Perjalanan ka Okinawa, tropis Jepang

Okinawa

Gambar tradisional urang Jepang nyaéta gunung, geisha, karéta ultra-gancang, sareng ramé, tapi éta henteu ngan ukur. Upami anjeun ningali ati-ati dina peta anjeun bakal mendakan sakumpulan pulau anu jauh ti pulau-pulau utama anu diwangun préféktur okinawa.

Upami anjeun resep sajarah dunya anjeun bakal émut yén perang getih lumangsung di dieu nalika Perang Kadua, tapi di luar bab anu tragis daérah dianggap Karibia Jepang: pulau surga, pantai indah, panas sapanjang taun sareng suasana santai anu ngajak anjeun bersantai sareng bersenang-senang. Tapi aya seueur pisan pulau anu salaku urang asing urang moal tiasa hariwang pisan. Naon anu urang didatangan? Naon anu urang lakukeun?

Okinawa

Peta Okinawa

Éta sanés pulau tunggal tapi sacara gembleng nusantara diwangun ku seueur pulau, ageung alit, didumukan sareng jarang dicicingan. Jalma-jalma di dieu nyarioskeun dialék khusus sareng ngagaduhan budaya masing-masing béda ti Jepang tengah sareng anu gaduh penjelasan: Okinawa parantos lami mangrupikeun karajaan anu mandiri. Éta Karajaan Ryukyu sareng dina waktos éta jumlahna saratus pulau subtropis aya sapanjang 700 kilométer ti Kyushu ka Taiwan.

Iklim anu luhung parantos ngajantenkeun pulau-pulau ieu Tujuan pakansi usum panas anu pang populerna pikeun Jepang. Upami urang nambihan kanyataan yén éta aya hubunganana sareng kota-kota anu paling penting (Tokyo, Hiroshima, Osaka, Nagasaki, sareng anu sanésna), urang ngagaduhan tujuan anu teu mungkin sering di kalangan turis asing tapi disarankeun pisan upami anjeun tujuan nyaéta Jepang dina usum panas.

Iraha bade angkat ka Okinawa

Okinawan 2

 

Iklim pulau-pulau ieu subtropis sareng éta hartosna éta éta panas sapanjang taun, bahkan dina bulan usum salju, sanaos henteu disarankeun pikeun indit teu dina bulan Januari atanapi ogé dina bulan Fébruari sabab sanaos 20ºC éta mendung sareng rada tiis lebet ka laut. Antara akhir Maret sareng April mangrupikeun waktos anu saé, tapi anjeun kedah nyingkahan anu disebat Golden Week anu janten suksesi tina liburan Jepang sabab janten rame pisan.

Usum hujan dimimitian dina Méi mimiti sareng awét dugi ka akhir Juni janten teu merenah ogé sabab hujan unggal dinten. Usum panas tetep, panas sareng beueus, tapi tetep usum wisata paling sabab saatosna usum angin topan sareng anu nyingsieunan jalma jauh.

Kumaha carana nepi ka Okinawa

Airlines Peach

Éta kedah nyarios éta kaseueuran maskapai biaya murah gaduh penerbangan anu nyambungkeun Jepang tengah ka Naha, ibukota préféktur Okinawa. Penerbangan ieu merenah pisan sabab tiasa sakitar 90 euro atanapi kirang na kanggo urang asing, aya tawaran anu saé yén urang tiasa mésér ti luar Jepang.

Pikeun bersaing sareng maskapai ieu, perusahaan panggedéna ngagaduhan tikét khusus anu mimiti dijual, sacara umum, dina Januari (sok mikirkeun perjalanan nalika usum panas), tapi upami anjeun nganjang halaman wéb maskapai biaya murah anjeun bakal mendakan langkung ti nawaran menarik sadayana sataun. Kuring ngobrol ngeunaan perusahaan sapertos Peach Aviation, salaku conto, kalayan harga mimitian ti $ 30. Tawar tawar!

Hiber nyingkahan anjeun seueurna di Naha, sareng ogé di kapuloan Ishigaki sareng Miyako. Heran perkawis ferry na? Henteu seueur feriAranjeunna parantos turun sakedik dina sababaraha taun ka pengker sareng jarak antara pulau-pulau tengah sareng Okinawa ageung janten pesawat na langkung raoseun. Malah feri antara pulau caket jarang, sareng pesawat datang sareng indit salaku alat transportasi anu paling umum.

