Pangalusna hotél di Punta Cana

Salah sahiji tujuan pantai anu pangsaéna di Amérika Tengah nyaéta Punta Cana, tempat di Républik Dominika dimana anu loba pisan nyaéta kaindahan alam sareng hotél. Cai mibanda 32 kilométer pantai impian sareng cai transparan sareng haneut sareng sadayana anu dipikahoyong ku jalma anu bakal senang.

Daérah Punta Cana, babarengan sareng tatangga Bávaro, ngawangun anu disebut Basisir Kalapa na ieu téh tempat nu lokasina hotél pangsaéna di Punta Cana. Naha anjeun hoyong angkat salaku pasangan, sareng rerencangan, sakulawargi? Dina tulisan dinten ieu anjeun bakal terang sadayana akomodasi ieu, janten nalika pandemik pas, anjeun bakal ngagaduhan sadayana siap pikeun senang.

Pangalusna hotél pikeun pasangan dina Punta Cana

Teu aya ragu yén Punta Cana téh salah sahiji tujuan bulan madu anu paling dipilih. Tujuan tropis ieu mangrupikeun magnet pikeun pasangan anu nembé nikah. Naon anu langkung saé tibatan cai bening, keusik bodas sareng sajumlah super pilihan hiburan?

El Napas Punta Cana puncak daptar kami dinten ieu. Mangrupikeun Resort khusus pikeun jalma déwasa, sareng pantai pasir-bodas anu sepi. Pilihan akomodasi anu paling lengkep, Unlimited Luxury, kalebet sadayana: ti tuangeun sareng tuangeun anggur, dugi ka koktail, kolam renang, layanan pantai, WiFi, acara, olahraga cai sareng seueur deui.

El Sivory ku Port Blue butik Éta hotél sanés kanggo jalma déwasa, ti kategori lima béntang. Ayeuna-ayeuna direnovasi sareng dikurilingan ku kaéndahan alam anu hébat. Lokasina ngan ukur 40 menit ti Bandara Internasional Punta Cana sareng ningali Laut Karibia. Éta kalebet spa sareng suite ngagaduhan balkon pribadi.

Kolam renang luar na ageung, aya lapangan ténis sareng pantai swasta dimana anjeun tiasa snorkel. Salaku tambahan, éta 15 menit ku mobil ti Catalonia Caribe Golf Club sareng kirang ti 7 kilométer ti Taman Hiburan Manati, upami anjeun hoyong kaluar sareng jalan-jalan.

Hotél sanés anu sanés pikeun pasangan nyaéta Rahasia Cap Cana Resort & Spa. Éta ngan 2 sareng satengah kilométer ti marina Cap Cana, ku éta namina, janten anjeun caket pisan olahraga cai. Éta ogé ngagaduhan kasino, bar, réstoran sareng kolam renang outdoor.

caket dieu ogé aya lauk lumba-lumba Island, Hoyo Azul sarta sababaraha laguna tawar. Henteu aya pasangan anu gaduh waktos anu teu hadé di hotél khusus ieu. Tungtungna, diantara loba hotél séjén ngan pikeun pasangan, aya Rusiah Royal Beach sareng Catalonia Royal Bavaro.

Anu mimiti ngagaduhan desain anu modéren pisan sareng nempatan 640 méter pantai bodas sareng tangkal korma. Éta ngagaduhan 641 kamar khusus pikeun jalma déwasa sareng sanés perokok sareng upami anjeun mayar paket méwah anjeun hirup di surga 24 jam sapoé. The Katalonia nyaeta sami, éta boga pantai a swasta, sababaraha pools ngojay, dua kursus golf, kasino a, disko jeung loba réstoran.

Pangalusna hotél kulawarga di Punta Cana

Kadang-kadang nu ngarambat salaku pasangan, sakapeung ku barudak. Untungna, Punta Cana ogé tujuan pikeun perjalanan kulawarga. Ku kituna, aya hotél jeung kamar kulawarga jeung hiburan dirancang pikeun leuwih saeutik.

Contona, Cadangan di Paradisus Palma Nyata. Hotél ieu ngagaduhan kirang ti 200 suite sareng mangrupikeun bagian kulawarga Paradisus Palma Real. Dasarna lega, ku seueur jalan, aya spa sareng upami sepuhna hoyong nyalira aranjeunna ogé ngagaduhan rohangan. Tapi béntangna nyaéta murangkalih, janten aya daérah khusus pikeun aranjeunna, kalayan trampolin sareng témbok naék gunung kalebet. orok sitter, wisata unggal dinten sareng réstoran sareng ménu barudak.

El Impian Punta Cana Resort & Spa Éta sanés hotél anu murah, upami urang ngabandingkeun éta sareng anu sanés di daérah éta, tapi éta ngajantenkeun yén éta sanés hotél balaréa. The kolam renang badag mangrupikeun magnet pikeun kulawarga, nyatana salah sahiji anu panggedéna di nagara éta. Pikeun sadayana aya hiburan sadidinten sareng seueur kagiatan: kelas jogét, gim, karajinan, klub penjelajah, wisata alam sareng upami anjeun nonoman malahan aya ogé "Disko rumaja" wengi.

