Basisir pangsaéna di Amérika Tengah

Budak awéwé di pantai Amérika Tengah

Anjeun panginten ngémutan pesen tikét pesawat ayeuna sareng mesen hotél supados liburan usum panas anjeun teratur. Salah sahiji tujuan wisata anu paling narik perhatian anjeun nyaéta Amérika Tengah. Kanyataanna nyaéta normal yén anjeun hoyong mikaresep liburan usum panas anjeun atanapi tina pakansi sanés anu anjeun gaduh di Amérika Tengah sareng éta éndah sareng sigana henteu aya tungtungna pikeun kaéndahanana.

Sanaos henteu aya tungtungna wisata di daérah ieu, kaseueuran wisatawan sareng wisatawan terang yén upami aranjeunna angkat ka Amérika Tengah aranjeunna kedah mandeg mandeg di pantai na. Cai di daérah ieu haneut sareng ogé ngagaduhan kahirupan laut anu hébat, keusikna lemes sareng jelas sareng cai hérang ogé.. Mangrupikeun surga pikeun jalma anu resep ka basisir sareng pantai. Di hiji sisi anjeun tiasa mendakan pantai Pasipik sareng di sisi anu sanés anjeun tiasa ngaraosan Laut Karibia, pantai Amérika Tengah.

Salajengna kuring badé ngawartosan anjeun anu mana pantai anu pangsaéna di Amérika Tengah sahingga anjeun tiasa mendakan akomodasi anjeun caket tempat anu anjeun paling resep terasrasakeun sapanjang liburan.

Placencia Beach di Bélis

Budak snorkeling di pantai amerika tengah

Placencia aya di Bélis sareng pantai pangsaéna anu tiasa dipendakan pikeun bersantai. Tempatna di tungtung samenanjung leutik di beulah kidul nagara Bélis. Placencia ngagaduhan pantai anu pangsaéna di buana sareng di daérah ieu aranjeunna ngagaduhan gaya hirup santai janten setrés moal caket anjeun. Anjeun tiasa ngalaksanakeun kagiatan anu hébat sapertos terjun, kayak, snorkeling, nyandak perjalanan, anjeun tiasa naék kana tangkal korma pikeun néwak kalapa anjeun nyalira atanapi bobo handapeun tempat teduhna ...

Pantai Tamarindo di Kosta Rika

Di Kosta Rika anjeun tiasa mendakan Pantai Tamarindo, anu perenahna di semenanjung Nicoya sareng mangrupikeun pantai pangalusna di Amérika Tengah. Salaku tambahan ka pantai, anjeun tiasa ngaraosan kahirupan nagara dina kahirupan wengi na sareng jalan-jalan wisata anu bakal masihan anjeun suasana anu haneut sareng ramah. Anjeun tiasa mendakan réstoran anu hébat sareng hotél anu saé kualitasna. Tempatna saé pisan sareng ngagaduhan aksés gampang ka pantai sanés anu langkung jauh ti semenanjung sapertos Playa Hermosa atanapi Manzanillo.

Pantai San Juan del Sur di Nikaragua

Pantai Amérika Tengah

Sanaos Nikaragua ngagaduhan garis pantai anu panjang, kaseueuran moro ti pantai hijrah ka San Juan del Sur, caket wates kidul nagara éta sareng Kosta Rika. Sanaos pantai leutik dibandingkeun sareng pantai sanés anu anjeun tiasa langkung biasa sering, San Juan del Sur nawiskeun tempat-tempat anu dipikaresep sareng bentang alam anu pikaresepeun sareng kulawarga, babaturan sareng nyalira. Anjeun tiasa ogé latihan kagiatan sapertos surfing, balayar, olahraga mancing, anjeun tiasa berjemur ... Tangkal jangkung, laguna sareng fauna seueur, anjeun ogé bakal tiasa ningali kuya laut anu bersarang di pasir San Juan del Sur.

