Carlos Lopez

Kusabab kuring alit kuring sok hoyong ngumbara sareng sakedik-sakedik kuring tiasa janten pangumbara anu teu kendat. Tujuan anu kuring pikaresep: India, Peru sareng Asturias, sanaos seueur deui anu sanés. Abdi resep ngarékam dina pidéo naon anu kuring resep sareng anu langkung penting pikeun moto anjeunna saolah-olah anjeunna urang Jepang. Abdi resep nyobian gastronomi tradisional tempat kuring nganjang sareng nyandak kuring sababaraha resep sareng bahan pikeun ngajantenkeun di bumi sareng bagikeun ka sadayana.