Liburan sareng anjing

Gambar | Pixel

Pikeun jalma réa, piaraan sareng perjalanan mangrupikeun dua karep anu hésé pisan dipilihna. Baheula, nalika ngatur tempat luang, teu aya pilihan tapi ngan ukur ngantepkeun sato éta dina perawatan jalma anu dipercaya atanapi nyandakna ka pusat khusus anu dihadiran ku para profesional nalika henteuna.

Nanging, untungna jaman parantos robih sareng tempat-tempat anu langkung seueur ngamungkinkeun pikeun liburan sareng henteu nyerah perusahaan babaturan opat urang.

Aya seueur pilihan sahingga anjeun tiasa nampi pakansi anu nyata sareng anjing anjeun. Sateuacan ngumbara, sababaraha persiapan kedah dilakukeun dina hal ieu. Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang pikeun ngumbara sareng piaraan anjeun!

Nganjang ka dokter hewan

Sateuacan ngamimitian perjalanan, didatangan dokter hewan anjeun pikeun dipariksa sareng kanggo anjeunna nyarankeun vaksinasi mana anu diperyogikeun gumantung dimana anjeun bakal nyéépkeun liburan sareng anjing anjeun.

Nyiapkeun koper piaraan anjeun

Siga anjeun ngarangkep koper anjeun, ingon-ingon anjeun ogé kedah ngagaduhan koperna pikeun liburan. Éta kedah kalebet:

  • Sampo anjeun, sikat, sareng anduk.
  • Kerah na sareng tali na. Bisi Muncung perlu ogé.
  • Anjeun saur kuring.
  • Cai seger pikeun perjalanan.
  • Jaringan pamisah upami perjalanan ku mobil.
  • Abah ku kantétan sabuk korsi.
  • Pangangkut atanapi kantong perjalanan bisi aya anjing leutik.
  • Kantong pikeun ngumpulkeun kokotor.
  • Simbut karesep sareng cocooan na.
  • Sanaos henteu diragukeun, anu paling penting nyaéta dokuméntasi anjeun pikeun tiasa ngumbara kalayan tanpa masalah.

Gambar | Pixel

Dokuméntasi dina liburan sareng anjing

  • Catetan vaksinasi: vaksin kedah mutahir.
  • Paspor: Ti saprak 2004 ingon-ingon anu ngalih di UÉ peryogi Paspor Éropah pikeun Sasatoan PendampingUpami anjing anjeun henteu ngagaduhanana, anjeun tiasa nyungkeun éta di kantor dokter hewan saatos diidentifikasi kalayan kiripik na.
  • Sateuacan perjalanan, khususna upami ka mancanagara, langkung saé terang upami aya batasan hukum di nagara éta sahingga anjeun tiasa nyandak piaraan anjeun sareng anjeun.

Mindahkeun piaraan anjeun

  • Angkutan umum: seueur perusahaan beus atanapi karéta ngamungkinkeun pangguna pikeun ngarambat piaraan. Pariksa kabijakan perusahaan ngeunaan perjalanan sareng sato.
  • Wisata ku mobil: Pikeun nyingkahan pusing, langkung saé upami henteu tuangeun anjeunna sateuacan angkat sareng teras jaga hidrasi. Salaku tambahan, nalika iinditan nganggo mobil anjeun kedah teras-terasan dina korsi pengker sareng sistem pangendali anu disatujuan pikeun ingon-ingon atanapi dina pamawa di darat.
  • Wisata udara: aya perusahaan anu nampi piaraan, tapi anjeun kedah waspada yén sababaraha maksakeun larangan. Anu paling umum nyaéta anjeun kedah ngarambat dina pesawat dina operator anjeun upami piaraan beuratna langkung ti 6 kilo.

Hotél ramah-piaraan

Untungna, kaayaan parantos robih sareng seueur hotél parantos nawiskeun kamungkinan piaraan sareng pamilik tiasa bobo di rohangan anu sami. Aya sababaraha hotél anu bahkan nawiskeun jasa khusus pikeun anjing kami: tina ranjang kalayan simbut dugi ka ménu gourmet atanapi sési kageulisan. Dina waktos dipesen, langkung gampang pikeun ningali kaayaan, sabab condong bénten-bénten bahkan dina ranté hotél anu sami.

Gambar | Pixel

Basisir pikeun anjing

Sanaos dina usum aksés aksés ka pantai bébas di ampir sadaya basisir Spanyol, kalayan datangna usum panas sagalana robih. Sanaos aya seueur kota anu ngabatesan sababaraha daérah basisir sahingga anjing tiasa dianggo, ogé aya daérah anu aksésna dilarang pisan. Ieu kasus Andalusia, anu dina 2015 ngalarang ayana ingon-ingon ingon-ingon di sadaya basisirna, kaasup anu diaktipkeun pikeun aranjeunna. Kusabab kitu, disarankeun pikeun milarian sateuacan nyandak jalan-jalan ieu di pantai sareng anjing-anjing kumargi denda tiasa dugi antara saratus tilu rebu euro.

Di Catalonia, duanana Tarragona sareng Gerona gaduh pantai anu ngamungkinkeun anjing. Di Barcelona, ​​langkung ti 16.000 tandatangan parantos dikumpulkeun pikeun naros ka déwan kota pikeun adaptasi daérah pikeun anjing di pantai di kota kusabab kakirangan daérah anu sah.

Di Levante urang tiasa mendakan pantai anu cocog pikeun anjing di unggal propinsi. Di Castellón aya pantai Aiguaoliva, di Vinarós (cove cozy with boulders), di Valencia aya pantai Can (anu pangheulana diaktipkeun pikeun asup sato) sareng di Alicante pantai Punta del Riu, milik kota Campelló.

Di Kapuloan Kanaria urang tiasa mendakan dua pantai anu angger na ngamungkinkeun asup anjing. Di hiji sisi, pantai Cabezo di Tenerife sareng di sisi sanésna pantai Bocabarranco di Las Palmas de Gran Canaria.

Di Nusantara Balearic ogé aya tempat pikeun anjing di pantai. Di Mallorca anu pang caketna sareng Palma nyaéta Carnatge, 5km ti ibukota. Di Menorca anjeun tiasa mendakan Cala Fustam, di belah kidul kulon pulau sareng di Ibiza Santa Eulália kasohor pisan.

 

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*