Basisir pangsaéna di Cantabria

Cantabria Basisir

Kuring henteu reuwas diajar éta Cantabria aya di Lima Puncak tujuan anu paling diperyogikeun usum panas ayeuna 2016 ku Spanyol. Upami éta geulis! Catalonia, Asturias, Andalusia, Castilla y León sareng anu terakhir, tapi teu saeutik, Cantabria anu saé. Seueur kiridit pikeun aya dina daptar ieu angkat ka pantai anu saé.

Mertua kuring bakal aya dina saminggu janten panginten kuring marios tujuan Spanyol anu hébat ieu anu ngarepkeun yén usum panas anu bakal datang bakal janten anu paling dipilih sadayana. Hayu urang tingali teras sababaraha pantai pangalusna di Cantabria.

Cantabria

Cantabria Basisir

Éta mangrupikeun daérah otonom Spanyol, komunitas sajarah anu modalna nyaéta kota Santander. Nyaéta kalér ti Spanyol, antara gunung sareng laut. Naha anjeun nguping ngeunaan Guha Altamira sareng lukisan na 37 rébu taun SM? Nya, éta di dieu.

Cantabria

Basisirna panjangna ampir 300 kilometer sareng di jerona menonjol tanjung anu saé, Cabo de Ajo. Justru di basisir anu saé ieu kami bakal fokus dinten ayeuna kusabab usum panas, éta panas sareng teu aya anu sapertos istirahat di panonpoé bari teras-terasan.

Basisir pangsaéna di Cantabria

Cantabria Basisir 3

Garis pantai dipasang ku pantai indah, kalayan keusik emas halus, sababaraha bukit pasir, sababaraha gawir sareng cai héjo zamrud. Aya sakitar 36 pantai anu luar biasa janten mustahil pikeun marios sadayana tapi tingali kana jumlah tujuan anu anjeun kedah pilih. Éta sadayana gumantung kana naon anu anjeun milari sareng anjeun pasti bakal mendakan pantai anu cocog sareng anjeun: kulawarga, babaturan, kahirupan wengi, olahraga cai, jsb.

Pantai Somo sareng El Puntal

Pantai Somo

Somo mangrupikeun pantai anu lega sareng pangpanjangna tina Cantabria. Teu gaduh panyumputan gaduh ombak kitu jalma biasana windurf sareng anjeun kedah teras-terasan merhatoskeun warna bandéra sabab biasana aya daérah anu diwatesan ku kamar mandi. Cai na bersih sareng anjeun tiasa nyéépkeun liburan anjeun tanpa ningali ganggang, matak ngaganggu, sareng sanaos aya angin teu aya arus sahingga ogé jelas. Pandanganana nyaéta permata na: Santa Marina, Santander Bay, El Puntal.

Pantai El Puntal

Enya El Puntal mangrupikeun salah sahiji pandangan ti Somo. Sakumaha namina nunjukkeun, éta nyaéta nyiduh keusik anu janten konci pikeun teluk Santander. Upami anjeun jalan-jalan ti pantai Somo anjeun tiasa sumping jalan-jalan atanapi nganggo parahu ti sakurilingna. Nyatana, jalma-jalma datang sapertos kieu sareng nongkrong, tapi kabeneran biasana aya kios atanapi bar pantai dimana anjeun tiasa mésér tuang atanapi inuman.

Pantai Langre

Pantai Langre

Kami nyarios di luhur yén basisir Cantabria aya gawir sareng ieu salah sahijina. Éta handapeun gawir anu jangkungna 25 méter, aya nyumput pantai ieu éta terang kumaha janten salah sahiji pantai nudist di Spanyol lami pisan. Poto nyarios sadayana: kapencil, katutupan, dikurilingan ku hejo.

Mangrupikeun tempat anu sepi sareng ditangtayungan sanaos cai na henteu seueur sareng aya rada sababaraha ombak. Anjeun pasti konsultasi sareng gerakan pasang pasang sabab kadang-kadang tiasa aya sakedik pantai.
Hal sanés anu kedah diémutan nyaéta diakses ku turun tangga sareng di luhur anjeun tiasa parkir mobil anjeun mayar sababaraha euro.

Berria

Berria

Pantai Berria panjangna langkung ti dua rébu méter, éta ngagaduhan keusik emas sareng biasana rame pisan dina usum panas. Éta sanés pantai anu kapisah, éta semi urban janten seueur fasilitasna, tapi anu paling penting nyaéta ti saprak 2013 Éta mangrupikeun pantai Bendéra Biru.

Oyambre sareng La Arnía

oyambre

Kahiji tina dua pantai ieu aya di muara Ría de la Rabia, di Taman Alam Oyambre. Panjangna sahenteuna dua kilométer, sareng dikurilingan ku bentang héjo sareng bukit pasir. Oyambre mangrupikeun pantai anu saé pisan, leres dilestarikan, kalayan bentang anu indah.

Anu Arnía 1

Di sisi anu sanésna, upami anjeun resep pantai sareng sababaraha jalmi kusabab sesah pikeun ngaksésna maka La Arnía kanggo anjeun sabab anjeun kedah turun tanjakan turun pikeun napak pasir. La Arnía aya di Soto de la Marina, tempat anu bahkan langkung seueur pantai. Nyaéta jauh pisan tapi ngagaduhan réstoran anu saé sareng tabel dina balkon anu ningali perairan anu sami.

oge aya tempat parkir sareng di dinya dina cai anjeun tiasa ningali pulau-pulau batu anu ngahias basisir.

somocuevas

somocuevas

Naha anjeun resep leumpang taranjang? The pantai buligir aranjeunna hal anjeun? Janten di Cantabria nyaéta Somocuevas. Aya sababaraha batu anu ngajagi na sakaligus ngabagi kana dua bagian, wétan sareng kulon. Anu mimiti langkung kabuka sareng anu kadua langkung alit.

Éta pantai, urang tiasa nyarios liar. Hartina, éta henteu ngagaduhan pasilitas nanaon janten éta hartosna teu aya kamar mandi di dieu, teu aya bar pantai atanapi naon waé. Ngan alam sareng isolasi ... anu pangsaéna upami badé taranjang.

Gerbang

Gerbang

Pantai ieu Panjangna 150 méter sareng éta aya di Piélagos. Ogé éta pantai kalayan gawir, jangkung, geulis sareng nilai géologis. Éta ogé pantai anu super sepi, anu henteu ngabahekeun sareng henteu bitu sareng wisatawan nalika usum panas.

Kami mendakanana caket Taman Alam Dunes jarak anu pondok pisan ti Liencres.

Trengandin

Trengandin

Ieu pantai teratur, kalayan jasa penting: nyéwa tempat berjemur, payung, réstoran, kios tuangeun. Nyaeta pantai kulawarga tina keusik emas sareng cai transparan. Éta bakal dugi ngeunaan tilu kilométer panjang na Éta di kotamadya Noja.

Sakumaha ceuk kuring di luhur di Cantabria aya langkung ti tilu puluh pantai janten urang kedah ngadamel langkung seueur tulisan ngeunaan basisir bagian Spanyol anu saé ieu sareng nyarioskeun sadayana. Urang kedah ngalebetkeun pantai Cerrias anu caket di Santander, kageulisan anu panjangna 300 méter, kalebet dina teluk, ogé pantai Arnillas atanapi pantai Antuerta. Aya seueur pisan!

Aya seueur, janten upami usum panas ieu rute anjeun nempatkeun anjeun ka kalér ningali Cantabria, cobian terasrasakeun sababaraha dinten istirahat di salah sahiji na.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*