Naon anu bakal didatangan di Okinawa

Naha

Upami anjeun kénging Naha, pulau utama grup ngagaduhan seueur obyek wisata sareng éta konsentrasi kahirupan khas kota, tapi leres-leres merenah pikeun ditingalkeun saatos sababaraha dinten sabab upami anjeun milari kageulisan Karibia anjeun kedah angkat ka pulau-pulau sanés.

nu Kapuloan Kerama, salaku conto, aranjeunna mangrupikeun tujuan anu saé. Éta sakitar 30 kilométer ti Naha, aranjeunna mangrupikeun pulau anu pang caketna: 20 pulau ageung sareng pulau pasir sareng karang anu ngadamel kartu pos anu saé sareng tempat anu saé pikeun terjun sareng snorkeling. Kanggo sababaraha waktos ayeuna, pariwisata makin ageung kusabab gantung feri ti Naha ka Yaeyamas sareng Kapuloan Miyako, janten nalika damel wisata pondok jalma milih datang ka dieu.

Pulo Kerama

Pulo sanés anu caket Naha nyaéta Kapuloan Iheya, hiji pulau anu seueur sejarah sareng budaya, sareng heuh, anu disambungkeun heula ku sasak. Upami anjeun hoyong sakedik sejarah Okinawan, dua pulau ieu tujuan anu saé. Hal séjén anu anjeun tiasa terang nyaéta Rute ngaliwatan laut o Kaichu-doro. Éta mangrupikeun a jalur wisata panjangna ampir lima kilométer anu ngahubungkeun Semenanjung Yokatsu di Pulo Tengah anu ngahubungkeun sareng Pulo Henza. Éta rute anu pangsaéna dilakukeun ku mobil.

Ishigaki

Tujuan anu sanésna nyaéta Pulo Ishigaki-Jima sareng ti dinya anjeun tiasa angkat ku kapal féri ka Pulo Taketomi. La Pulo Kumejima Éta ngan ukur 90 kilométer sareng nawiskeun jalan satapak pantai anu menawan, anu pangsaéna nyaéta Hatenohama, sanaos ngan ukur tiasa dijangkau ku wisata. Kumaha anjeun nepi ka Pulo Jawa ieu? Ku pesawat, aya antara genep sareng dalapan penerbangan hiber, ngan ukur penerbangan satengah jam, ti Naha atanapi ti bandara Haneda dina usum panas aya hiji penerbangan langsung per dinten. Féri ti Naha nawiskeun dua jasa per dinten salamina henteu langkung ti opat jam.

Sakali di Pulo Jawa urang tiasa nyéwa mobil, motor atanapi sapédah. Upami teu kitu, aya pulau-pulau sanes adi tapi sanaos aranjeunna dikenal sareng disarankeun aranjeunna aya dimana-mana caket Naha. Kuring nyarios ngeunaan si Miyako, contona, surga anu, hanjakalna, 300 kilométer jauhna. Féri henteu jalan deui janten hiji-hijina cara pikeun terang aranjeunna nyaéta sumping ku pesawat.

Pantai Okinawa

Patarosan na ieu: upami anjeun gaduh sakedik waktos, disarankan pikeun ngadasar diri di Naha, Ngarasakeun éta sakitar tilu dinten teras luncat ka pulau anu sanés janten langkung hubungan sareng alam anu indah di tempat éta. Naha nawiskeun hiburan malam, atraksi sajarah, gastronomi, sareng kenyamanan kota khas Jepang. Sésa kapuloan, sanaos gaduh populasi sareng kahirupan sorangan, ngagaduhan tawaran alam langkung.

Upami anjeun ngagaduhan langkung waktos, cita cita nyaéta nyéépkeun sababaraha dinten di Naha teras langsung cicing di salah sahiji pulau terpencil sareng indah ieu, tapi urang nyarioskeun langkung ti saminggu cicing, hal anu langka nalika anjeun indit-inditan. Jepang.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

bool (leres)