Nudist pantai Kosta Brava

Ti Blanes, di Spanyol, ka Portbou, di wates jeung Perancis, nu disebut Costa Brava, a strip basisir 214 kilométer keuna pikeun kageulisan terjal jeung liar. Sapanjang basisir ieu aya taman, pulo, pantai, coves jeung kota geulis nu kiwari narik loba wisatawan.

Di antara wisatawan ieu sok aya sababaraha anu resep jalan-jalan nalika indungna dibawa ka dunya, ku kituna urang ayeuna tiasa ngobrol ngeunaan pantai nudist Kosta Brava. Asupkeun aranjeunna keur usum panas ieu!

nudism

El nudism atanapi naturalism, sanajan dipaké salaku sinonim, aranjeunna henteu persis sarua, aranjeunna prakték patali kabebasan awak jeung lingkungan. Nudism sanes hal anu sacara lega dipraktikkeun di Spanyol, tapi popularitasna parantos ningkat pikeun sababaraha waktos ayeuna sareng, sanaos sanés hal anu paling umum dina kalolobaan pantai Catalan, aya sababaraha pantai Tengah anu parantos janten surga pribadi.

Ieu oge leres yen ti maot Franco urang Dina taun 70-an, seueur urang Spanyol anu ngumbara ka kiduleun Perancis pikeun leumpang taranjang mimiti ngalakukeunana di bumi sorangan, sareng ku cara ieu, di basisir Catalan, nudists mimiti nempatan taneuh. A) Sumuhun, kiwari aya leuwih ti 20 pantai nudist di Kosta Brava.

Senyor Ramon Cove

Éta pantai nudist quintessential di wewengkon Baix Empordà. Pasir kualitas alus, strip basisir sagemblengna kabuka ka wétan jeung dua batu nu nutup ka kidul jeung kalér, jadi aya privasi pikeun maranéhanana anu milih eta.

Ka pantai ieu anjeun tiasa sumping ti laut atanapi ti jalan, jalur nu ends dina esplanade on pantai. Parkir ditagihkeun 6 euro. Ti padumukan Rosamar aya jalan ka pantai. Upami anjeun henteu hoyong mayar 6 euro anjeun tiasa ngantunkeun mobil anjeun gratis di luhur tapi henteu pikaresepeun pisan pikeun nanjak pisan sakali dinten anu panjang di pantai parantos réngsé.

pantai disambungkeun ka peradaban ku jalur rada hese nu ngalir antara Tossa jeung San Feliu de Guixols, tapi lamun mawa payung anjeun sarta kadaharan anjeun bakal boga waktu hébat.

Pamaén Cove

Anjeun kudu meunang ka mercusuar Cap de Creus ti Cadaqués sapanjang jalur. Sakali dieu, Anjeun kudu leumpang ka handap riverbed garing, ngitung satengah jam, nepi ka ngahontal hiji tempat jeung bushes lemes, sabalikna naon biasana anjeun tingali dina sesa basisir terjal. pantai ngabagéakeun anjeun kalawan bagian tina laut éta geus sheltered tina angin kuat sahingga ngajaga cai tenang jeung transparan.

Pantai ieu saé pisan, seueur pisan Kahirupan laut di eta cai, jeung aya jalma anu cicing saré dina peuting usum panas. Endah.

Cala Tavallera

Aya batu anu ngahalangan Cap de Creus sahingga nandaan titik pang wétaneun Semenanjung Ibéria sareng bagian paling liar di Kosta Brava. Salah sahiji rusiah tempat ieu nyaéta Cala Tavallera, kira-kira 2 kilométer ti Port de la Selva y ngan bisa diasupan ku GR11, a hiking jalan satapak nu ngahubungkeun Laut Tengah jeung Atlantik.

Anjeun tiasa maca yén éta ogé tiasa diaksés ku kendaraan 4x4, tapi cara anu paling aman pikeun dugi ka dinya sok aya sareng bakal ku jalan dua jam. Tujuanana pantes sadayana: cove dimana dina usum panas aya boro saha jeung dina usum tiis, taya sahijieun pisan. Mibanda panyumputan dimana anjeun tiasa méakkeun peuting sarta contemplate duanana Panonpoé Tilelep jeung sunrise. Aya anu éndah pikeun ningali.

Bisa jadi dina jangkungna usum panas parahu leutik anjog sarta jangkar pikeun sababaraha jam, tapi ngan dina usum jeung di luar waktu ieu taun hese neangan saha.

Pulo Beureum

Ieu teh ngan pantai nudist di bagian tengah Kosta Brava. Ieu téh mangrupa pantai beureum jero, batu anu muncul ti bay mangrupa hal impressive jeung aneh, jeung bentukna satengah buleudan nu nyiptakeun demure jeung ngondang pantai.