Taman Manuel Antonio di Kosta Rika

Taman ieu ngagaduhan popularitas anu henteu ngirangan dina dasawarsa terakhir kusabab fasilitas wisata na anu kualitasna saé sareng berkat pantai langit bodas na di Amérika Tengah. Basisir didukung ku leuweung tropis anu luar biasa dimana teu kirang ti 109 spésiés mamalia sareng 184 spésiés manuk hirup ... tanpa diragukeun aranjeunna mangrupikeun pandangan sareng tempat anu teu aya limbah.

Pantai Tulum di Semenanjung Yucatan, Méksiko

Basisir tulum

Sanaos sanés persis di Amérika Tengah, Semenanjung Yucatan di México caket ka daérah éta, seueur pelancong anu ngalebetkeunana dina itinerariesna pikeun ngararasakeun kageulisan sareng kamegahanana. Tulum mangrupikeun tujuan anu pang caket sareng kamungkinan tujuan pantai anu pangsaéna. Mangrupikeun lansekap anu saé ti gawir ruruntuhan Maya dugi ka sadaya basisir na. Pariwisata penting pikeun sakumna daérah, sanaos anjeun ogé tiasa mendakan tempat anu rada jauh. Éta cukup surga.

Bocas del Toro di Panama

Bocas del Toro di Panama gancang janten salah sahiji ibukota Amerika Tengah. Salaku tambahan, daérah ieu ogé populér pikeun wisatawan anu ogé resep surfing anu langkung bahaya. Éta ogé idéal pikeun anu resep mikaresep diving scuba. pikeun sadaya lauk tropisna sareng sagala karang warna-warni na luar biasa.

Pantai Roatan di Kapuloan Bay, Honduras

Pantai Roatan

Kapuloan Bay di Honduras mangrupikeun tujuan pantai utama di Amérika Tengah pikeun anu hoyong ngaraosan kaéndahan Karibia tanpa artos seueur. Sanaos aya pulau-pulau sanés sapertos Utila anu langkung cocog pikeun pangumbara kalayan anggaran murah, pulau-pulau sanésna ogé cocog pikeun didatangan. Anjeun tiasa mendakan pantai keusik bodas anu wawatesan sareng gelombang Karibia Méksiko di Pulo Jawa, bumi pikeun ratusan sato laut anu hirup, kalebet hiu paus anu sulit dicandak. Hargana henteu tinggi teuing, aya kahirupan wengi anu meriah, kadaharan ti laut anu seger.

Lake Atitlan Guatemala

Sanaos sanés pantai, matak pantes disebatkeun sabab dianggap salah sahiji situ anu paling indah di dunya. Kaéndahanana luar biasa sareng nalika anjeun dugi ka danau ieu anjeun moal hoyong janten tempat séjén di dunya.

Kukituna, anjeun tiasa ngaraosan pangalaman anu sanés ngan ukur ka pantai, di situ anjeun ogé tiasa ngaraosan matahari, cai sareng kaéndahan bentang anu luar biasa. Salaku tambahan, anjeun tiasa mendakan tempat anu saé pikeun cicing di tengah-tengah alam anu hébat.

Ieu sababaraha pantai Amérika Tengah (sareng danau anu kuring sebatkeun dina titik terakhir) janten anjeun tiasa mikirkeun pakansi anu luar biasa anu bakal ngajantenkeun anjeun resep kaajaiban Amérika Tengah, mendakan sadaya kaéndahan laut, perairanna sareng mendakan simpati rakyatna. Naha anjeun parantos terang badé angkat ka mana?

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1.   Monica cenahna

    Halo! Abdi ti Ékuador, 3 sababaraha bulan kapengker kuring ngumbara di Amérika Tengah, kuring nganjang ka Guatemala, Honduras sareng Kosta Rika ... Abdi resep ka 3 nagara, tapi upami urang nyarioskeun pantai sareng kaendahanana, kuring pasti milih Kapuloan Bay di Honduras ... éta surga! Salam, Monica!

  2.   cekeng cenahna

    Datangna ka Él Salvador upami anjeun hoyong ningali pantai anu saé pikeun surfing sareng anjeun moal kuciwa.