Pantai pangalusna di Azores

Pantai Azores El Nusantara Azores, milik PortugalÉta tempat impian, tujuan pakansi anu teras-terasan kagét. Mangrupikeun mangrupikeun grup tina salapan pulau Portugis anu aya di tengah Samudra Atlantik, janten bagian tina anu katelah Macaronesia. Pulo utama Sud nyaéta Sâo Miguel sareng Terceira, sanaos anjeun ogé tiasa ngaraos liburan di batur. Graciosa, Pico atanapi Faial mangrupikeun sababaraha pulau na.

Dina Azores kami bakal mendakan kilométer basisir pikeun tiasa ngaraosan pantai anu pangsaéna. Turis ngiringan ka pulau-pulau ieu ku seueur alesan, tapi anu paling penting kusabab bentangna terkenal janten spektakuler. Aya jalur hiking, bentang pinuh ku hejo, kota sareng kota sareng seueur sejarah sareng tangtos pantai na, anu bade difokuskeun.

Pantai Mosteiros (Sâo Miguel)

Pantai ieu ayana di belah kalér-kulon na Pulo Jawa. Kusabab asal pulau-pulau kasebut mangrupakeun gunungapi, normal yén urang mendakan seueur pantai kalayan keusik anu poék. Nyaéta pantai menonjol sabab di cakrawala anjeun tiasa ningali sababaraha pulau leutik katelah batu Mosteiros, anu nambihan pesona tangtu bentang. Monolith vulkanik ieu anu muncul tina laut ngagaduhan bentuk capricious, dibentuk ku polah cai sareng angin. Pantai ieu ngagaduhan bentang anu saé sareng perairan anu jelas, ogé ngagaduhan sababaraha jasa sapertos parkir.

Pantai Formosa (Santa María)

Di pulau Santa María urang tiasa mendakan sababaraha pantai anu béda sareng anu biasana ditingali di sakumna Nusantara Azores, anu biasana ngagaduhan keusik anu poék sareng hawa sareng ombak. Tapi dina Santa María kami gaduh pantai sapertos Formosa, anu ngagaduhan keusik emas sareng biasana ngagaduhan angin ngahiliwir anu saé, anu matak pikaresepeun pisan. Éta sanés pantai anu lega pisan, tapi keusik na cukup pikeun tiasa nyéépkeun waktos anu saé di pantai mandi di cai na anu bersih sareng kristal. Upami urang hoyong tiasa ningali pantai sacara lengkep urang tiasa angkat ka Miradouro da Macela. Wisata hiking umum di Pulo Jawa anu kagum ku bentang anu endah.

Pantai Santa Bárbara (San Miguel)

Pantai ieu aya di daérah tengah-tengah pulau vulkanik. Éta khusus dina Kota Ribeira Seca sareng éta mangrupikeun daérah keusik hiji kilométer. Teu aya pantai anu panjang pisan di pulau ieu, janten ieu mangrupikeun salah sahiji pantai panggedéna. Di jerona, sapertos di seueur pulau-pulau sanésna, aya kaayaan anu sampurna pikeun latihan olahraga sapertos surfing, langlayangan atanapi luncur angin, janten seueur atlit anu milih éta pikeun nikmati olahraga karesepna. Mangrupikeun pantai populér di Pulo Jawa, janten ogé seueur jasa sapertos tempat kaulinan, bar atanapi kamar mandi. Janten sakulawarga tiasa ngaraosan dinten pantai anu idéal dimana sadayana tiasa senang.

Pantai Porto Pim (Faial)

Pantai ieu mangrupa pantai pasir bodas, hal anu teu biasa di pulau-pulau. Tempatna di gigireun kampung mancing sareng sanaos henteu ageung pisan lingkunganana ngajantenkeun tempat anu raoseun sareng geulis pisan. Tempat anu sampurna pikeun snorkel, kumargi urang tiasa ningali seueur lauk.

Pantai Caloura (Sâo Miguel)

Caloura mangrupikeun nami kampung alit di pulau. Pulo Azores ieu sareng seueur anu sanésna ngagaduhan kolam renang alam anu saé dibentuk di batu vulkanik anu nyiptakeun pantai anu endah sareng unik. Ieu mangrupikeun salah sahiji tempat wisata istiméwa anu nyandak jalma ka pulau unggal taun. Kami gaduh pantai alit sareng cai biru pikeun mandi sareng caket basisir aya kolam renang alam anu saé anu cocog pikeun mandi. Salah sahiji pantai anu menonjol pikeun kaistimewaanana.

Pantai Silveira (Terceira)

Ieu mangrupikeun salah sahiji pulau utama, janten teu kakurangan tempat mandi. Pantai ieu tempatna caket Angra do Heroismo. Éta henteu leres pantai alami, tapi baso beton anu juts kana cai sareng nawiskeun tempat pikeun tukang siram. Kusabab daérah sakurilingna taringgul, ieu mangrupikeun tempat anu paling populér pikeun mandi.

Pantai Fajâ da Caldeira de Santo Cristo (Sâo Jorge)

Pikeun ngartos sapertos pantai ieu, urang kedah terang naon maksadna ku kecap fajâ. Ieu kecap asalna ngajelaskeun éta dataran anu ngabentuk di basisir mangabad-abad ku digentoskeunna lava, nimbulkeun situ vulkanik alit anu dikurilingan vegetasi sareng rawa-rawa. Tina titik anu luhur anjeun tiasa ningali yén éta mangrupikeun perpanjangan lamping gunung seuneuan. Pulo ieu seueur corétan sareng ieu mangrupikeun salah sahiji anu paling indah. Pikeun dugi ka dinya, anjeun kedah ngalangkungan Cagar Alam dina jalur pendakian dugi ka daérah pantai, dimana urang bakal ningali sababaraha imah salancar pikeun ngamimitian atanapi latihan olahraga ieu. Aya ogé pantai batu poék sareng batuan sareng sagara éndah.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*