Kumaha perjalanan salami saminggu kalayan kantong bawa

Kumaha perjalanan salami saminggu kalayan kantong bawa

Urang sadayana anu biasana ngumbara pikeun luang atanapi damel terang ngeunaan pentingna ngahémat rohangan dina koper panangan. Kaseueuran maskapai biasana ngeusi batre kami artos kanggo nyandak koper anu kadua atanapi pikeun ngangkut anu teu saluyu sareng ukuran anu dibutuhkeun ku aranjeunna.

Kusabab kitu, sok émut pikeun nginget sababaraha tip atanapi trik supados perjalanan teu nganggap urang biaya tambahan pikeun mawa langkung baju atanapi utensil tibatan diperlukeun pisan. Dinten ieu kami nyaritakeun kumaha ngarambat salami saminggu nganggo kantong bawa. Éta mungkin!

Dua koper: Kanggo anjeunna sareng kanggo dirina

Dina bagian ieu kami badé ngawartosan naon anu kedah dilebetkeun kana koper, duanana keur budak lalaki ogé budak awéwé. Janten urang bade ngabagi kana dua sub-bagian.

Koper leungeun pikeun anjeunna

  • 2 calana panjang.
  • 1 calana pondok.
  • 1 jumper.
  • 4 kaos oblong pondok.
  • 1 kaos oblong panjang.
  • 7 pasang kaos suku.
  • Baju jero salami 7 dinten.
  • 1 sapasang sapatu.
  • 1 pasang sendal jepit.
  • 1 jaket waterproof ringan anu gampang dibungkus sareng henteu buncel teuing.
  • 1 kantong plastik atanapi kantong toilét sareng cairan: sampo, gel mandi, deodorant, sareng sajabana.
  • 1 kantong toilét bébas cair: pikeun sikat huntu, krim cukur, jsb.
  • 1 kabinét ubar anu tiasa dilipat sareng henteu kaku: sareng plester, ubar nyeri, aspirin, pil kanggo panyakit gerak, colokan ceuli, sareng sajabana.
  • 1 anduk microfiber (éta terang pisan).
  • 1 buku e-book atanapi light book.
  • Dompét koin.
  • Hapé.
  • Carger mobile sareng adaptor.

Kumaha perjalanan salami saminggu kalayan kantong bawa

Bagasi leungeun kanggo anjeunna

  • 2 calana panjang.
  • 1 calana pondok.
  • 1 baju haneut atanapi dua ...
  • 1 baju.
  • 1 rok.
  • 4 kaos oblong.
  • 7 pasang kaos suku.
  • Baju jero 7 dinten (sareng kutang!).
  • Sapasang kaos kaki atanapi legén.
  • 1 sapasang sapatu.
  • 1 pasang sendal jepit.
  • 1 jaket waterproof ringan.
  • 1 jas hujan.
  • 1 syal.
  • 1 kantong plastik sareng cairan (krim, deodorant, sampo, gél mandi, sareng sajabana).
  • 1 kantong toilét bébas cair (sikat sikat, makeup, sareng sajabana).
  • 1 kantong toilét leutik atanapi kantong anu tiasa dibabawa.
  • Dompét koin.
  • Telepon sélulér, carjer sareng adaptor.
  • Anduk microfiber.
  • Ebook.

Dina titik ieu, kalayan sadayana ieu disusun dina ranjang, kami bakal siap mesen sadayana dua koper anu ukuranana bakal 55 x 40 x 20 cm., anu biasana ditetepkeun nalika mésér tikét hiber anjeun.

Kami bakal dua pilihan:

  • Urang tiasa milih pikeun milih hiji koper mantap (kaku) anu kaunggulanana gampang dibawa sareng langkung tahan; sareng anu poin négatipna nyaéta beurat na langkung sareng roda biasana nyandak seueur rohangan.
  • Urang ogé tiasa milih pilihan anu kadua: a rangsel. Titik positip na nyaéta ringan sareng fleksibel sareng poin négatipna nyaéta yén kedah dibawa sareng henteu nawiskeun perlindungan pikeun objék anu rapuh.

Kumaha perjalanan salami saminggu kalayan kantong bawa

Dina hal ieu, nalika urang ngatur dua koper kanggo dua jalma, urang bakal milih kadua pilihan: koper mantap sareng ransel.

  • Kami bakal nempatkeun baju jero dina kantong sésa baju.
  • Kami bakal pencét unggal sering nalika urang nganggo baju pikeun kaluar hawa.
  • Kami bakal nyayogikeun salah sahiji kantong interior pikeun nyimpen Baju kotor.
  • Upami aya kénéh baju jero naon ngahemat, mangpaatkeun rohangan kosong sareng juru pikeun nyalametkeunana.
  • Anggo sapatu jero pikeun ngahemat kaos kaki atanapi barang alit.
  • Simpen na sapatu dina kantong plastik supados henteu kéngingkeun sesa koperna kotor.
  • Pakét dina dinten éta nganggo baju sareng sapatu anu paling beuratna.
  • La sal Bawa sareng anjeun dina hiber, anjeun tiasa dianggo salaku simbut.
  • Hal panungtungan anu bakal urang lebetkeun nyaéta kantong toilét palastik kalayan sadaya produk cair sahingga langkung gampang pikeun urang dicabut nalika dugi ka bandara.

Ku naon anu parantos kami sarankeun pikeun nyandak koper bakal beuratna sakitar 8 kilo sareng anu sanésna sakitar 7 langkung atanapi kirang. Anjeun masih gaduh rohangan pikeun nempatkeun naon waé atanapi anu anjeun hoyong candak!

Émut salaku catetan terakhir, yén bolsas bagian balanja Bébas dazju anu urang mendakan di sadaya bandara, éta henteu diitung salaku bagasi. Anggo éta pikeun nyandak naon waé tambahan anu anjeun badé nambihan: buku sanésna, batré éksternal hénpon, mp3, majalah, jsb.

Sareng ayeuna urang ngan ukur tiasa nyungkeun perjalanan anu saé!

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*