Susana godoy

Kuring kantos resep pisan kana basa ti sakumna dunya. Janten salaku guru basa Inggris, kuring ogé resep pisan terang basa anu béda-béda atanapi dialek éta. Unggal perjalanan anu kuring lakukeun mangrupikeun pembelajaran anyar anu bakal kuring émut salami hirup.