Pantai-pantai buligir anu teu hilap di Hawaii

Pantai Hawaii

Upami anjeun kantos mikirkeun pakansi anu pikaresepeun, anjeun panginten parantos ngalaksanakeun fantasi yén anjeun aya di Hawaii di salah sahiji pulau anu paradisi na. Kami henteu tiasa mungkir, buka Hawaii mangrupakeun impian tina seueur urang sareng mikiran dirina nyaéta mikirkeun pantai anu luar biasa, suhu anu saé sareng mojito anu lezat nalika kami ngagolér dina tempat tidur gantung tanpa mikiran anu sanés ti ngan saukur ngaraos angin laut dina kulit urang.

Upami anjeun jalma anu resep latihan nudisme, maka kamungkinan yén Hawaii pasti aya tujuan anu sanés pikeun nambihan liburan anjeun. Hawaii ngagaduhan sisi liberal sareng teu paduli anu anjeun pikahoyong terang. Sanaos anjeun kedah gaduh sababaraha hal anu jelas pikeun tiasa angkat ka Hawaii pikeun mikaresep pakansi anjeun tanpa gaduh masalah sareng aparat.

Nudity haram di Hawaii

Basisir laut di pantai Hawaii

Nya kitu, bulistir haram di hawaii… Di sadaya pantai nagara Hawaii. Tapi tangtosna, anjeun kedah tumut kana perda anu ditumpukeun sareng terang hukumna pikeun terang dimana anjeun tiasa latihan nudisme sareng dimana anjeun bahkan henteu tiasa mikir ngeunaan ngaluarkeun calana anjeun.

Hal anu resmi nyaéta buligir dilarang pisan, tapi sakumaha anjeun terang, henteu salawasna sadayana anu sigana. Kusabab kitu, aya pantai anu terkenal pisan kusabab jalma-jalma latihan nudisme, buka topless atanapi panginten nganggo baju sareng baju mandi salaku pilihan ... sareng teu aya anu ningali anjeun anéh sareng langkung jarang aranjeunna bakal nunjukkeun anjeun pikeun ngalakukeun éta.

Jelas yén jalma moal tiasa taranjang di jalan atanapi lebet pusat balanja anu latihan nudisme. Upami ieu kajantenan, kamungkinan pisan yén aranjeunna bakal ngagaduhan masalah sareng aparat nagara bahkan yén aranjeunna bakal dipenjara kusabab skandal umum. Upami anjeun pakansi ka Hawaii sareng hoyong latihan nudisme, anjeun kedah milarian tempat anu diidinan dilakukeun.

Pantai buligir di Hawaii

Sanaos sakumaha anu kuring parantos sebutkan di luhur di nagara Hawaii Nudism atanapi nudity henteu kénging di daérah mana waé tina kaayaanna, aya sababaraha tempat anu aranjeunna langkung fleksibel sareng aturan ieu sareng anjeun tiasa ngaraosan perasaan anu ngabébaskeun ieu sareng hubungan sareng interior sareng alam. Maksad abdi sababaraha pantai na.

Upami anjeun mikir badé Hawaii dina pakansi, di sagigireun pisan untungna kusabab anjeun tiasa nikmati pantai sareng suhu anu luar biasa ... anjeun ogé tiasa nampi nudisme upami éta anu anjeun pikahoyong. Pikeun ieu, tong kaleungitan detail tina poin-poin ieu.

Pantai Harbour Honokahau

Pantai Hawaii

Pantai ieu ayana di Taman Sejarah Nasional Kalolo-Honokohau sarengn Basisir Kona, kalér Honolokohau. Pikeun dugi ka dinya anjeun kedah naroskeun Jalan Raya 19 sareng teraskeun dugi ka mendakan tandana ka pantai.

Di belah kalér pantai ieu aya tempat anu keusik emas populér pisan pikeun kaéndahan ekstrim na, tapi ogé kusabab éta pantai homo. Pantai ieu sering dikunjungi tapi jalma homo.

