Luis Martinez

Ngabagikeun pangalaman kuring di sakumna dunya sareng nyobian nyebarkeun karep kuring pikeun perjalanan mangrupikeun hal anu kuring resep. Ogé terang adat kota-kota sanés sareng tangtosna petualangan éta. Janten nyerat perkawis masalah-masalah ieu, ngadeukeutkeunana ka masarakat umum, ngeusian kuring ku sugema.