Basisir pangalusna Laut Hideung di Romania

 

pantai laut hideung Romania

Dupi éta lumangsung ka anjeun méakkeun Anjeun pakansi usum panas di Romania? Nagara ieu di Éropa ngabogaan basisir geulis di Laut Hideung dibeungkeut ku resorts geulis, iklim haneut, mil na mil ti pantai, kebon anggur jeung kota heubeul tur picturesque neng.

The pantai pangalusna di Romania anu maranéhanana anu lokasina diantara Mangalia a Mamaia, nyaeta dimana hotél, tawaran gastronomy jeung paling struktur wisata anu ngumpul. Kuring ngajak anjeun mendakan pantai anu saé ieu sareng pilih pikeun liburan anjeun.

Basisir Laut Hideung Romania  pantai laut hideung Romania

Basisir Laut Hideung Éta parantos dipikaterang mangabad-abad janten tujuan pikeun ngubaran atanapi ngubaran panyakit tulang sareng kulit, rematik, rematik atanapi masalah saraf, contona. Janten waktosna seueur resort ieu parantos diatur sakitar pariwisata wellness atanapi ubar.

Anu salamet dugi ka ayeuna kitu spa henteu kakurangan Aranjeunna nawiskeun mandi leutak anu dicandak langsung tina sababaraha danau asin di daérah éta sareng anu parantos ngahontal kamashuran dunya.

Di sisi anu sanésna, jalma anu nyéépkeun liburan di basisir tiasa sareng biasana ngumbara leutik ka pedalaman pikeun kenal sareng mendakan keajaiban anu sanésna: biara lami Bucovina, Bukares atanapi délta Danube, salaku conto.

lajeng, Resor anu paling dikenal sumebar sapanjang ampir 300 kilométer basisir sareng diantarana aya Mamaia terkenal, Néptunus, Saturnus, Vénus, Jupiter, Olympus atanapi Eforie Nord, Eforie Sud, Cap Aurora, Costinesti, Vama Veche, sareng anu sanésna.

Mamaia, pang populerna

pantai mamaia di romania

Éta mangrupikeun resor panggedéna sareng pang populerna di basisir Romania. Panjangna tujuh kilométer sareng antara 100 sareng 250 méter lébarna. Hiliwir keusik nyaéta hotél anu elegan anu ningali laut.

Usum usum panas lumangsung ti mimiti bulan Méi dugi ka Séptémber sareng di luar usum liburan ampir teu aya sasaha. Tempatna antara Laut Hideung sareng Tasik Siutghiol sareng kanggo kaping ieu suhuna sakitar pikaresepeun 30 ºC.

mamaia di romania

Sanaon hotélna aya opat sareng lima bintang anjeun tiasa mendakan akomodasi anu langkung mirah atanapi nuju kémping, tapi jelas, sanés tujuan anu paling murah sadayana.

Éforie Nord

eforie pantai romania

Éta mangrupikeun resor spa, jauh langkung tenang ti Mamaia. Tempatna diantara Laut Hideung sareng Danau Techirghiol, sababaraha méter dpl. Éta mangrupikeun tujuan anu pohara populér sapanjang taun sareng tujuan langkung seueur dina wisata kulawarga kumargi basisir na aya cai anu tenang.

eforie di romania

'Sanatorium' munggaran mimiti abad ka XNUMX sareng jalma tetep datang pikeun sababaraha panyakit ngarah hirup hirup pariwisata wellness. Anjeun tiasa ngamangpaatkeun pangobatan sauna, pamandian leutak, terapi latihan anu ngirangan setrés, sareng anu sapertos kitu.

Éforie Sud

eforie kidul di romania

Éta lima kilométer ti Eforie Nord sareng 19 kilométer ti Constanta. Mangrupikeun tempat wisata anu kawéntar ti saprak 1912 tapi harita namina nyaéta Carmen Sylva. Malah langkung sepi yén adi na sareng jalan anu sempit sadayana ngalir ka laut.

Spa ieu aya di luhurna langkung luhur tibatan sesa Resor Rumania kusabab gawir tempatna langkung luhur, nyaéta sakitar 35 meter. Sanaos langkung sepi, éta henteu hartosna yén teu aya kahirupan wisata.

pantai eforie romania

Tujuan anu pangsaéna nyaéta playa Éndah, kaéndahan kalayan bar, payung, méja sareng loungers pikeun ngararasakeun sadidinten. Akhirna, perawatan kageulisan sareng leutak ti Tasik Techirghiol ogé ditawarkeun di dieu.

Néptunus

neptune pantai romania

Spa ieu jarakna 38 kilométer ti Constanta, pas di ujung leuweung éta mangrupikeun tujuan anu langkung héjo tibatan sésana.

