Naon anu kedah ditingali di Avilés, Asturias

Aviles

Populasi tina Avilés mangrupakeun kota anu ramah sareng pikaresepeun, kalayan kota lami anu saé sareng tradisional. Éta mangrupikeun kota wisata anu idéal pikeun ngadatangan sepi kalayan senang ningali sudut na. Lokasina sababaraha kilométer ti Gijón sareng Oviedo, janten tempat anu saé pikeun ningali kompleks sajarah na dina waktos anu singget.

Hayu urang tingali naon urang tiasa mendakan minat di kota Avilés, kota Asturian anu nawiskeun istana, bumi lami sareng suasana anu saé. Mangrupikeun kota anu ngagaduhan salah sahiji tempat baheula anu paling indah di Asturias, janten pastina kedah lirén sahenteuna hiji dinten ningali éta.

Plaza de Espaà ± a

Plaza de Espaà ± a

Pusat bersejarah Avilés mangrupikeun salah sahiji obyek wisata anu paling hébat, janten kami ngajukeun pikeun ngamimitian jalan-jalan di pusat Plaza de España, anu urang bakal gampang ngahontal. Alun-alun ieu cukup lega sareng di jerona urang tiasa ningali wangunan batu di Balé Kota na ogé éta Istana Ferrera lami, dinten ayeuna dirobih janten hotél anu saé sareng mewah. Beurang, alun-alun ageung ieu ngagaduhan seueur teras-teras di palang-palang, sampurna pikeun inuman. Salaku tambahan, caket dieu kami ogé bakal mendakan réstoran sareng bumi sider dimana anjeun tiasa ngaraosan inuman bintang Asturias, cider.

Garéja San Nicolás de Bari

Saint Nicholas Bari

Upami urang angkat ka jalan gigireun Istana Ferrera kami bakal mendakan garéja ieu sareng leuweung anu saé. Di tempat ieu nyaéta garéja anu saé San Nicolás de Bari, anu asalna ti abad ka tilu belas sareng kagolong kana biarawan Franciscan. Bareng sareng jalan-jalan anu cobbled mangrupikeun paningali anu saé anu pantes ditingali. Ieu anu ngajantenkeun kota ieu ngagaduhan kota lami anu kedah ditingali.

Jalan Galiana

Jalan Galiana

Upami anjeun hoyong ngaraoskeun suasana anu alus nalika magrib, anjeun moal sono ka Calle Galiana. Jalan anu teras-terasna ngagaduhan daya tarik anu sami sareng sapertos abad ka-XNUMX, di mana urang bakal ningali a galéri arcade lega pisan dimana aya seueur tempat inuman Aranjeunna nyayogikeun sagala rupa inuman. Di caket dieu anjeun tiasa ningali sababaraha bumi India lami. Sanaos tempat ieu parantos sepuh sareng tiasa ditingali di unggal imah sareng di porticoes, suasanana ngora sareng hirup peuting, janten salah sahiji tempat nginum.

Lingkungan Sabugo

Lingkungan Sabugo

Upami anjeun hoyong teraskeun ngaraosan cider di tempat-tempat menawan, anjeun kedah angkat ka lingkungan Sabugo, atanapi lingkungan pelaut. Éta hiji-hijina dina Abad Pertengahan anu kapendak di luar tembok kota. Dinten ieu mangrupikeun lingkungan alit sareng seueur pesona dimana anjeun tiasa mendakan bumi lami dirobih janten bar tapas dimana anjeun tiasa nginum peuting atanapi siang. Di tempat ieu kami bakal mendakan garéja lami di kota, anu di abad ka-XNUMX janten alit teuing pikeun borjuis sareng anu aranjeunna badé ngawangun anu sanésna, nyaéta Santo Tomás de Canterbury.

Patung La Monstrua

Monster nu

Jeung ieu ngaran aneh dikenal ku Eugenia Martinez Vallejo, awéwé anu dilahirkeun ku panyakit anu nyababkeun obesitas parna. Kusabab kitu, anjeunna mangrupikeun bagian tina pengadilan Carlos II salaku jalma-jalma anu ngajantenkeun ngahibur sareng ngahibur para bangsawan. Urang tiasa mendakan di jalan Stasion patung karakter ieu anu narik ati pisan. Éta pastina mangrupikeun salah sahiji patung anu wisatawan paling difoto.

Taman Ferrera

Siga éta kota ageung, Avilés ogé ngagaduhan taman héjo ageung na, a tempat idéal pikeun leumpang sareng istirahat. Éta taman anu didamel dina gaya Inggris sareng Perancis. Jaman baheula éta taman anu dianggo ku kelas luhur salaku tempat rekreasi kusabab caketna sareng Istana Ferrera. Kiwari éta mangrupikeun daérah umum anu tiasa dinikmati ku sadayana.

Puseur Niemeyer

Niemeyer

Sanaos kaseueuran tempat anu dipikaresep di Avilés aya di kota lami na, kota ieu ngalaman direnovasi. Buktina ieu Niemeyer Center, nyaéta a rohangan budaya anu diciptakeun ku arsiték Brasil Niemeyer. Mangrupikeun tempat dimana budaya sareng arsitéktur campuran, dina karya anu pura-pura janten sifat alamiah. Éta ngagaduhan alun-alun ageung, auditory, kubah anu janten pusat paméran, gedong serbaguna sareng menara pengawas anu bentukna tangkal. Sadayana diideuan ku unsur-unsur alam anu diwakilan dina karya arsitektur modéren. Salian ti mikaresep pameran atanapi damel, urang tiasa ningali tempat anu khas anu kontras sareng bagian kota anu lami.

Dahar di Avilés

Rasa cider penting pisan, tapi anjeun ogé kedah ngaraoskeun gastronomi Asturian. Tempat sapertos Tierra Astur Avilés, sababaraha imah cider dimana anjeun tiasa ngaraosan tuangeun sapertos sosis atanapi kéju sareng sagelas cider.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*