Kumaha carana nganjang ka White House sareng Pentagon

Imah Bodas

AS éta mangrupikeun nagara ageung pisan tapi berkat bioskop sareng televisi aya tempat ikon anu tangtu anu teras-terasan ku turis hoyong didatangan. Urang tiasa ngadamel daptar ageung, tapi sigana kuring yén dua situs anu aya dina judul tulisan dinten ieu aya di antara Kalima Top, leres?

La Casa Blanca Éta korsi kakuatan Amérika, sahenteuna éta kumaha Hollywood sareng Péntagon éta sapertos situs misterius ngeunaan kaputusan militér anu penting. Dupi anjeun badé ka Amérika Serikat? Janten didieu kuring ngantunkeun anjeun sadayana anu anjeun kedah terang nalika ngalakukeun dua kunjungan wisata anu hadé ieu.

Nganjang ka White House

wisata-foto-bodas-imah

Gedong Bodas Éta tempat resmi Présidén Amérika Serikat samentawis masa jabatanna tetep, tapi anu nganjang ka Washington DC tiasa nganjang pikeun diajar sajarah sareng budaya Amérika. Dugi ka waktos anu pondok pisan, anjeun moal tiasa nyandak gambar, anu matak prustasi, sanaos ngabantosan, tapi ti taun kamari kaluar Mimiti Lady Michelle Obama otorisasi poto dina White House Tour anu kawéntar.

Tangtosna, téknologi anyar parantos nempatkeun seueur tekanan dina masalah ieu, tapi aranjeunna ogé maksa tindakan kaamanan ekstrim. Janten ayeuna poto-poto wisatawan dipoto di jero bumi tiasa diunggah kana jaringan sosial ku hashtag WhiteHouseTour. Janten kumaha anjeun tiasa daptar pikeun tur dipandu di White House? Mimiti anjeun kedah ngadamel reservasi sareng anjeun kedah dugi ka genep bulan sateuacanna ngalaksanakeunana sareng henteu kirang ti tilu minggu.

imah-bodas-wisata

Pamundut kanggo neng Anjeun kedah ngalaksanakeunana ngaliwatan kedutaan nagara anjeun di Washington. Anjeun kedah ngantep inpormasi kontak, tanggal sareng jumlah jalma anu ngawangun grup anjeun. Wisata anu dipandu lumangsung ti jam 7:30 dugi ka 11:30 énjing, Salasa dugi ka Kemis, sareng Jumaah dugi ka Sabtu antara jam 7:30 dugi ka 1:30 sonten..

Aya objék anu anjeun teu tiasa lebetkeun ka Gedong Bodas: kaméra, kaméra pidéo, tuangeun, inuman, roko atanapi pipa, cairan, gél, losion, senjata, péso atanapi barang anu seukeut, ransel, koper, dompét, sareng sajabana. Anjeun tiasa ngantepkeun sadaya hal ieu di hotél caket dieu, dina loker anu aranjeunna ngicalan sakedik tapi sakali anjeun angkat anjeun gaduh sadayana.  Gedong Bodas teu ngagaduhan loker, enya hotél sareng Stasion Union anu caketna. Leres, anjeun tiasa lebet nganggo konci, dompét, telepon sélulér sareng payung.

natal-di-bodas-bumi

 

Sakumaha anu kuring tos di luhur, ti taun kamari anjeun tiasa nyandak poto nganggo kaméra kompak sareng telepon pinter. Henteu kéngingkeun rékaman vidéo sareng tongkat selfie. Wisatana satengah jam pas anjeun ngalaksanakeun tindakan kaamanan. Anjeun bakal ngalangkungan sababaraha kamar tapi anjeun moal ngalebetkeun bagian tempat cicingna présidén sareng kulawargana, atanapi Kamar Oval anu kawéntar sareng Wing Kulon. Leres, aya agén Layanan Rahasia dimana-mana sareng aranjeunna berwenang pikeun ngajawab patarosan sahingga anjeun tiasa berinteraksi sareng aranjeunna.