Éta gaduh dua puluh hotél sareng aya sababaraha rupa anu hébat tina kafe, bar, réstoran sareng teras-teras anu ditempatan wisatawan khususna. Turis ieu duanana anom sareng sepuh sareng kulawarga saprak aya olahraga cai, bioskop terbuka, pertunjukan téater sareng taman hiburan.

Olimpo

pantai pangalusna romania

Mangrupikeun spa anu caket pisan sareng Néptunus sahingga sacara praktis aranjeunna ngawangun. Upami urang nyandak nyalira langkung alit tapi ogé pohara populér di usum panas.

Malah langkung populér di jaman komunisme sareng éta ogé mahal pisan. Ngan ukur jalma anu diulem ku présidén jaman éta, Ceausescu, ngalengkah.

Jupiter

pantai laut hideung Romania

Pantai na ngan ukur hiji kilométer sareng beristirahat di teluk dipecah kana teluk sareng bendungan. Upami anjeun milari a tempat leutik tur sepi pisan ieu anu pangsaéna sabab éta mangrupikeun resort pangleutikna di sadayana Rumania.

Aya cukup réstoran, klub sareng bar pikeun senang-senang tanpa nyaring.

Venus

pantai venus di romania

Sanés tujuan anu paling haneut dina usum panas sareng tempatna pas di antara Jupiter sareng Saturnus. Kusabab lokasina dugi ka wétan aya sakitar dua belas jam cahaya panonpoe sapoé jadi éta saé.

Katenangan na, tawaran hiburan sareng gastronomi anu saé sareng tawaran olahraga cai sareng spa anu parantos dijantenkeun spa anu narik jalma gedé.

Saturnus

saturn pantai romania

Angin laut nyegerkeun dina usum panas sareng ngahontal pantai na dua kilométer panjang dikurilingan hotél sareng asrama. Éta ogé ngagaduhan dua villa wisata, Delta sareng Danube, kalayan imah mewah sareng tawaran hiburan nyalira, sareng kami ogé mendakan spa dina sababaraha hotél.

Saturno mangrupakeun kota basisir anu saé pisan, sareng seueur kembang di jalanna sareng harga langkung diaksés tibatan tatangga na.

Mangalia

mangalia pantai romania

Éta 45 kilométer ti Constanta na pantai na dihias ku gawir anu luhur. Éta sanés kota, tapi kota kasohor ku puskesmasna saha spesialis nalika ngeunaan ngubaran panyakit sareng gangguan kulit sareng awak.

mangalia-2

Éta ngagaduhan tempat wisata sajarah sabab tempatna di tempat anu sami dimana Benteng Callatis abad ka-XNUMX diwangun (dinten ayeuna ngagaduhan réstoran di lantai dasar anu disarankeun pisan), seueur kagiatan budaya, literatur, lakonan, sareng usum panas seueur jam panonpoé.

Éta sanés tempat anu panas pisan, itung éta dina usum panas éta henteu langkung ti 25ºCJanten upami anjeun teu resep gelombang panas, ieu mangrupikeun tujuan anu hadé. Nyatana, sadaya pantai Laut Hideung di Rumania sapertos kitu, kalayan seueur matahari tapi henteu panas pisan.

Kostinesti  costinesti romania

Upami anjeun rada hippie atanapi hoyong anu langkung santai maka ieu mangrupikeun jalan anu paling saé kusabab udagan jalma ngora. Éta 31 kilométer ti Constanta sareng pantai na panjangna 800 meter, sanaos rada sempit sabab lébarna antara 10 sareng 15 méter.

Biasana seueur murid, hargana murah, aya seueur hotél alit, tempat nyéwa wisata sareng kubu. Bahkan ngagaduhan danau alit, asin pisan sareng leueur anu dianggo pikeun ngubaran rematik.

basisir costinesti

Sakumaha anjeun tiasa tingali aya seueur tujuan usum panas di basisir Laut Hideung di Romania, hiji kanggo unggal rasa sareng unggal turis: méwah, sepi, hippies, pikeun kulawarga anu ngagaduhan murangkalih sareng anu umurna langkung ti 60 taun.

Ieu mangrupikeun conto tina sababaraha pantai na anu paling terkenal tapi éta henteu ngan ukur hiji-hijina. Pantai sanésna nyaéta Corbu, Vadu, pantai anu langkung murni, Mai anu sepi, Vama Veche, Cap Aurora sareng daptar éta teras-terasan. Anjeun kedah milih tujuan anjeun, tapi sakumaha anu anjeun tingali Romania ngagaduhan tawaran usum panas anu ageung pisan.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*