. Tempat ieu mangrupikeun kumpulan tutuwuhan tropis swasta sareng kebon binatang. Tempatna di Puerto de la Cruz, di kalér Tenerife. Gorila, jaguar bahkan lumba-lumba sareng paus killer tiasa dipendakan di kebon binatang.

Ngajajah Guha Angin

Gua Angin mangrupikeun liang di pedalaman bumi dina bentuk tabung vulkanik dina letusan anu lumangsung rébuan taun ka pengker. Guha-gua na gaduh bagian alit anu tiasa didatangan, sababaraha meter. Dina wisata anu dipandu, kagiatan sanés dilakukeun, sapertos jalan-jalan ngalangkungan leuweung sareng ngangkut ka guha.

Jalan-jalan ngaliwatan gunung Anaga

Daérah Anaga nyaéta a Cagar Alam Biosfir sareng éta mangrupikeun pagunungan anu perenahna di beulah kalér pulau. Di daérah gunung ieu aya sababaraha jalan anu tiasa ngajalanan rute di tengah alam. Salaku urang sebutkeun, ieu mangrupikeun kagiatan anu hébat di Pulo Jawa saatos aya di pantai, utamina upami urang usum salju. Jalur 'El Bosque Encantado' mangrupikeun salah sahiji anu paling dipénta sareng dilongok, tapi pikeun tiasa jalan sapanjang anjeun kedah nyungkeun idin sateuacanna, kusabab aya kelompok leutik. Penting pikeun nyungkeun idin sateuacanna, khususna dina usum tinggi.

Laksanakeun wisata ngaliwatan Barranco de Masca

Masca jurang

Numpak a jalur ngaliwatan Barranco de Masca Mangrupikeun salah sahiji wisata anu pang populerna. Rute na lebet jurang ti rumah pertanian Masca pikeun turun ka daérah pantai, dimana parahu biasana ngantosan kanggo ngajemput anu ngalalana. Éta lumangsung sakitar tilu jam sareng nutupan ampir lima kilométer. Kapal balikkeun wisatawan ka daérah Los Gigantes. Daérah ieu seueur turis kusabab ieu, kusabab cetacean sareng gawir Los Gigantes.

Tingali pusat bersejarah La Laguna

Pusat bersejarah di San Cristobal de La Laguna Éta dinyatakeun salaku Situs Warisan Dunya ku UNESCO. Ieu ibukota Tenerife sareng ogé sadaya Gran Canaria. Di pusat bersejarah, gedong-gedong lami anu diawétkeun kalayan saé pisan, kalayan warna na sareng kerangka kai na. Aspék anu ati-ati ieu anu ngajantenkeun kota lami ieu janten istiméwa, kota anu pantes didatangan ku nilai sajarahna, ti saprak mangabad-abad ka tukang sacara umum bangsawan Canaria aya di imah-imah ieu.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*