Pantai nudist Tenerife

Basisir buligir

La Pulo Tenerife mangrupikeun tujuan anu paling seueur di Spanyol pikeun iklim haneutna anu hébat sapanjang taun sareng kanggo seueur pantai anu dipibanda. Seueur ieu pantai buligir sareng ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun naturisme sacara tenang bari ngararasakeun matahari sareng ngojay anu saé. Upami anjeun badé didatangan pulau éta panginten anjeun hoyong terang sakedik perkawis pantai nudis anu dipibanda sareng naon anu ditawarkeunana.

nu pantai buligir tiasa nawiskeun nudisme gratis atanapi janten rohangan anu nudisme wajib dilakukeun. Seueur-seueurna diantarana ngamungkinkeun anjeun milih sacara bébas saha anu nganjang ka dinya, pikeun ngaraosan sadaya pilihan. Urang bakal ningali naon pulau Tenerife di Kapuloan Kanaria tiasa nawiskeun kami dina hal pantai nudist.

Pantai La Tejita

Pantai La Tejita

La Tejita nyaéta pantai keusik anu manjang di gigireun Gunung Beureum, anu mangrupikeun salah sahiji titik anu paling khas di pulau anu tiasa ditingali tina hawa. Pantai ieu menonjol pikeun perairan na anu bersih sareng janten tempat berselancar, kumargi biasana aya ombak sareng angin. Situs anu kedah didatangan, sanaos aya pantai langkung terpencil, tapi tetep pikeun bentang tempat na ayana sareng janten salah sahiji anu paling terkenal.

Pantai Los Morteros

Pantai Los Morteros

Pantai ieu tempatna di teluk alit, janten langkung caket sareng ramah tibatan anu langkung ageung. Tempatna caket di Wewengkon Alam tina gawir La Caleta sareng urbanisasi kalayan nami anu sami, anu mangrupikeun tempat idéal pikeun cicing. Cove ieu diisolasi upami urang ngabandingkeun éta sareng anu sanés tapi éta pikaresepeun sareng sepi pisan, janten pantes. Éta mangrupikeun ruang alam anu dijagaan sahingga urang bakal mendakan diri dina lingkungan anu saé pisan dimana nudisme tiasa dilaksanakeun. Salaku tambahan, éta nawiskeun cai anu jelas ku kristal anu sampurna pikeun snorkeling atanapi beuleum.

Pantai La Pelada

La Pelada pantai di Tenerife

Pulo ieu seueur coves kusabab érosi laut dina batu vulkanik mangtaun-taun, janten nawiskeun seueur tempat pikeun nudisme ku cara anu sepi. Pantai La Pelada ayana pas ngalangkungan daérah El Médano sareng éta mangrupikeun cove alit antara batu sareng pasir hideung anu khas di Pulo Jawa sareng panjangna sakitar 80 méter. Éta leutik tapi raoseun, éta henteu ngagaduhan jasa tapi anjeun tiasa ngantepkeun mobil anjeun caket sahingga tiasa janten pilihan anu saé upami anjeun henteu hoyong jalan-jalan teuing.

Pantai Beureum Gunung

Pantai ieu tiasa ditingali nalika anjeun sumping ka Pulo Jawa sabab caket kana bandara. abdi terang ngeunaan gunungapi anu disebut Gunung Beureum éta leres-leres ciri sareng anu menonjol di bentang. Pantai ieu ogé masihan kami kamungkinan ngalakukeun nudisme dina lingkungan lanskap unik anu urang teu tiasa mendakan di Semenanjung, janten urang kedah ragu-ragu ngadekatkeunana. Gerbang anu katelah Playa de Montaña Roja mangrupikeun tempat anu langkung caket tibatan pantai La Tejita anu manjang di gigir gunung sareng langkung dikenal. Dina duanana anjeun tiasa ngalakukeun nudism sanaos cove alit ieu di daérah taringgul langkung pikaresepeun.

Pantai Patos

Ieu pantai liar dianggap salah sahiji anu paling indah di Tenerife pikeun latihan nudisme. Cai jernih, keusik poék sareng gunung héjo anu menonjol sareng nyiptakeun campuran warna anu luar biasa anu leres-leres spektakuler sareng unik. Tempatna di gigireun pantai Ancón, dipisahkeun ku lis. Pantai Orotava ieu leres-leres éndah tapi anjeun kedah ati-ati nalika mandi dina arus sahingga henteu cocog pisan pikeun kulawarga.

Pantai Las Gaviotas

Pantai Las Gaviotas di Tenerife

Upami anjeun ngalangkungan pantai Teresitas, anu kawéntar di Pulo Jawa, anjeun kedah lirén di Playa de las Gaviotas, anu diidinan nudisme. Éta dikurilingan sababaraha gawir sareng nudisme anu spektakuler gratis, nyaéta, urang tiasa nganggo baju renang atanapi henteu. Hiji-hijina kakuranganna nyaéta saat pasang pasang langkung alit, tapi upami urang pasang dina pasang surut urang tiasa ngaraos langkung saé. Ngan ukur panjangna 250 méter tapi mangrupikeun pantai ti kompleks wisata di daérah anu sepi sareng éta sababna tiasa sampurna pikeun mikaresep dinten anu santai di pantai.

Pantai Benijo

Pantai Benijo di Tenerife

Pantai ieu estu kawéntar tur nonjol ku Roque Benijo sareng Roque la Rapadura. Mangrupikeun gambar Tenerife anu kawéntar sareng ogé pantai sanés pikeun nudisme. Pantai liar kalayan keusik hideung sareng seueur ombak anu urang teu tiasa sono nalika urang angkat ka Pulo Jawa. Éta ogé tempat anu sampurna pikeun nikmati matahari terbenam anu saé.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*