Pakéan Perancis

Perancis ayeuna henteu ngagaduhan gaya kota anu unik, sanaos tiasa disebatkeun sababaraha detail anu ngajantenkeun milarian gaya anu aya diantara bohemian sareng elegan, anu ogé tiasa ditingali dina sababaraha na seuseueurna jalan anu ngawakilan, janten saatos sagala kaistiméwaan seueur kota na.

Balik saeutik deui, tradisional biasana diucapkeun ayana jas pikeun lalaki sareng awéwé dimana dina kasus ieu rok panjang sedengkeun pikeun lalaki ayana calana sareng kaos Dibaturan ku kutang atanapi jaket jeung hat.

Ogé sering dikaitkeun kostum aristokrat méwah anu dipidangkeun salami jaman monarki Perancis, janten seueur teuing barokah berkat kaleuwihan detail sareng panggunaan lawon sareng sutra paling mewah pikeun ngahontal bérés anu dipikahoyong.

Awéwé aristokrat biasana rok sutra dikumpulkeun, dihias ku benang emas. Jaket ogé dianggo nganggo blus.

Awéwé kelas menengah biasa nganggo baju ketat, sapotong sareng panangan.

Ti baheula nepi ka ayeuna, syal dina bentuk lapisan, mangrupikeun bagian tina pantun Perancis.

foto: Garis pantai

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

bool (leres)