Naon anu bakal didatangan di Cagliari

Cagliari

Cagliari nyaéta ibukota Pulo Sardinia, kota anu urang tiasa ningal hakekat Mediterania anu saé. Kota anu parantos kuno sareng parantos ningali Carthaginians, Romawi, Bizantium atanapi Arab ngalangkungan sareng di mana urang tiasa mendakan seueur jaman baheula. Éta sababna janten kota anu sajarah mangrupikeun bagian tina unggal batu sareng unggal juru.

dina kota urang tiasa terang lingkungan sajarah anu béda terasrasakeun sésa-sésa jaman baheula Romawi atanapi asakanana anu enak. Mangrupikeun kota basisir, panggedéna di Pulo Sardinia, sareng urang tiasa ical di dinya pikeun ngaraosan pangalaman unik.

Béntion Santo Remy

Béntion Santo Remy

El Bastion Saint Remy mangrupikeun benteng anu paling dikenal di kota. Éta diwangun dina abad ka-XNUMX sareng kagolong kana lingkungan Castello anu kawéntar. Anjeun tiasa naék Passegiatta Coperta atanapi lift di Piazza della Constituzione. Nalika urang dugi ka bastion ieu urang tiasa gaduh pandangan kota anu hébat, tempat sapertos port atanapi lingkungan Marina. Di tempat ieu ogé aya teras-terasna pikeun ngagaduhan hal anu cool bari urang resep ningali pandanganana.

Amfiteater romawi

El Amfiteater Romawi mangrupikeun tempat sanés anu urang kedah tingali di Cagliari. Mangrupikeun salah sahiji rompi anu masih tetep aya di kota perjalanan bangsa Romawi. Dinten ayeuna urang tiasa ningali daérah anu digali dina batu ku undak na. Sababaraha kajadian masih kajantenan di tempat ieu, janten upami urang untung urang tiasa waé sareng hiji. Amfiteater ti abad ka-XNUMX Masehi sareng ngagaduhan kapasitas pikeun rébuan jalma, janten inti kahirupan sosial nalika jaman Romawi di kota.

Kastil San Michele

Puri Cagliari

Kastil ieu dina bentuk bénténg aya di daérah pangluhurna kota, janten éta bakal nawiskeun kami pandangan anu saé. Éta perkawis a Puri abad ka-XNUMX anu diwangun pikeun mayungan sareng nempatkeun bangsawan pulau. Éta didamel salaku bénténg kusabab invasi sareng bajak laut, pikeun ngajagaan ngalawan aranjeunna. Ngan ukur munara sareng bagéan témbok anu tetep tina istana lami, sanaos urang tingali lengkep, éta parantos disimpen deui dina usaha ngajaga gaya anu sami. Di jero kastil ayeuna aya pusat seni sareng budaya.

Munara gajah

Ieu munara abad pertengahan anu dilestarikan leres pisan ayana di lingkungan Castello anu terkenal. Menara ieu aya ti abad ka-XNUMX sareng ngagaduhan panto alit sareng lami di bagian handap na anu ngarah urang ka jalan utama kota lawas, sahingga kedah ditingali. Nalika urang ngalangkungan menara urang tiasa milarian patung gajah anu namina namina.

Musium arkéologis nasional Cagliari

Museum Arkéologis

Ieu teh musium arkéologis pangpentingna di Pulo Jawa sareng gaduh koleksi ageung. Henteu sia-sia teu béda peradaban parade ngurilingan pulau. Anjeun bakal tiasa ningali potongan-potongan anu ti saprak jaman baheula ka jaman anu sanés sapertos Bizantium. Upami anjeun resep sajarah sareng detil arkéologi, éta henteu diragukeun deui tempat anu anjeun kedah angkat.

Pelabuhan sareng lingkungan Marina

Upami anjeun hoyong tempat anu pinuh ku kahirupan, anjeun kedah ngalangkungan palabuhan sareng lingkungan Marina, tempat dimana urang bakal mendakan toko sareng réstoran. Lingkunganana aya di jalan Romawi lami sareng caket palabuan Cagliari. Éta tempat dimana urang ogé tiasa ningali piazza Yenne sareng balai kota. The Jalan Via G Manno mangrupikeun nomer toko anu paling ageung, tempat anu leres-leres ngahibur pikeun anu hoyong resep balanja.

Menara San Pancracio

Menara San Pancracio

ieu munara diciptakeun dina abad ka opat belas tur éta salah sahiji anu paling penting di kota. Mangrupikeun salah sahiji poin anu paling luhur dina méter 130 sareng ti éta anjeun tiasa gaduh pandangan anu saé tina Cagliari ti luhur. Éta menara pertahanan ngalawan Arab sareng Genoese anu ngagaduhan pentingna sajarah anu hébat. Salaku tambahan, mangtaun-taun engké éta dipaké salaku panjara, sanaos éta ditutup kusabab jumlah anu seueur kabur. Pikeun ngalebetkeunana sareng tiasa angkat ningali kota, anjeun kedah mayar harga anu meujeuhna pisan, janten kunjungan anu pantes.

Viceregio Square sareng Istana

Ieu salah sahiji alun-alun kota anu paling penting, didamel dina abad ka opat belas. Mangabad-abad ka pengker, alun-alun ieu dihias ku motif mitologis Sardinia, ngajantenkeunana pikaresep ku wisatawan. Di jerona urang ogé tiasa ningali Istana Viceregio, salah sahiji hal anu dipikaresep di kota Cagliari.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*