pantai Benijo di Tenerife

Pantai Benijo

Di Kapuloan Kanaria nyaéta pulo Tenerife, pulo badag populér kalayan wisatawan. Ieu pulo geulis, kalawan bentang éndah, sababaraha nu UNESCO geus nyatakeun Warisan Dunya.

Tapi sapertos unggal pulo, Tenerife ngagaduhan pantai sareng diantara pantai anu paling indah di Tenerife nyaéta pantai benijo. Dinten ieu urang bade nepungan anjeunna.

Tenerife sareng pantai na

Pantai Tenerife

Ékonomi pulo, kawas sesa Kapuloan Canary, dumasar kana kagiatan wisata, utamana nu wisata asing nu datang ti kalér Éropa dina pilarian panonpoé. Ampir 70% tina ranjang hotél aya di Los Cristianos, Costa Adeje jeung Playa de las Américas, kalawan jumlah luar biasa hotél bintang lima.

pantai Tenerife urang dramatis jeung variatif: ti pantai jeung batu hideung asalna vulkanik dikumbah ku Atlantik agrésif, dugi basisir gawir kalawan coves tempat disumputkeun nu ngan bisa ngahontal dina suku, dugi pantai keusik lemes nu sigana dibawa ti gurun Sahara. Ka ieu urang kudu nambahan leuweung kalér, liar, jeung gunung.

Engké kuring bakal marios pantai anu pangsaéna di Tenerife, tapi ayeuna urang disauran ku bagian basisir anu khusus sareng éndah: Basisir Benijo.

Pantai Benijo

Panonpoé Tilelep di Benijo

Pantai ieu aya di kalér-wétaneun pulo Tenerife, deukeut Pagunungan Anaga, di bumi anu liar sareng spektakuler. Di dieu batu vulkanik jeung cliffs terjun ka cai Atlantik. Ukur Panjangna 300 méter sareng rubak kira-kira 30 sareng éta pasir hideung.

Parantos aréa parkir, tapi aya rohangan pikeun kirang ti 50 mobil sareng kirang langkung 100 méter. Anjeun oge bisa anjog di beus antarkota, éta 946, nu eureun di Cruces de Almáciga, ti Santa Cruz. Rute meuntas gunung sareng seueur péngkolan, sareng pandangan laut sareng pantai ti luhur saé.

Antara pagunungan jalur ieu kabukti, ngaliwatan puncak jeung crosses leuweung tangkal laurel nepi ka tungtungna ngahontal pantai, sanajan sababaraha méter panungtungan kudu dipigawé dina leumpang. Éta patut ngarambat pisan sabab pantai terpencil sareng sababaraha urang mangrupikeun surga anu leres, bahkan tiasa nudist. Éta kumaha éta.

Batu di basisir Benijo

Kabeneran aya nu pantai Benijo unik dina loba aspék, wildly alam na kalawan pintonan fabulous tina formasi batu Roques de Anaga. Panonpoé Panonpoé Panonpoé Tilelep, aduh, éta hal anu sakti lamun ningali kumaha laut caang kontras jeung cakrawala beureum pungent sarta batu-batu nu geus hideung sakumaha peuting sarta kaluar ti jero sagara saolah-olah kaluar tina Naraka.

Ieu kudu ngomong yén pantai Benijo mangrupa salah sahiji pantai paling terpencil di kota Taganana, anu ogé kalebet pantai Almáciga sareng Las Bodegas. Pikeun nepi ka pantai anjeun kudu turun jalur kalawan sababaraha léngkah, salawasna sanggeus approaching eta kalawan mobil, sakumaha ceuk urang saméméhna. Di jalan aya anjeun bakal manggihan sababaraha réstoran nu ngawula katuangan lokal, jadi sanajan jauh anjeun salawasna bisa balik kaluar sarta manggihan hal.

Angin di bagian pulo ieu tiasa kuat pisan jadi ati-ati dina jalan ka handap. Sareng enya, anjeun tiasa nepungan jalma anu latihan nudisme sabab mangrupakeun stronghold cukup populér dina rasa ieu. Salila sataun eta leuwih ti hiji pantai frequented ku urang lokal, sarta dina usum panas wisatawan gabung, tapi teu pernah pisan rame.

benijo di surup

Pantai hiji pantai beresih, nu pasir hideung jeung cai biru pisanIncredibly biru, kanyataanna. Aktivitas anu paling penting di pantai nyaéta sunbatheunsanajan euweuh loungers panonpoé atawa naon bae kitu. Ka pantai urang kudu mawa barang urang, anduk, kadaharan, payung, sabab Henteu aya ogé tatangkalan atanapi rungkun anu nyayogikeun sahadé alam..

