Naon anu kedah ditingali di Huelva

Huelva

Provinsi Huelva mangrupikeun tempat anu urang tiasa nikmati seueur hiburan sareng tempat-tempat ningali. Dipikawanoh pikeun pantai anu mengesankan, didieu urang ogé mendakan kota sareng kota anu bersejarah anu terkenal ku seueur alesan. Kusabab kitu urang bakal ningali sagala rupa anu bakal anjeun leungit upami anjeun teu ngadatangan Huelva.

En Huelva urang gaduh gunung sareng urang gaduh pantai, kota-kota leutik sareng kota-kota. Sapertos seueur propinsi anu sanés, sesah ngadamel daptar kanggo mendakan naon waé anu tiasa ditingali, tapi kami bakal nempatkeun sababaraha tempat anu kami pikir penting pisan pikeun ningali Huelva.

Kota Huelva

Ibukota Huelva

Salah sahiji hal anu kedah dilakukeun nyaéta angkat ka kota Huelva. Di ibukota Huelva urang tiasa angkat ka Plaza de las Monjas ningali patung Columbus sareng nginum di palang-palang di alun-alun pejalan kaki. Di Huelva kami ogé mendakan katedral, anu mangrupikeun garéja biara Merced ti abad ka-XNUMX. Dina façade na urang ningali gaya Baroque anu jelas tapi di jerona nyorot Renaissance ku némpél kolonial. Di lingkungan Reina Victoria urang tiasa ningali sababaraha imah anu khas diwangun dina gaya Inggris anu dicirian, didamel ku perusahaan Inggris langkung ti saabad katukang. El Muelle del Tinto mangrupikeun karya rékayasa gaya industri anu saé anu sampurna pikeun jalan-jalan. Ogé caket pisan sareng ibukota, urang tiasa ningali Marismas del Odiel, lahan basah nyatakeun cadangan biosfir.

Batang wates

Batang wates

Populasi ieu mangrupikeun bagian tina Ruteu Tempat Columbian Huelva sareng éta parantos diproklamasikeun salaku Lawu tina Discovery of America. Anjeun tiasa ngalaksanakeun rute ieu ngalangkungan kota ningali ka darmaga dimana kafilah La Pinta diwangun, ngalangkungan alun-alun garéja San Jorge dimana Royal Pragmatic of the Monarchs Katolik dibaca, maréntahkeun dua caravel janten pesenan Columbus. Di garéja ieu, sakumna awak ogé ngadoa sateuacan angkat pikeun anu teu dikenal. Anjeun tiasa ogé nganjang ka bumi kulawarga Pinzón, anu ayeuna janten musium.

Kabutuhan

Kabutuhan

Niebla mangrupikeun tempat bersejarah anu parantos dipendakan ku urang Fénisia. Populasi ieu menonjol pikeun ngagaduhan tembok Arab anu tetep gembleng. The Garéja St. Martin mangrupikeun tilas sinagoga anu urang ngan ukur tiasa ningali apse. Tiasa ogé pikeun ningali jembatan Romawi ngalangkungan walungan Tinto. Akhirna, anjeun kedah ngalangkungan Castillo de los Guzmanes, anu rada rusak ku gempa Lisbon sareng kusabab ditiup nalika Perancis angkat. Tapi éta tetep nangtung sareng urang tiasa ningali dungeons lami.

Almonaster nu Royal

Almonaster nu Royal

Populasi ieu aya di Sierra de Aracena sareng Taman Alam Picos de Aroche. Dina bagian anu paling luhur urang bakal ningali pager tembok anu aya sésa-sésa gereja Visigoth, masjid sareng benteng Kristen. Masjid mangrupikeun gedong Islam anu paling penting sareng paling diawétkeun di propinsi ieu. Leumpang ngalangkungan kota Almonaster la Real urang tiasa ningali garéja San Martín dina gaya Gothic Mudejar kalayan panto anu panasaran dina gaya Manueline anu ngingetkeun urang ngeunaan monumen Portugal.

Taman alam Doñana

Taman alam Doñana

Wewengkon alam ieu pasti salah sahiji kunjungan anu kedah dilakukeun. Anjeun kedah ngahaturanan sadinten pikeun ningali taman di jero. Éta tiasa dilakukeun nyalira tapi ogé di wisata dipandu anu disarankeun pisan supados henteu sono kana poin penting. Kunjunganna ngalangkungan pusat-pusat pangunjung anu béda-béda dimana urang tiasa ningali tempat-tempat pikeun ningali manuk atanapi jalan satapak anu ngalangkungan alam taman. Urang ogé tiasa ningali Palacio del Acebrón, bumi istana lami anu ayeuna mangrupikeun tempat paméran.

Titik Umbria

Titik Umbria

Punta Umbría mangrupikeun salah sahiji kota basisir di Huelva anu janten pusat wisata anu otentik. Daya tarik anu hébat nyaéta pantai na sapertos Pantai Canaleta atanapi Pantai Punta Umbría. Di Calle Ancha urang tiasa ngaraosan bar sareng toko, janten salah sahiji anu pang hirupna. Di kota ieu urang ogé tiasa ningali Torre Umbría, bastian anu lami pikeun membela serangan ti laut. Ogé urang kedah hilap daérah jalan-jalan sareng palabuan, dimana urang tiasa ngaraosan gastronomi kota anu beunghar.

mogur

mogur

Moguer dipikaterang janten tanah Juan Ramón Jiménez janten salah sahiji hal munggaran anu kedah urang lakukeun nyaéta nganjang ka musium Zenobia sareng JR Jiménez, anu mangrupikeun bumi khas Andalusia. Di jalan sisi walungan mangrupikeun tempat kalahiran panulis sareng parantos dirobih janten musium. Di kota, urang ogé tiasa mendakan patung anu didaptarkeun pikeun karya Platero sareng Abdi.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*