Pilihan séjén diantara hotél kulawarga di Punta Cana nyaéta Hard Rock Hotel & Kasino: Cai mibanda 1790 kamar, 13 pools ngojay, 13 réstoran, 23 bar jeung hiji lapangan golf 18-liang. Naon deui, ngagaduhan kasino pangageungna di Républik Dominika sareng nawiskeun seueur fasilitas pikeun anu alit: ngalukis raray, karajinan, kelas masak, acara, ruang permainan, kolam renang khusus kanggo aranjeunna kalayan dua slide sareng walungan anu kedul, lapangan golf mini sareng témbok naék.

Tungtungna, anu Nickelodeon Hotel & Resort, Dina Uvero Alto. Éta ngagabungkeun hiburan pikeun sagala umur ku seueur méwah kusabab éta 5 estrellas. Sareng leres, ulasan ngeunaan karakter anu medar dina Nickelodeon seueur pisan. SpongeBob SquarePants, tangtosna! Naon deui, aya suite témas, Suite Pinnapple Villa, sareng dua kamar tidur, tilu kamar mandi sareng hiasan Bikini Bottom.

All Hotels in Punta Cana

Sadaya hotél inklusif sok mangrupikeun pilihan anu saé kusabab anjeun mayar sadayana sareng nikmati diri anjeun tanpa mikirkeun biaya tambahan. Tujuan Karibia khususna cocog dina hal ieu kusabab éta nyéépkeun seueur waktos di fasilitasna.

El Istana Bavaro Bavaro mangrupikeun hotél terkenal anu ngagaduhan lokasi conto: sapanjang éta salah sahiji ti 10 pantai pangalusna di dunya, Numutkeun National Geographic. Fasilitas nu sagalana bisa nyangka ti hotél tina ranté kieu; Anjeun tiasa olahraga olahraga sapertos snorkeling atanapi diving, atanapi kayak, terasrasakeun 11 réstoran atanapi spa atanapi kasino 24 jam, atanapi dua nightclub.

oge ngagaduhan lapangan golf sareng pusat perbelanjaan pikeun strip kartu kiridit. Jelas, aranjeunna tambihan acara wengi sareng lingkungan alam anu ngalimpudan kageulisan.

Éta dituturkeun ku Hyatt Ziva Cap bisaa, tempatna di Plata Juanillo, sababaraha kilométer ti Bandara Internasional Punta Cana.

Hotél ieu ageung sareng 5 bentang, tah éta ogé dilimpahan ku jasa méwah sareng ekslusif. Salah sahiji hal anu paling saé ngeunaan hotél nyaéta taman cai kalayan slide, mariem cai, Wewengkon dasbor, kolam renang pikeun sagala umur, walungan… pantai swasta sareng aya tempat berjemur, payung sareng alat olahraga cai. Aya genep réstoran, resmi sareng teu resmi, sareng sadayana kalebet kana paket anu kalebet.

El Iberostar Greater Bavaro Éta ngan ukur pikeun jalma dewasa tapi urang nempatkeun kana bagian ieu sabab éta sadayana kalebet. arsitéktur na pisan stylish, mibanda danau tengah sareng seueur kolam renang, panginepan sareng opat réstoran anu elegan pisan pikeun tuang asakan internasional.

El Grand Reserve di Paradisus nyaéta ku Melia Palma Real, mutiara Resort Melia. Éta a hotel bintang lima di Bávaro, suite gaduh balkon pribadi, sareng hirup sareng privasi dijamin ku témbok sareng lanté anu kalis ku sora. Upami anjeun hoyong langkung méwah maka pilihan na nyaéta Suite ngojay-Ip anu ngagaduhan kolam renang pribadi. Aya ogé dalapan réstoran, gim, pantai pribadi, spa ...

El Maha Mirage Ieu di dieu tapi dina Playa Gorda, dina jarak leumpang dua taman cai. Suite kalebet balkon pribadi, bak mandi, layanan 24 jam, 13 kolam renang sareng ruang santai gaya Bali, bar, sareng Jacuzzis. Upami anjeun maénkeun ténis, maka aya pengadilan, upami anjeun resep wengi, disko sareng acara.

Hiji hotél sareng Hawa Spanyol, Dina gaya kolonial, nyaeta Resort Sanctuary Cap Cana nu aya dina Playa Juanillo. Sigana kawas benteng lami, sareng menara, tapi sanaos mangrupikeun hotél sadaya-inklusif éta ogé katégori dina kategori "ukur déwasa".

Sareng pamustunganana, aya Kaunggulan Punta Cana, lima bintang, sadayana inklusif sareng ogé ngan ukur pikeun jalma déwasa. Lamun kawas pamanggih tunggang horseback, hotél ieu hébat sabab pisan deukeut Rancho Caribeño, ahli dina tunggang horseback. Éta ngagaduhan seueur suasana romantis, seueur pasangan nikah di dieu.

 

Ieu mungkin nyieun daptar sadaya hotél pangsaéna di Punta Cana. Aranjeunna seueur. Dinten ayeuna aya sababaraha anu kabuka, protokol ngalawan kovid liwat, tapi aranjeunna parantos ngalaman taun anu sesah pisan. Aya seueur sareng disarankeun, ku alatan éta, ngadamel daptar pilihan anjeun sateuacan ngamimitian milarian.

Upami anjeun ngumbara sareng pasangan anjeun, sigana anjeun henteu resep yén ngagaduhan ratusan barudak anu ngajerit caket dieu; Tapi upami anjeun ngumbara sareng anu alit anjeun bakal hoyong éta salawasna terhibur sareng tangtosna, upami anjeun henteu hoyong hariwang perkawis biaya anu teu kaitung, cita cita nyaéta milih hotél anu kaasup sadayana.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*