Bodas Beach Lanzarote

Basisir bodas

Lamun omongan Kami ngeunaan Playa Blanca di Pulo Lanzarote di Kapuloan Kanaria Kami ngarujuk ka kota wisata anu kagolong kana kotamadya anu terkenal di Yaiza. Éta mangrupikeun kota wisata anu leres sabab caket na urang mendakan sababaraha tempat anu paling lambang anu tiasa ditingali di Pulo Jawa, sapertos Taman Nasional Timanfaya. Kusabab kitu urang bade nyarios perkawis tujuan wisata anu pikaresepeun ieu.

Upami anjeun bade ngumbara ka pulau Lanzarote Anjeun bakal terang yén anjeun bakal resep tempat anu pinuh ku pantai sareng bentang anu luar biasa anu menonjol pikeun asal vulkanikna. Éta mangrupikeun pulau anu pohara turis sapertos sadaya Kapuloan Canary, janten anjeun bakal mendakan seueur akomodasi. Tapi aya tempat sapertos Playa Blanca anu menonjol janten tempat wisata anu caket kana sagala hal.

Naon anu urang kedah terang ngeunaan Playa Blanca

Hal kahiji anu urang kedah terang ngeunaan kota ieu nyaéta Mangrupikeun salah sahiji anu parantos ngalaman pertumbuhan anu pangageungna dina taun-taun ayeuna berkat pariwisata sareng lokasina saé di kidul Pulo Jawa. Ayeuna éta tempat wisata pangpentingna katilu di Pulo Jawa sareng menonjol sabab parantos dilélér pikeun kabersihan. Mangrupikeun tempat anu sepi pikeun nikmati sagala rupa anu ditawarkeun di pulau. Kota ieu ngagaduhan palabuan laut dimana anjeun tiasa nyandak kapal féri pikeun angkat ka pulau Fuerteventura, anu aya di payuneunna. Salaku tambahan, kota ieu ngan ukur tilu puluh kilométer ti bandara Lanzarote.

Naon anu kedah ditingali sareng dilakukeun di Playa Blanca

Menara elang

Kota Playa Blanca menonjol pikeun janten wisatawan, janten éta nawiskeun para pengunjung na sagala jinis hiburan. Aya seueur toko, réstoran, bar jeung pub pikeun ngararasakeun suasana anu hirup. Salaku tambahan, éta ngagaduhan promenade sareng daérah kota anu langkung lami dimana anjeun tiasa mendakan toko-toko alit. Janten wisatawan tiasa ngaraosan balanja atanapi ngaraosan asakan pulau.

Dina warisan kota Playa Blanca kami mendakan Torre de las Coloradas atanapi Eagle, tugu anu parantos dinyatakeun Aset Minat Budaya. Menara ieu diwangun dina abad ka-XNUMX salaku menara anu ngagaduhan tujuan pikeun ngabela penduduk ngalawan serangan laut.

Basisir bodas

Salah sahiji hiburan anu datang ka kota ieu nyaéta mikaresep daérah keusik caket kota. The Pantai Flamingo, Dorada sareng Papagayo Ieu mangrupikeun tilu daérah keusik di daérah éta, anu ngagaduhan pangasilan ageung nalika usum luhur. Di pantai ieu dimungkinkeun pikeun ngaraosan olahraga cai sareng sagala jinis jasa, sabab éta aya di daérah perkotaan. Salaku tambahan ka pantai anu saé ieu, di kota anjeun tiasa didatangan anu disebut Charcones. Éta mangrupikeun kolam renang alami anu bénten ukuran anu cocog pikeun ngojay. Anjeun kedah nganggo mobil pikeun ngahontal éta sanaos jarak tempuhna. Maka anjeun kedah jalan diantara batu dugi ka mendakan kolam renang ieu.

Naon anu kedah ditingali caket Playa Blanca

Taman Nasional Timanfaya

Salah sahiji tempat anu paling lambang di Pulo Jawa sareng anu lokasina jarak pondok ti kota ieu nyaéta persisna Taman Nasional Timanfaya. Taman ieu asalna vulkanik sanaos gunung bitu terakhir lumangsung dina abad ka-25. Éta ngagaduhan langkung ti XNUMX gunung seuneuan, sababaraha anu terkenal sapertos Caldera del Corazoncillo atanapi Gunung Api. Aya pusat pangunjung anu aya di Mancha Blanca dimana anjeun tiasa mendakan dina sagala rupa detil kumaha tamanna sareng naon anu tiasa ditawarkeun ka kami salian ti sajarah na. Anjeun tiasa ngalalana ngalangkungan gunung seuneuan, ngalangkungan Pagunungan Seuneu dimana urang bakal mendakan bentang vulkanik. Nalika mayar biaya lebet, anjeun tiasa ngantepkeun mobil anjeun di tempat parkir terasrasakeun Ruta de los Volcanes nganggo beus, anu mangrupikeun nami kanggo beus atanapi angkutan umum di kapuloan. Upami anjeun ngaliwat deui sapanjang jalan ka arah Yaiza anjeun bakal mendakan kios onta. Ti dieu anjeun tiasa nyandak wisata anu lucu sareng ningali Museum atanapi titik inpormasi dimana aranjeunna nunjukkeun ka kami panggunaan tradisional. Di taman ogé aya sababaraha jalur leumpang sapertos Ruta de Tremesana atanapi Ruta del Litoral.

Situ héjo

Lain hal éta tiasa ditingali caket dieu nyaéta Hervideros, anu mangrupakeun batu sareng guha dipahat ku cai tempat ombakna pecah. Mangrupikeun lanskap anu saé pisan anu nyampur batu vulkanik sareng laut. Anjeun ogé kedah tingali Laguna Verde, ayana di Taman Botani Los Volcanes di kota Golfo. Danau ieu ngagaduhan warna héjo sengit anu narik seueur perhatian sareng dihasilkeun ku ayana jinis ganggang.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*