6 kunjungan penting di kota Florence

Florencia

Florence nyaéta kota pinuh ku budaya, seni sareng juru-juru ningali. Tempat anu peryogi waktos lami pikeun ningali sadaya tempat pikaresepeun anu dipibanda. Upami anjeun henteu ngagaduhan seueur dinten, anjeun kedah ngadamel daptar hal-hal anu penting supados henteu nyasar di kota anu saé ieu, diantarana bakal aya anu bakal kami carioskeun.

Must-haves ieu mangrupikeun tempat anu kedah didatangan sadayana upami aranjeunna angkat ka Kota Florence, salah sahiji anu pang geulisna sareng artistik di sadayana Itali. Di jerona urang moal bosen, sareng aya karya seni sareng musium di sadaya juru. Tapi sababaraha menonjol di luhur anu sanés, janten aranjeunna kedah aya di luhur daptar kanggo tiasa ngaraosan pangpentingna di kota.

Santa Maria del Fiore

Florencia

Katedral abad pertengahan ieu mangrupikeun simbol kasenian Renaisans Itali anu munggaran sareng seni Gothic. Lambang kota anu kasohor ku anu kasohor Kubah Brunelleschi. Kubah ieu mangrupikeun salah sahiji karya anu pangageungna di Éropa saatos jaman Romawi sareng dianggap kubah panggedena didamel dina batu. Teu diragukeun, aya seueur anu angkat ka Florence pikeun mireungeuh padamelan ageung ieu di katedral éndah di kota atanapi duomo. Mangrupikeun kubah ageung anu ngagaduhan lantera di luhur anu tiasa diaksés tina jero kubah. Kubah hébat ieu jangkungna 100 méter sareng mangrupikeun hal anu paling penting di kota anjeun. Lingkungan katedral ieu ogé meriah pisan.

Ponte vecchio

Ponte vecchio

El Ponte Vecchio mangrupikeun sasak abad pertengahan, anu paling kawéntar di sadayana Florence, janten ogé sasak batu pangkolotna di sadaya Éropa. Éta mangrupikeun tempat anu paling romantis di kota, janten kadatangan anjeun penting. Éta sasak anu tahan Perang Dunya Kadua sareng ayeuna aya tukang perhiasan sareng tukang emas di kios alit na. Baheulana éta tempat anu dijajah ku tukang daging, tapi nalika royalti ngalih ka Istana Pitti aranjeunna maréntahkeun éta ditutup kusabab bau anu bau. Ayeuna kios-kios ieu ngagaduhan sentuhan anu jauh langkung romantis. Nyandak poto ti luar sareng ogé nganjang ka jero mangrupikeun dua hal anu kedah dilakukeun di Florence.

Galleria dell'Accademia

Galleria dell'Academia

Galleria dell'Accademia mangrupikeun musium anu paling sering dilongok di kota, kalolobaanana kusabab di jerona terkenal David ku Michelangelo. Karya jangkungna langkung ti lima méter anu parantos aya di panjuru dunya. Patung ieu didamel dina abad ka-XNUMX sareng ngawakilan Daud sateuacan nyanghareupan Goliath. Patung dipindahkeun ka musium ieu pikeun ngalindunganana, sabab éta biasana aya di luar imah gigireun Ponte Vecchio. Urang tiasa nyandak tur ka sadaya galéri pikeun ningali seueur hal sanés, sapertos instrumen lami.

Galeri Uffizi

Galeri Uffizi

Upami urang angkat ka musium, di kota ieu urang bakal kecanduan, sabab seueur pisan. Upami urang henteu gaduh waktos kanggo ningal sadayana, anu penting, salian ti anu parantos urang tingali sareng David, nyaéta Galeri Uffizi, anu paling sering dilongok galeri seni ti sakumna Itali, anu ogé aya di istana kuno anu kageulisan hébat. Di jero urang tiasa mendakan karya-karya ku Giotto, Boticcelli, Michelangelo, Raphael atanapi Leonardo Da Vinci. Aya ogé arca sareng patung tina budaya Yunani sareng Romawi. Sok disarankeun nyandak tikét sateuacanna supados henteu ngantri sababaraha jam saatos sumping sahingga kaleungitan waktos penting pikeun ningali kota.

Palazzo Vecchio

Palazzo Vecchio

Istana Tua perenahna di Pasagi kakawasaan. Di jero anjeun tiasa mendakan Museo dei Ragazzi, kalayan karya ku Michelangelo atanapi Bronzino. Éta diganti nami Palazzo Vecchio nalika pengadilan ngalih ka Palazzo Pitti. Istana ieu menonjol sareng menara anu hébat sareng parantos janten tempat anu sanés anu didatangan sadayana. Anjeun ogé kedah tingali di jero Cinquecento Room anu kawéntar, rohangan ageung tempat diayakeunana acara sareng kalakuan.

Palazzo Pitti sareng Kebon Boboli

Palazzo Pitti

Palazzo Pitti nyaéta a istana gaya Renaissance ka pengadilan ngalih, tempatna di gigireun Ponte Vecchio. Di jero anjeun tiasa nganjang ka daérah anu béda-béda. Aya Museum Karéta, Galéri Seni Modern, Galéri Palatine, Museum Perak, Museum Porcelain atanapi Royal Apartment. Salaku bagian tina Palazzo Pitti kami ogé ngagaduhan kebon Boboli anu terkenal. Éta mangrupikeun salah sahiji daérah héjo panggedéna di kota, janten urang peryogi sababaraha jam kanggo nganjang ka aranjeunna sareng ningali kasohorna. Kebon ieu pantes dinikmati salaku istirahat tina raména kota, sareng tikét tiasa dipésér kanggo ningali kebon sareng bagéan istana.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*