Mariela Carril

Saprak leutik, kuring resep terang tempat-tempat sanés, budaya sareng masarakatna. Nalika kuring ngumbara kuring nyandak catetan anu tiasa ditepikeun engké, kalayan kecap sareng gambar, naon tujuan éta pikeun kuring sareng tiasa saha waé anu maca kecap kuring. Nulis sareng ngumbara sami, sigana kuring duanana nyandak pikiran sareng haté anjeun pisan.