Inpormasi praktis:

  • Kumaha carana nepi ka White House: Stasiun anu pang caketna sareng lawang pikeun wisata anu dipandu nyaéta Metro Center (jalan 13th Street). Nalika anjeun dugi ka luhur éskalator, angkat ka Jalan 13 Jalan Kidul, bélok katuhu ka E Street teras langsung ka 15th Street. Upami anjeun henteu ngadaptarkeun wisata naon waé sareng anjeun badé angkat nyalira, anjeun kedah sumping langkung tiheula. Éta dina jalan ka-15 anu ngabentuk antrian.
  • Pusat Pengunjung White House mangrupikeun sababaraha blok ti White House sareng pantes didatangan. Éta parantos disimpen deui, paméran anu énggal na diwangun ku sakitar 90 objék anu disayogikeun ku Asosiasi Sejarah Gedong Bodas sareng seueur diantarana henteu kantos dipamerkeun. Aya méja Franklin D. Roosvelt, salaku conto, sareng pidéo anu saé 14-menit ogé diramalkeun yén disarankeun pikeun nonton sateuacan wisata anu sami.
  • Sakabéh kunjungan lumangsung sajam satengah. Situs ieu dibuka unggal dinten kajabi Natal, Thanksgiving sareng Taun Anyar ti 7:30 am dugi ka 4 pm sareng lawangna gratiska. Gaduh toko kado na aya réplika méja présidén di Oval Room tempat anjeun tiasa nyandak poto. Akhirna, upami anjeun ngagaduhan perjalanan dijadwalkeun gancang-gancang, kuring bakal nyaritakeun yén dina 1 Désémber lampu tina White Tree Christmas Tree bakal dihurungkeun sacara resmi.
  • Wisata Gedong Bodas gratis.

Didatangan Pentagon

pentagon

Pentagon perenahna di luar Washington DC, di Arlington. Nya perkawis Barak GJenderal Departemen Pertahanan Amérika Serikat y Éta kabuka pikeun wisata anu dipandu.

Wisata anu dipandu ieu aranjeunna tiasa dipesen dugi ka 14 dinten sateuacan perjalanan sareng henteu langkung ti 90 dinten sateuacanna. Lumangsungna ti Senen dugi ka Jumaah, kecuali liburan, antara 9 enjing sareng 3 sonten. Grup ngeusian gancang pisan janten upami anjeun resep ideu didatangan, anjeun kedah pesen heula. Aplikasi pikeun urang asing kedah dilakukeun ngalangkungan kedutaan.

dimana-di-pentagon

Wisata anu dipandu salami sajam sareng ngaliput sekitar dua kilométer di jero gedong panasaran ieu anu salah sahiji anu panggedéna di dunya. Sejarah opat cabang dimana militér AS dibagi bakal dipedar ka anjeun sareng anjeun ogé bakal tiasa nganjang peringatan internal anu dilakukeun saatos 11 Séptémber 2001. Aya kapilah sareng Aula Pahlawan anu namina tina maot.

wisata-pentagon

Teu aya parkir di pentagon kitu anjeun kedah sumping ku angkutan umum. Stasiun anu pang caketna nyaéta Pentagon dina garis jeruk subway, tapi upami anjeun gaduh mobil anjeun tiasa ngantepkeun diparkir di Pentagon City Mall sareng milarian lima menit anu misahkeun ti gedong militér ngalangkungan torowongan pejalan kaki. Lawang pangunjung dilakukeun ngaliwatan jandéla Pentagon Tour anu caket lawang subway.

peringatan-of-11-s-pentagon

Anjeun kedah mastikeun atanapi parios sahenteuna hiji jam sateuacan wisata dijadwalkeun sabab anjeun kedah ngalangkungan langkah-langkah kaamanan sareng nampilkeun makalah konfirmasi reservasi sareng paspor. Kantong ageung atanapi ransel atanapi héndsét, kaméra atanapi alat henteu kénging éléktronik tina sipat séjén. Saatos wisata di jero, kuring nyarankeun anjeun jalan-jalan, anu tempatna Peringatan 11/XNUMX, sakitar sapuluh menit leumpang nuturkeun tanda-tandana.

Hiji perjalanan, hiji kota, dua kunjungan hébat.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

bool (leres)