Mangrupikeun pantai anu éta rada rame rutin jadi milarian tempat karusiahan janten nyalira atanapi sareng pasangan anjeun tiasa janten rada odyssey. Tapi anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan kaamanan sabab di taman féderal ieu tanaga anu mumpuni sayogi pikeun mastikeun yén sadayana aya dina urutan di sadaya pelosok taman nasional. Pantai taman ieu kasohor pisan ku kageulisanana, iklim sareng kamungkinan olahraga anu tiasa dilakukeun. Seueur jalma sumping dimotivasi ku sadaya alesan ieu.

Pantai Kénya

Basisir Hawaii

Tempat anu kadua dimana aya kalenturan sareng anjeun tiasa latihan nudisme atanapi papakéan kasual nyaéta di Kenia Beach. Anjeun tiasa mendakan pantai ieu di kabupaten Puna. Pikeun dugi ka dinya, anjeun kedah naroskeun jalan tol 137 sareng teraskeun dugi ka ngahontal pananda dina mil 19. Maka anjeun ngan ukur kedah nuturkeun indikasi dugi ka ngahontal pantai anu saé ieu dimana anjeun tiasa nampi cuaca anu saé sareng hubungan anjeun sareng dunya. anu ngurilingan anjeun.

Pantai ieu dijagaan ku karang sareng tangkal jangkung ageung, Nyiptakeun cetakan anu saé pisan. Nanging, anjeun kedah terang yén kaayaan ngojay di tempat ieu bahaya sareng langkung saé anjeun ulah dijalankeun. Di pantai ieu aya arus anu kuat sareng ombak ageung.

Sanaos sadaya kaayaan anu teu pikaresepeun ieu aya, pantai masih a pantai pohara populér pikeun jalma anu cicing di daérah éta sareng pikeun wisatawan ti sakumna penjuru dunya.

Uap Vents Beach

Pantai Hawaii

Sanaos upami kanyataan yén pantai anu disebatkeun dina titik samemehna henteu ngamungkinkeun anjeun ngaraos mandi aman, anjeun henteu resep, maka hal anu paling saé anjeun tiasa tingali nyaéta milarian tempat anu sanés pikeun pikaresepeun pantai, nudisme sareng ngojay di laut . Dina pengertian ieu anjeun tiasa angkat ka pantai Steam Vents.

Éta caket dieu Hilo, sareng anjeun kedah nuturkeun Jalan Raya 130 dugi ka ngahontal mil 15. Pakean di pantai ieu nyaéta opsional sareng anjeun tiasa ngojay di laut sareng ngararasakeun guha alam anu aya, aranjeunna luar biasa sareng anjeun bakal resep aranjeunna. Anjeun kedah terang yén daérah ieu éta milik pribadi tapi anu bogana ngijinkeun jalma-jalma pikeun lebet ka basisirna supados aranjeunna tiasa resep sapertos aranjeunna, daérah luar biasa ieu di planét.

Tapi anu bogana cicing didinya di imahna, persis di imah ageung anu caket pantai sareng sadayana terang salaku "Steamvent Guesthouse". Upami anjeun hoyong sumping pikeun ngucapkeun salam aranjeunna sareng hatur pikeun parantos ngantep kami aya di pantai, aranjeunna pastina bakal resep salam.

Pantai Donkey

Aya pantai kaopat anu kuring tinggalkeun pikeun tempat terakhir tapi éta sami penting sareng anu sanés anu kuring namina. Maksad abdi Donkey Beach. Mangrupikeun pantai anu tempatna sababaraha kilométer kalér. Éta sanés pantai anu katingali tina jalan sareng ngan ukur tiasa diaksés jalan kaki. Pantes ditalungtik pikeun kéngingkeun éta, sabab nalika anjeun… anjeun moal hoyong angkat.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*