Naon nomer visa kuring?

Nomer visa Amérika

Upami anjeun ngarencanakeun badé angkat ka nagara, anjeun panginten peryogi pisa. Ieu mangrupikeun ijin anu sateuacanna dipasihkeun ku nagara tujuan ngalangkungan konsulat atanapi kadutaan na di nagara asalna. Aya sababaraha jinis visa, sareng éta bakal gumantung kana sabaraha lami anjeun ngarencanakeun cicing, milih hiji atanapi anu sanés.

Dina tulisan ieu kami bakal ngajelaskeun dimana sareng kumaha anjeun kedah nyungkeun éta, sareng kami bakal ngabantosan anjeun milarian nomer visa anjeun. Entong sono.

Visa atanapi visa, dokumén penting pikeun perjalanan

Paspor atanapi nomer VISA

Visa mangrupikeun dokumén anu dilampirkeun kana paspor ku aparat anu ngagaduhan fungsi pikeun nunjukkeun yén dokumén parantos diuji sareng dianggap sah. Wajib nganggo éta di sajumlah ageung nagara. Salaku conto, di Amérika Serikat, naha anjeun badé nyéépkeun sababaraha dinten atanapi upami anjeun badé cicing di dinya, anjeun kedah nyandak éta, upami teu di bandara aranjeunna bakal ngajantenkeun anjeun balik ka asal.

Sarat pikeun ngadaptar pikeun visa

Hijina sarat nyaéta éta cicing kedah langkung lami tibatan 90 dinten (tilu bulan).

Jenis visa

Sacara umum, aya dua jinis visa:

  • Cicing: Ieu bakal aya anu anjeun kedah nyungkeun upami sumping kana perjalanan atanapi pikeun diajar.
  • Padumukan: upami anjeun sumping damel (padamelan nyalira atanapi padamelan) atanapi cicing sareng hirup.

Tapi gumantung kana nagara sareng alesan anjeun ngumbara, aya sababaraha deui:

  • Bantuan rumah tangga
  • Pagawé domestik
  • Tukeuran budaya
  • bisnis
  • Fiancees
  • Pagawe agama
  • Padamelan samentawis
  • mahasiswa
  • Transit
  • Wartawan
  • Diplomat, pejabat, karyawan organisasi internasional sareng NATO
  • Panaliti

Nagara mana anu peryogi visa pikeun warga Spanyol?

Paspor pikeun ngarambat ku pesawat

Upami anjeun Spanyol sareng anjeun badé angkat ka salah sahiji nagara ieu, salian ti Amérika Serikat, anjeun kedah ngadaptar visa:

  • Arab Saudi saudí
  • Aljazair
  • Bangladés
  • Cina
  • Kuba
  • Ghana
  • India
  • Indonesia
  • Iran
  • Yordan
  • Kenya
  • Nigeria
  • Rusia
  • Tailandia
  • kalkun
  • Vietnam

Kumaha cara nerapkeun visa wisata?

Visa wisata, ogé katelah B2, mangrupikeun dokumén anu anjeun peryogikeun angkat ka hiji nagara. Éta bakal ngabantosan anjeun jalan-jalan, ngadatangan kulawarga atanapi réréncangan, atanapi kanggo perawatan médis; tibatan, anjeun moal tiasa ngagunakeunana pikeun jalan. Upami Imigrasi mendakan, aranjeunna tiasa ngabatalkeun visa anjeun.

Ieu visa sanés imigran, anu hartosna prinsipna anjeun henteu ngarencanakeun cicing permanén di nagara éta. Upami dina tungtungna anjeun ngarobah pikiran, anjeun kedah ngadaptar pikeun visa anu saluyu.

Pikeun nyungkeun éta, Anjeun kedah angkat ka kedutaan atanapi konsulat nagara tujuan di nagara asalna. Candak poto anjeun nunjukkeun ramo sareng paspor anjeun. Éta ogé henteu matak nyandak kartu kiridit, sabab dina seueur kasus anjeun kedah mayar biaya.

Naha aranjeunna tiasa nolak visa kuring?

Daptar pikeun paspor sareng visa

Jarang, tapi éta gumantung kana masing-masing kasus. Pikeun nyingkahan ieu, cobian ngayakinkeun patugas konsulat yén, kahiji, anjeun henteu ngarencanakeun cicing sareng hirup sareng, kadua, yén anjeun gaduh sumber anu cekap. Kusabab kitu, anjeun kedah terang yén upami anjeun parantos ngalamar kartu padumukan sareng nyungkeun visa, kamungkinanana yén aranjeunna moal masihan anjeun.

Sabaraha lami kanggo ngolah visa?

Upami anjeun nganterkeun sadayana ku tangan sareng tétéla yén dokumén anu diperyogikeun leres, biasana biasana henteu langkung ti lima dinten damel. Éta henteu seueur, sareng anjeun tiasa nyandak kauntungan tina éta pikeun ngarencanakeun perjalanan anjeun.

Naon nomer visa kuring?

Sakali anjeun ngagaduhanana, anjeun panginten bakal heran naon angka visa éta, kusabab kartu ieu ngagaduhan jumlah badag angka anu ngagaduhan ciri nyalira, janten hayu urang tingali kumaha urang tiasa gancang mikawanohna.

Pikeun tiasa mendakan nomer Visa dina dokumén, urang kedah gaduhna dina panangan kami sareng tiasa ningali éta ti payun. Ku cara kieu, urang ngan ukur tiasa marios inpormasi anu warna beureum dina beulah katuhu handap, persis runtuyan nomer anu nampilkeun ciri-ciri nomer Visa kami anu diantos-antos ieu.

Naha anjeun parantos mendakanana? Ayeuna anjeun ngan ukur kedah tulis nomer visa atanapi ngapalkeun kanggo nyingkahan komplikasi. Salain ti ieu, anjeun teu kedah ngagaduhan masalah upami tiasa mendakan nomer visa kami, éta biasana henteu bénten-bénten.

Nomer visa ieu bakal ngabantosan anjeun nganyaran visa anjeun upami anjeun hoyong cicing sakedik deui. Tangtosna, émut, upami alesan pikeun perjalanan anjeun robih, penting pikeun anjeun ngalamar visa anu saluyu. Janten anjeun moal hariwang nanaon.

Kami arepkeun kami parantos ngabantosan anjeun pikeun terang naon éta visa, pikeun naon sareng kumaha cara milarian nomer anjeun. Ngagaduhan perjalanan anu saé!

Tulisan anu aya hubunganana:
Paspor pangsaéna sareng paling parah pikeun perjalanan dunya
Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1.   Victor cenahna

    Jinis visa (B1 / B2) ti EU anu kuring gaduh gaduh barkod, kuring parantos nyeken na sareng éta sami anu nembongan di sisi katuhu barkod, di ujung visa anu sanés, tapi di dina waktos kuring nyeratna dina formulir perjalanan anu naros ka kuring, éta henteu mikawanoh kuring. Éta nyatakeun yén éta kedahna mangrupikeun serat anu dituturkeun ku 7 digit (#s) atanapi 8 digit (#s) sareng éta tempatna di beulah katuhu handap dokumén sareng dimana jumlah anu kuring nunjukkeun tadi sareng anu kuring lakukeun henteu mendakan dipendakan. diaku salaku nomer visa kuring.

bool (leres)