Paragliding: Olahraga Petualangan anu ngamungkinkeun urang Ngapung

Dinten ayeuna urang badé latihan parapente, olahraga anu ngamungkinkeun urang ngapung ti puncak ngalangkungan parasut.

Ngamimitian perjalanan urang di sakumna dunya pikeun milarian tujuan pikeun ngalaksanakeun paralayang, hayu urang mimitian ku nganjang ka Éropa, dimana Alps na ngagaduhan pangaruh anu hébat pikeun masarakat wisata. Hayu urang difokuskeun kasus ieu di Perancis, sareng daerah salju anu luhurna dimana anjeun tiasa ngantep anjeun kabawa ku katenangan lingkungan, contona Mont Blanc. Deukeut ka wates Swiss anjeun tiasa mendakan rohangan anu menawan.

Nyandak Asia salaku rujukan, hayu ayeuna urang tingali gunung Annapurna, perenahna di Nepal, di Himalaya. Sanaos jangkungna ngalangkungan 8.000 méter, éta ngagaduhan daérah anu langkung alit dimana anjeun tiasa latihan olahraga kalayan pandangan rohangan alam atanapi gunung Himalaya anu paling kuat.

Di Peru, khususna di kab Miraflores di Lima anjeun tiasa latihan penerbangan ti gawir anu ningali laut sareng daérah Costa Verde.

En España, anjeun tiasa ngadamel penerbangan paralayang di Pulo Tenerife, ogé di Pyrenees, di Extremadura, di Madrid, di Mallorca, diantara seueur tujuan anu sanés,

Penting pikeun dicatet yén pikeun ngapungkeun paragliding urang kedah nyandak kursus paréntah atanapi ngalakukeun éta di perusahaan instruktur propésional.

Poto: Absolut Athena

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*