Pikeun ka dinya anjeun kudu leumpang rada saeutik ti Camí de Ronda, sapanjang jalur basisir. Teu aya jalma, teu aya bar pantai. Tangtu, sanggeus beurang geus loba ngiuhan, persis alatan maranéhanana batu gigantic nu ngajaga eta.

Estreta Cove

Wewengkon Baix Empordà boga Cala Estreta, a pantai modest yén dina usum panas prohibits datangna dina kandaraan motor. Hal ieu ngajadikeun enya atawa enya anjeun kudu leumpang ngeunaan 45 menit ti pantai Castell, sapanjang jalur Camí de Ronda atawa lamun nuturkeun jalur jasa, salah sahiji 20 menit leumpang leuwih. jalan satapak ieu pas langsung handapeun munara listrik tina tempat parkir Castell.

Tapi sia usaha sabab alam méré urang runtuyan coves geulis nu ngidinan persis dina nudisme sarta aranjeunna muka ka wétan ngarah ngarasakeun isuk-isuk cerah geulis tur panonpoé tetep malah nepi ka midsummer.

Pantai tetep leuwih atawa kurang tenang alatan leumpang anu kudu dipigawé pikeun nepi ka dinya.

Cala Vallpresona

Éta pantai jauh ti balaréa madding. Henteu aya gedong, ngan ukur alam. Pikeun ka dinya anjeun kudu ngajalankeun sapanjang jalur anu ngahubungkeun Sant Feliu de Guíxols jeung Tossa de Mar, kalawan leuwih ti 350 péngkolan, sarta nengetan tanda nu nunjukkeun awal jalan Turun gunung.

Mobilna diparkir di sisi jalan ti dinya jalanna turun ngaliwatan leuweung jadi teu make sapatu nu teu nyaman. Malah dina pertengahan Agustus anjeun moal manggihan leuwih ti dua atawa tilu jalma dina ieu pantai karikil éndah teu leuwih ti 200 méter.

pantai nyaeta nudist, jempé, tanpa pihak atawa nanaon atawa jasa nanaon boh. Kabeneran tetep rada bersih, berkat tanggung jawab nu datang.

Basisir Castell

Di Castell masih aya rohangan parawan anu tangtu sareng dua imah tiasa katingali, ka kaler sareng ka kidul, sababaraha diantarana didatangan ku Salvador Dali jeung Martin Dietrich. Anjeun ka dieu ti Palafrugell ku jalan, geus dibayar parkir jeung éta alus sabab duit anu reinvested dina miara wewengkon.

Anjeun bakal ningali aliran Aubí, kalawan ducks jeung sagalana, anjeun bisa dahar handapeun tangkal pinus ditangtayungan tina panonpoé, leumpang ngaliwatan leuweung, tingali imah Dalí sarta leumpang diantara coves leungit. Dina usum panas aya restrooms jeung kayaks bisa nyéwa.

Cala Nans

Ka pantai ieu Anjeun tiasa ka dinya leumpang ti Cadaqués, antara séjén, nu sababaraha kilométer jauh. Sapanjang jalan anjeun bakal nempo f geulishoop abad ka-XNUMX, mercusuar Catalans, ti mana anjeun gaduh tempoan éndah Port Lligat na Cadaqués sorangan.

Cala Nans lumayan jauh ti kampung atawa padumukan jadi tetep cukup unspoiled. Dijieunna tina batu sareng gaduh coves di sakurilingna supados leungit sakedik.

Sa Boadella Beach

Éta aya di daérah anu katelah La Selva, di pinggiran kota Lloret de Mar. Keusikna kandel sareng bakal sakitar 250 méter. Cai mibanda panjagaan sarta layanan nyalametkeun, bar, pancuran jeung éta Bandéra biru.

Ieu dibagi jadi dua bagian, ku Sa Roca des Mig. Satengah disebut Sa Cova sarta séjén Sa Boadella, tapi kahiji nyaeta pangsibukna sarta di sisi katuhu dimana Anjeun tiasa latihan nudism.

Cala Murtra

Pantai buligir ieu salah sahiji pantai pangalusna di Kosta Brava, jauh ti puseur wisata wewengkon. perenahna kira-kira tujuh kilométer ti Rosas, ninggalkeun mobil di luhur lajeng leumpang ka handap hiji jalan unaspaled. Bakal sakitar 20 menit turun, tapi henteu sesah pisan.

pantai téh ti sirap, Taya keusik, jadi sapatu kudu cocog keur leumpang comfortably. Basisir Panjangna kirang langkung 150 méter sareng biasana sakedik pisan jalma.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*