Iinditan ka salju sareng barudak

Salju sareng barudak

sumping Istirahat Usum Mangsa, Sareng aya seueur sepuh anu nganggap tujuan kulawarga pikeun ngaraosan waktos bébas ieu, sapertos salju. Iinditan sareng barudak ka salju tiasa janten pangalaman anu saé, sabab bakal mendakan téksturna upami aranjeunna henteu acan terang, sareng aranjeunna bakal gaduh waktos anu saé pikeun ngajalankeun atanapi ngalakukeun perang salju.

aya loba tujuan salju sareng murangkalih, tapi sateuacan urang usaha, urang ogé kedah tumut kana seueur detil alit. Kasalametan mangrupikeun hal anu paling penting, sabab éta urang kedah ngalengkepan diri ogé. Sareng aya ogé kamungkinan pikeun terang upami aya pasilitas anu cekap pikeun sakumna kulawarga sareng khususna pikeun barudak leutik. Janten perhatoskeun tips ieu pikeun ngumbara sareng barudak ka salju.

Kumaha ngalengkepan barudak

Dibébas

Upami ieu pertama kalina urang bade Resort ski sareng murangkalih, urang kedah ngalengkepan urang sadayana ogé supados henteu ngagaduhan masalah engké. Pakean haneut anu disiapkeun pikeun salju anu tiis sareng baseuh kedahna. Henteu ngan ukur jinis baju haneut anu sah, tapi éta ogé kedah tahan cai supados henteu ngantep cai ngalirkeun upami urang turun dina salju. Di sisi anu sanésna, panangtayungan panonpoé mangrupikeun hal anu penting. Di gunung panonpoé mangaruhan langkung, sareng éta ogé katémbong dina salju, janten perlu ngajaga kulit ku faktor anu pangluhurna.

Panon ogé kedah dijaga tina ieu Panonjoan panonpoé kalayan kacamata hideung anu cocog pikeun sakulawarga. Ieu mangrupikeun sababaraha detail anu teu tiasa leungit tina koper urang. Tapi upami urang ogé badé ski, urang panginten kedah kéngingkeun langkung seueur alat. Ti saprak ski dugi ka snowboard, helm sareng seueur deui. Seuseueurna seueur jalmi, Nanging, milih nyéwa peralatan pas aranjeunna sumping di Resort, sabab ngagaduhan sagalana ti tempat luncur dugi ka ski pikeun sakulawarga.

Milarian stasiun anu ideal

Sakola ski

Urang tiasa ngalih kana wéb kanggo milarian akomodasi di Resort ski anu pang populerna atanapi anu pang caketna. Tapi sanaos kitu ieu panginten henteu janten anu paling cocog pikeun kulawarga. Aya stasiun dimana aya rohangan idéal pikeun dibagi atanapi kanggo murangkalih kanggo waktos anu saé. Dina Resort ski anu saé sareng barudak, lampingna kedah tiasa diaksés, kalayan komunikasi anu saé sareng cara anu gampang pikeun angkat ka lift ski. Anjeun ogé kedah milarian akomodasi anu urang gaduh, contona susun kulawarga sareng fasilitas pikeun angkat sareng murangkalih sareng piaraan. Di sababaraha tempat aya jasa ngasuh budak sareng ogé sakola ski, janten murangkalih tiasa resep diajar olahraga ieu. Ogé seueur tawaran ti panyéwaan peralatan pikeun saha waé ka daérah pikeun nyimpen éta nalika urang henteu nganggo, anu langkung raoseun pikeun sadayana.

Di sisi anu sanésna, di stasion pasti aya jaringan lagu anu saé, kalayan sababaraha pikeun pemula sareng ogé ditandatanganan. Kami parantos nyarios yén idéalna nyaéta urang ngagaduhan sakola ski pikeun umur anu béda, sahingga barudak diajar aman dina pangawasan para profesional anu terang kumaha ngajar aranjeunna pikeun ngalakukeun olahraga ieu.

Kusabab henteu sadayana badé ski, di stasiun ieu urang ogé kedah milari toko, taman, pusat perbelanjaan, rohangan rekreasi atanapi kagiatan séjén, sapertos ninggang batu luncat contona. Janten kulawarga tiasa ngaraosan macem-macem hal unggal dinten.

Pikeun kulawarga ogé disarankeun pikeun milari stasiun dimana aranjeunna ngagaduhan nawarkeun pikeun aranjeunna. Henteu ngan ukur di pas ski, tapi ogé dina waktos tuang siang, kalayan ménu barudak sareng jinis-jinis detail anu tiasa ngamanfaatkeun tetep kulawarga. Anjeun kedah milarian, kumargi dina sababaraha halaman bungkus ditawarkeun kanggo stasiun kalayan kagiatan anu pikaresepeun pikeun anu leutik.

Tujuan salju rék indit sareng barudak

Kaulinan salju

Aya seueur tujuan salju pikeun murangkalih, sareng sababaraha diantarana dipikaterang. Hiji conto nyaéta Sierra Nevada, di mana urang bakal mendakan taman hiburan anu disebut El Mirlo Blanco di Pradollano, sahingga barudak tiasa gaduh waktos anu saé dina hiji rohangan pikeun aranjeunna, atanapi ku kagiatan sareng hiburan anu aya pikeun aranjeunna dina akhir minggu, sapertos anu panginten pilem barudak. Di daérah Borreguiles kami ogé bakal mendakan lagu khusus pikeun kulawarga, pikeun ski kalayan tenang sareng barudak, Laut.

Di stasiun La MolinaDi Cerdanya, urang ogé bakal mendakan rohangan anu ideal pikeun kulawarga. Aya sagala rupa kagiatan pikeun barudak di dieu, janten aranjeunna bakal ngahibur sadidinten. Aya ti daérah diajar pikeun ngamimitian olahraga salju dina Jalur Panjang, kana kagiatan séjén anu dilakukeun sadidinten. Balik kana quad, buruan kembung atanapi minipark.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*