Puerto de Santa Maria, Cadiz

Palabuhan Santa Maria

El Puerto de Santa María mangrupakeun kota anu aya di propinsi Cádiz Di Andalusia. Tempatna di daérah Bay of Cádiz sareng mangrupikeun bagian tina Asosiasi Kotamadya Bay of Cádiz sareng mangrupikeun kotamadya anu kalima pendudukna di propinsi ieu. Kota ieu mangrupikeun tempat anu pohara turis, utamina kusabab caketna sareng kota Cádiz, tapi ogé kusabab seueur nawiskeun tamu.

Hayu urang tingali dina tempat anu béda anu tiasa didatangan di Puerto de Santa María di Cádiz. Marengan Cádiz, anu mangrupikeun padumukan urang Gadir kuno, penduduk Fénisia, kota ieu mangrupikeun tempat anu pangpayunna di Kulon. Kiwari éta mangrupikeun titik wisata pisan anu mana anjeun tiasa menikmati seueur hal.

Puri San Marcos

Puri San Marcos

Este puri tanggal ti abad ka-XNUMX sareng mangrupikeun benteng abad pertengahan anu éndah anu ayeuna dipimilik ku kulawarga Caballero, anu ngajantenkeun tumbukan Caballero anu kawéntar, khas Jerez. Kastil ieu asalna mangrupikeun masjid, dina abad ka-XNUMX, sareng engkéna dirobih janten benteng, janten anjeun tiasa ningali campuran budaya anu seueur pisan di Andalusia kusabab jaman penaklukan Arab. Kastil diaksés ngalangkungan lengkungan Arab anu éndah pikeun ngaksés ka tempat anu urang masih tiasa ningali bagéan masjid. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nanjak Torre del Homenaje sareng dina dasarna urang mendakan chapel abad ka-XNUMX. Salaku tambahan, Christopher Columbus cicing di bagian luhur nalika anjeunna datang pikeun ngabiayaan pembiayaan pikeun perjalananna.

Basilica of Our Lady of Miracles

Garéja Puerto de Santa María

Ieu mangrupikeun garéja utama Puerto de Santa María, diwangun dina abad ka-XNUMX di beulah luhur kota kalayan naékna Dukes of Medinaceli. Éta diwangun ku batu pasir sareng gaya aslina nyaéta Gothic, dimana tetep suku na tetep, disebatna Puerta del Perdón. Di jero urang ningali rencana lantai sareng tilu naves sareng paduan suara abad ka-XNUMX. Kapilah-kapilahna ti jaman anu bénten sareng anu pangkolotna nyaéta Santa Rita sareng Malaikat Penjaga Suci. Gereja ngalaman gempa sareng diwangun deui dina abad tujuh belas kalayan daérah sapertos portal sisi na anu disebut Puerta del Sol anu ningali ka Plaza de España.

Yayasan Rafael Alberti

Pujangga Rafael Alberti kagolong Generasi 27 sareng lahir di El Puerto de Santa María. Nalika nganjang ka kota ieu, anjeun tiasa ngalangkungan bumi tempat panyair cicing sareng kulawargana, anu dinten ieu janten pondasi. Di jero aya sumbangan panyair ka kota sareng dimungkinkeun pikeun ningali lukisan sareng objék anu aya hubunganana sareng seniman. Éta ogé gedong lami anu saé dilestarikan sahingga pantes didatangan.

Didatangan Pabrik Anggur Osborne

Pabrik anggur Osborne

Pasti anjeun sadayana terang banténg sareng inuman Osborne. Nya, di El Puerto de Santa María urang tiasa mendakan justru Osborne Winery anu kawéntar. Pabrik anggur kuno ieu ti 1800 ayeuna dikondisikeun pikeun nampi tamu sareng diajar langkung seueur ngeunaan produksi anggur ieu. Anjeun tiasa ningali kilang anggur anu lami nganggo panel inpormasi sareng ogé ningali Museum Banteng Osborne pikeun diajar ngeunaan sajarah banteng terkenal ieu anu urang sadayana parantos tingali di jalan Spanyol. Salila nganjang, urang ogé tiasa ningali kolong brendi sareng nyarap sagala rupa anggur.

Palataran Perumahan Istana

Imah istana

Kota ieu mangrupikeun titik perdagangan anu penting pisan kusabab ayanaMaka, seueur padagang beunghar ngawangun imah istana anu éndah anu ayeuna mangrupikeun bagian tina warisan sajarah kota. Salah sahiji kunjungan paling istiméwa anu tiasa urang lakukeun nyaéta imah istana ieu di mana urang ogé bakal ningali halaman interior anu indah sareng khas. Kota ieu katelah Kota ti 10 istana tepat kusabab ieu. Urang tiasa ningali Istana Aranibar ti abad ka tujuh belas kalayan kamar Mudejar sareng dimana ayeuna kantor wisata. Ogé anu kedah diperhatoskeun nyaéta Casa Palacio de los Leones sareng Casa Palacio Blas de Lezo.

Jalan-jalan ngalangkungan teluk Cádiz

Bay of Cadiz

Hal sanés anu paling umum anu tiasa urang laksanakeun di kota ieu nyaéta naek kapal ngaliwatan Teluk Cádiz. Tiasa ogé pikeun angkat ka kota Cádiz nganggo kapal, tibatan nganggo mobil atanapi beus, hal anu seueur dilakukeun ku jalma nalika aranjeunna nganjang ka kota. Janten bagian ti Puerto Sherry, salah sahiji daérah hiburan paling dikenal di kota dimana urang ogé tiasa mendakan sajumlah réstoran anu nawiskeun lauk goreng khas sareng piring sanésna sareng lauk sareng kerang anu biasa di gastronomi na.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*