Naon anu kedah ditingali di Almería

benteng

Kami mendakan dina kasempetan ieu tempat-tempat anu urang kedah tingali dina Propinsi Almería, antara Granada sareng Murcia. Ruang lega kalayan lingkungan pakotaan kalayan seueur sajarah, tapi dimana urang bakal mendakan seueur rohangan alam anu tiasa kaleungitan diri.

Tempat dimana urang Barat lahir, anu ku sadayana dipikacinta mangtaun-taun, sareng rohangan tempat pidangan pilem sapertos Lawrence of Arabia atanapi Indiana Jones ditémbak. Kami sanés ngan ukur jalma anu mendakan di Almería tempat alam anu hargana ageung, anu seueur tempat anu dipikaresep pikeun didatangan.

Taman alam Cabo de Gata

Cabo de Gata

Anu henteu kantos nguping ngeunaan pantai anu éndah sareng dijagaan di Taman alam Cabo de Gata. Tempat anu saé pinuh ku kawasan alam anu dilestarikan sareng éta mangrupikeun taman vulkanik geo di Laut Tengah. Aya seueur pantai di dinya pikeun ngaraosan perairan Mediterania, sapertos pantai Monsul, Playa de los Muertos atanapi Playa de los Genuceses. Aya ogé sababaraha kota anu raoseun anu janten lauk, sapertos San José atanapi Las Negras. Tangtosna, urang kedah émut yén éta mangrupikeun rohangan alam anu nilai hébat anu kedah diurus, utamina ayeuna éta wisata pisan.

Alcazaba sareng témbok

benteng

Alcazaba mangrupikeun tugu utama di kota Almería. Éta ageung pisan bénténg muslim kalayan pandangan anu hébat kota. Anjeun tiasa jalan-jalan sapanjang témbok anu luar biasa terasrasakeun Homage and Powder Towers. Anjeun bakal nyanghareupan pangwangunan muslim pangageungna sapertos ieu di Spanyol.

Katedral Inkarnasi

Katedral tina Inkarnasi

Upami anjeun neraskeun di kota Almería, anjeun bakal ngagaduhan kunjungan penting deui. Éta Katedral Inkarnasi. Éta sanés katedral anu khas, kalayan éksterior anu dihias, tapi langkung saé aspék bénténg, sareng menara ageung anu bakal ngingetkeun urang kana Alcazaba. Janten kota anu seueur niaga, serangan bajak laut diperyogikeun ngawangun katedral salaku benteng asli. Di jerona parantos ngagaduhan penampilan anu langkung khas di katedral.

Museum Almeria

Museum Almeria

Di kota urang ogé tiasa nganjang kana budaya, sapertos Museum Almería. Éta hébat Museum arkéologis di mana ngartos sababaraha tahapan sajarah. Aya sababaraha lanté kalayan paméran anu nunjukkeun objék anu dikoléksi dina penggalian, duanana ti jaman Romawi boh ti jaman Arab Andalusia. Tempat anu saé pikeun dibarengan ku murangkalih.

Museum Minyak

Musium minyak

Urang teraskeun sareng kunjungan budaya di kota Almería. Dina kasempetan ieu kami bakal tiasa nganjang ka Museum Minyak, di jantung kota lami. Nyaéta ngeunaan pabrik minyak, nyaéta, ngagiling minyak tradisional anu aya di bumi lami. Urang bakal tiasa terang anu langkung seueur ngeunaan produksi emas cair ieu anu urang sadayana anggo unggal dinten.

Museum Gitar

Musium gitar

El Museum Gitar Éta mangrupikeun konstruksi anu anyar, tapi éta mangrupikeun tempat anu penting pikeun anu resep musik. Tempatna di tukangeun katedral sareng nawiskeun sababaraha kamar sareng paméran sareng kamar pikeun sababaraha acara. Mudah-mudahan urang bakal tiasa ngahadiran sababaraha hajatan ieu.

Gurun Tabernas

Gurun Tabernas

30 kilométer ti ibukota anu kawéntar Gurun Tabernas, tempat anu dipilih pikeun némbak seueur film barat, sareng anu henteu diragukeun sigana ngangkut urang ka setting ieu ti jaman anu sanés. Ayeuna urang tiasa nyarios yén éta masih mangrupikeun tempat anu narik pikeun kaéndahan alamna, sabab éta ogé parantos janten adegan séri Game of Thrones anu kawéntar.

Bénténg Bravo

Bénténg Bravo

Di Gurun Tabernas masih kénéh aya film-film pilem barat baheula, anu janten tempat wisata anu leres-leres pikaresepeun. Upami anjeun hoyong diangkut ka salah sahiji pilem barat ieu, anjeun tiasa didatangan Fort Bravo, rohangan anu bertema dimana anjeun tiasa nyéépkeun waktos sareng kulawarga anjeun, kalayan set pilem. Anjeun tiasa ningali acara na ogé jalan-jalan sareng nunggang kuda di sakurilingna.

Sierra Nevada

Sierra Nevada

Sanaos seuseueurna Sierra Nevada Tempatna di propinsi Granada, urang tiasa nyarios yén aya ogé bagian anu ti Almería. Éta sababna daérah gunung alam ieu kalebet dina rencana ésénsial pikeun propinsi. Resort ski na sareng bentang salju anu indah mangrupikeun kontras idéal sareng gurun pasir atanapi pantai panas di basisir.

Sierra tina Filabres

Sierra de Filabres

Pegunungan ieu caket gurun, sareng sabab éta ngagaduhan bentang alam anu luar biasa sareng kota-kota leutik anu menawan. Disarankeun nganjang ka kampung-kampung sareng bumi bodas sareng terasrasakeun papanggihan alit, ti tempat-tempat bersejarah dugi ka masarakatna.

Lebak Almanzora

Lebak Almanzora

Di daérah pedalaman Almería ogé aya tempat anu saé. Upami naon anu anjeun resepkeun nyaéta ningali tempat menawan sareng nganjang ka kota-kota anu henteu jenuh ku pariwisata, anjeun tiasa angkat ka Lembah Almanzora, dimana gaya hirupna sepi sareng sumber-sumber asalna tina bumi sareng alam. Wajib nyobian gastronomi lokal di dieu pikeun kaget ku rasa anu khas na.

Istana Macenas di Mojácar

Kastil Macenas

Istana ngawangun menara anu khas ieu aya di gigireun Basisir Macenas di Mojácar. Éta ti abad ka XNUMX sareng misinya henteu sanés nyaéta ngabélaan daérah tina serangan bajak laut. Maka aspek kompak tina bénténg anu teu kairut.

Kastil San Felipe di Níjar

Istana Níjar

Puri ieu perenahna di basisir, di kota los Escullos, di Nijar. Éta mangrupikeun monumen pertahanan anu diwangun ku Carlos III sareng anu ayeuna masih kénéh ngagaduhan kaayaan konservasi anu saé.

Laujar de Andarax

Laujar de Andarax

Kota ieu sigana mangrupikeun salah sahiji kota anu paling indah di Almería, janten pantes didatangan. Tempatna di handapeun Sierra Nevada sareng kejutan pikeun ngagaduhan némpél Arab tangtuHenteu pikeun nanaon éta tempat cicing Boabdil, raja Moor terakhir Granada.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*