Lola curiel

Murid Komunikasi sareng Hubungan Internasional. Iinditan sigana anu kuring paling resep di dunya sareng mudah-mudahan, nalika maca tulisan kuring, anjeun ngarasa keukeuh teu kaampeuh pikeun nyandak ransel sareng ngalayang. Abdi resep pisan ngabagi pangalaman kuring sareng anjeun. Kuring miharep naséhat sareng saran kuring bakal ngabantosan anjeun pikeun nguntungkeun tina waktos istirahat.