Parador The Mirador

inget, di dieu euweuh bar atawa réstoran langsung on pantai, Tapi anjeun bakal nempo opat réstoran di sakuriling, nepi. Anu disebut El Mirador mangrupikeun pangdeukeutna, sakitar 500 méter ti pantai. Éta gaduh pandangan anu saé, kamar makan sareng opat méja sareng teras genep. Menu na diwangun ku starters, salads, masakan utama jeung Manisan: cheeses lokal, lauk, sangu.

Parador El Fronton

Tempat tuang anu sanés nyaéta El Frontón, tempat spesialis nyaéta lauk, ageung sareng bérés anu saé anu nyanghareup ka pantai. Malah boga tempat parkir sorangan. Ieu dituturkeun ku La Venta Marrero, leuwih anyar ti nu saméméhna, sarta ngan 50 méter ti pantai, dina flowerbed heubeul. Éta ngagaduhan lounge sareng teras sareng parkir anu lega. Menu maranéhanana kurang leuwih sarua jeung nu saméméhna, lauk, kerang, bubur, kéju.

Sarta pamustunganana, Casa Paca, nu 150 méter ti pantai, di tepi jalan Paca éta nu boga saméméhna, a nona rada garing sarta sparing. Sanaos awéwé éta henteu aya dina bisnis, anjeunna neraskeun harga anu langkung mirah tibatan réstoran anu sanés.

Basisir Benijo

Naha anjeun tiasa ngojay di Pantai Benijo? Anu mimiti, anjeun kedah terang pantai teu boga wewengkon ditangtayungan pikeun ngojay, tapi sacara umum teu aya ombak anu kuat sareng anjeun tiasa ngalakukeun éta, sanaos henteu seueur anu ngojay. The ayana hiu ogé pohara handap, lawang ka cai cukup nyaman jeung handap lemes sareng nyaman. Anjeun kedah terang, kumaha ogé, yén masalah pasang surut kedah dipertimbangkeun nalika ngarencanakeun kunjungan.

Nyaho waktos pasang penting pisan pikeun nikmati pantai. Mun aya pasang tinggi, strip keusik sempit tur teu nyaman jeung praktis anjeun bade sunbathe gigireun gunung. Ku sabab kitu, éta salawasna sasaena mun buka surut, nu lamun pantai bisa kalayan gampang diperpanjang nepi ka 50 méter lega ti lamping ka cai. Dina pasang luhur pasir diréduksi jadi strip ngan 10 méter. super kagok. Malah bisa jadi teu aya pantai pisan jeung wisatawan nongkrong ti batu.

Pantai Benijo

Dina surut anjeun bisa ngarasakeun sagalana leuwih: sunbathing, leumpang, maén bal atawa ténis jeung anjeun malah bisa leumpang ka Roque de Benijo sarta nyandak poto. Dupi anjeun balik salaku kulawarga sanajan nudism nu? Nyaeta pantai parawan tanpa amenities sareng upami anjeun henteu kapikiran ningali burit di luar atanapi anjeun sareng kulawarga anjeun ngalaksanakeun naturisme, moal aya masalah. Kaleresan pantai Benijo aya di daérah alam anu éndah anu henteu kantos seueur teuing jalma. Dina usum tinggi occupancy sedeng, jadi sanajan lajeng Anjeun bisa bersantai.

tungtungna, Wayah pangalusna dina sataun pikeun buka terasrasakeun pantai Benijo nyaéta dina bulan Séptember. Saterusna suhu pangluhurna geus kacatet, kira 23 ºC. Cai laut beuki haneuteun. Bulan anu paling tiis nyaéta Maret kalayan suhu 18ºC sareng cai dina 19ºC. Sadayana rada seger, sanés?

Basisir Benijo ngalir langsung ka basisir Fabin tatangga, sanajan bagian panglegana aya dina dasar kurva bay. Kusabab lokasina di jero cagar, Taman Alam Anaga, Benijo leres-leres unik, kalayan pandangan anu luar biasa. Naha anjeun pikir anjeun tiasa camp? Henteu, éta henteu diidinan, tapi anjeun tiasa bobo, sanajan ngalakukeun eta dina usum panas. Naha anjing tiasa dibawa? Éta henteu diaktipkeun pikeun éta tapi anjing katingali, langkung seueur dina usum tiris tibatan usum panas.

Diantara pantai anu caket sareng Benijo urang tiasa namina pantai Amáciga, Roque de las Bodegas, Antequera sareng Las Gaviotas, contona.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*