Didatangan Alhambra di Granada

Alhambra

La Alhambra di Granada mangrupikeun monumen anu paling penting di Spanyol, janten meryogikeun kunjungan anu lengkep sareng dijadwalkeun supados teu sono ka juru mana waé. Tempat ieu pasti bakal janten kunjungan anu teu tiasa dilupakan sahingga urang moal tiasa ngalakukeun sadayana dina menit-menit terakhir. Salaku tambahan, éta mangrupikeun tempat anu populér pisan sareng ku sabab éta langkung saé nyandak tiket sateuacanna.

Urang tingali kumaha kunjungan ka Alhambra di Granada sareng naon tugu sajarah anu saé ieu nawiskeun kami. Urang kedah terang sakedik perkawis sejarahna sareng naon ogé bagian-bagian na, kumargi mangrupikeun komplek monumental anu hébat. Naséhat pikeun kunjungan ogé mangrupikeun bagian anu penting.

The Alhambra of Granada

Alhambra

dina Bukit Sabika nyaéta tempat diwangunna komplek Alhambra. Éta mangrupikeun titik anu paling luhur di kota anu disebut Gharnata, janten lokasi anu strategis pikeun ngadominasi lingkunganana sacara pertahanan tapi ogé pikeun masihan aspek kakuatan sareng kaunggulan. Sejarahna jembar, kumargi dina abad ka-XNUMX, vizier Yusuf bin Nagrela nyiptakeun istana-istana tepatna di bukit ieu. Salami abad ka-XNUMX, di Nasrid Granada Muhammad bin Nasr nguasaan Istana Ayam Angin, sakumaha istana sateuacana dipikaterang. Salami mangabad-abad, Alhambra digedéan ku istana, bénténg, kebon sareng paviliun. Dina tilu abad, inti numana Alhambra dibagi, sareng Alcazaba, istana sareng daérah perkotaan, dihartikeun.

Kumaha carana kéngingkeun

Alhambra tiasa didatangan ku cara anu béda ti kota Granada. Jalan-jalan aya dua jalur ti pusat kota. Urang tiasa angkat ti Plaza Nueva ku Cuesta Gomérez kalayan jarakna langkung ti hiji kilométer dugi ka lebetna. Kami bakal ngalangkungan Puerta de las Granadas sareng ogé ngalangkungan jalan. Tur leumpang anu sanés nyandak kami sapanjang Cuesta del Rey Chico ti Paseo de los Tristes di luar témbok. Upami urang henteu kersa jalan-jalan wisata kusabab jalanna lamping, maka urang tiasa nyandak beus kota, sabab aya sababaraha jalur anu lebet ka Alhambra. Garis C30, C32 atanapi C35 ngalaksanakeun rute. Salaku tambahan, anjeun tiasa milih naék nganggo taksi atanapi mobil, sabab aya tempat parkir caket daérah kantor tikét.

Sateuacan lebet

Sateuacan lebet kana Alhambra urang kedah tumut kana sababaraha hal. Penting pikeun nginpokeun diri sateuacanna ngeunaan jadwal sareng tarifna, siga aya tipena béda tikét sareng waktos ningali bagian anu sanés. Tiket tiasa dipesen sacara online sareng dimungkinkeun pikeun ngalakukeunana masing-masing atanapi kelompok. Sasatoan henteu kénging kacuali anjing panungtun sareng murangkalih kedah dijaga sasarengan sareng sepuhna pikeun nyegah aranjeunna némpél hiasan atanapi musna. Di sisi anu sanésna, dimungkinkeun pikeun nyandak audit pikeun kunjungan individu. Dina halaman wéb Alhambra urang tiasa ningali naon jinis rute anu beda, jadwal sareng tarif anu tiasa urang mangpaatkeun.

Anu didatangan

Pangadilan maung

Nalika ngadatangan Alhambra, anjeun biasana milih modalitas komplek monumental, anu tiasa didatangan dina modeu wengi sareng siang. Kunjungan ka komplek ieu kalebet Alhambra, Istana Nasrid, Generalife, Istana Carlos V sareng Mandi Masjid.

Istana Nasrid

Tanpa ragu kami moal hoyong sono nanaon tina kunjungan ieu, sanaos urang kedah émut yén urang kedah bakalan sahenteuna tilu jam kanggo ningali sadayana dina karapihan. Di kota Alhambra kami parantos tiasa ningali istana anu seueur sareng bumi ageung. Kiwari teh Wewengkon Istana Nasrid éta salah sahiji anu paling penting tina susunan. Di tempat ieu kami mendakan Palacio de Comares dimana urang tiasa ningali Patio de los Arrayanes sareng kubah Sala de Dos Hermanas kalayan hiasan anu saé. Di Istana Singa kami mendakan salah sahiji gambar anu paling ciri tina Alhambra, kalayan Patio de los Leones, dimana tempat cai mancur Maung anu terkenal.

Generalife

Istana Carlos V, diwangun abad ka tukang, mangrupikeun wangunan sanés anu pantes didatangan. Dipiguraan dina gaya sopan kami mendakan tempat tinggal karajaan anu elegan. Palataran karaton sareng façade na menonjol. The Generalife mangrupikeun bagian sanés anu paling éndah di AlhambraÉta tempat anu dirancang pikeun istirahat, maka kebon na éndah. Di kompleks monumental kami ogé tiasa ngadaptarkeun sababaraha kagiatan anu dilakukeun ti jaman ka jaman, malahan ogé dirancang pikeun anu leutik. Di sisi anu sanésna, aranjeunna gaduh musium dimana urang tiasa diajar sakedik perkawis sajarah Alhambra.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*