The pantai pangalusna sarta coves di Mallorca mun balik kalawan barudak

Pantai Canyamel

nu pantai pangalusna sarta coves di Majorca pikeun buka kalayan barudak Maranéhanana kudu minuhan runtuyan sarat dasar. Budak leutik ngagaduhan kabutuhan khusus nalika nyéépkeun sadinten ku laut sareng ngaraosan tanpa bahaya.

Mallorca Éta ngagaduhan seueur pantai keusik anu nyaluyukeun kana sagala rasa sareng kabutuhan. Anjeun tiasa mendakan aranjeunna ageung sareng cai tenang, tapi ogé langkung alit sareng ayana di antara gunung. Sanajan kitu, di antarana aya leuwih hade mun indit jeung barudak anjeun. Salajengna, kami bakal nunjukkeun ka anjeun naon syarat anu aranjeunna kedah nyumponan sareng naon pantai sareng coves anu pangsaéna Mallorca indit jeung barudak.

Naon anu kedah di pantai pikeun murangkalih pikeun nikmati?

Pantai Es Trenc

Es Trenc, salah sahiji pantai pangalusna sarta coves di Mallorca mun balik kalawan barudak

Sapertos logis, murangkalih anu langkung ageung gaduh kabutuhan nalika angkat ka pantai sami sareng anu déwasa. Ku alatan éta, maranéhna teu kudu minuhan kaayaan husus. Ieu béda dina kasus nu leuwih leutik. Duanana orok sareng murangkalih peryogi perawatan husus.

Ku alatan éta, pantai pangalusna sarta coves di Mallorca mun balik kalawan barudak kudu minuhan sarat nu urang ngajelaskeun handap. Disarankeun éta jadi tina pasir pikeun ngahindarkeun ragrag anu bahaya sareng éta, sahenteuna dina bagian awalna, laut deet ngarah bisa mandi betah. Dina rasa ieu, éta ogé penting yén maranéhna boga hiji Panjaga renang.

Sajaba ti éta, maranéhna kudu boga toilét sareng, upami mungkin, kamar ganti. Kitu ogé, éta merenah yén pantai boga daérah kalangkang bisi éta panas pisan (atawa, gagal éta, rental sunbed) sarta ogé yén aya pubs deukeut bisa meuli inuman. Tungtungna, éta sasaena nu gaduh aksés gampang jeung carts jeung, lamun mungkin, boga tempat kaulinan barudak. Upami, salian ti éta, tempat parkir caket dieu, urang bakal ngagaduhan sadaya kaayaan anu optimal pikeun nikmati pantai éta sareng murangkalih.

Sakali kami geus netepkeun sarat yén ieu wewengkon keusik kudu minuhan, urang bade ningalikeun maneh sababaraha pantai pangalusna sarta coves di Mallorca mun balik kalawan barudak.

pantai Alcudia

pantai Alcudia

Témbongkeun pantai Alcudia

Urang ngawitan rekomendasi urang jeung wewengkon keusik pangpentingna dina Alcúdia. Ieu mangrupakeun pantai éksténsif sababaraha kilométer panjangna jeung keusik bodas rupa. Ieu meets sagala kaayaan di luhur sarta, sajaba, éta urban, nu bakal ngidinan Anjeun pikeun gampang manggihan réstoran dimana dahar atawa boga snack Salaku tambahan, dimensi anu ageung bakal ngamungkinkeun anjeun maén bal atanapi sekop sareng murangkalih anjeun tanpa ngaganggu pangguna anu sanés.

Éta ogé nangtung pikeun kabersihan sareng ogé ngagaduhan a wewengkon ayun. Lamun urang kudu nempatkeun downside ka dinya, éta bakal kasusah pikeun parkir di wewengkon. Éta henteu lumangsung pikeun kurangna parkir, sabab, sakumaha anu kami nyarioskeun ka anjeun, éta aya di tengah Alcudia. Alesanana biasana rame pisan.

Di sisi séjén, saprak anjeun ngadatangan Alcudia, kami mamatahan anjeun ningali sababaraha monumen na. Di antarana, sésa-sésa na témbok baheula, Nu ngawétkeun panto kawas pamadegan Mallorca jeung Moll. Ogé éta garéja st James, diwangun dina abad fourteenth, sanajan diwangun deui lima ratus taun engké dina gaya neo-Gothic. Jeung, sarua, wangunan kawas tiasa torro jeung bale kota, duanana Renaissance of XVI. Sadaya ieu tanpa hilap sésa-sésa kota Romawi pollentia.

Camp de Mar, salah sahiji pangalusna pantai na coves di Mallorca mun balik kalawan barudak di Andraitx

pantai Camp de Mar

pantai Camp de Mar di Andraitx

Di kidul-kulon pulo Mallorca anjeun bakal mendakan pantai anu indah ieu anu ciri has nya éta ngagaduhan a pulo leutik di tengahna. Anjeun tiasa ngaksés éta ngaliwatan walkway sarta malah boga réstoran. Ogé meets sagala sarat nu urang disebutkeun e. Kitu ogé, éta cukup badag pikeun barudak maén kalawan bébas. Malah aya sunbeds sareng payung pikeun nyéwa.

Nanging, sapertos anu aya di Alcudia, éta pisan turis, janten biasana rame pisan. Ku alatan éta, lamun hayang meunang korsi alus, anjeun bakal kudu gugah mimiti. Kitu ogé, lamun ngarambat ku mobil, anjeun bakal ngalaman kasusah tangtu parkir eta. Tapi, dina sagala hal, suasana na sepi pisan jeung akrab.

Di sisi anu sanésna, anjeun ogé tiasa ngamangpaatkeun kunjungan anjeun ka Andraitx pikeun ngalakukeun jalur hiking ngalangkungan indah Pagunungan Tramontana jeung, sarua, ningali monumen utama kota. Di antara ieu, nu garéja Santa Maria, hiji kuil jeung struktur ngarupakeun pertahanan diwangun dina abad ka-XNUMX; anjeunna putra mas puri, diwangun dina abad ka-XNUMX dina cara nu leuwih abad pertengahan; anjeunna Center Seni kontémporér, lokasina di Sa Coma, sarta wangunan Curia.

pantai Puerto de Pollensa

pantai Puerto de Pollensa

Anu di Puerto de Pollensa mangrupikeun pantai anu pangsaéna sareng coves di Mallorca pikeun murangkalih

Dipikawanoh salaku pantai Albercuix, Wewengkon keusik ieu ogé lega pisan pikeun dinikmati ku budak leutik. Husus, eta mana ti port sorangan ka aerodrome militér sarta ngabogaan panjang ampir sarébu lima ratus méter ku kira dua puluh lega. Éta ogé ngagaduhan daérah anu teduh sareng sadaya jasa penting. Tapi, salian ti éta, éta nawiskeun anjeun nilai tambah. Nya ngeunaan Promenade nu pigura eta sarta nawarkeun maneh tempoan panorama incomparable sakabéh basisir. Anjeun oge bakal manggihan sababaraha réstoran jeung wewengkon kalawan olahraga cai jeung atraksi. Kakurangan utamina nyaéta pantai anu cukup sempit sareng ogé, sapertos anu sateuacana, henteu seueur tempat parkir gratis.

Di sisi séjén, genep kilométer jauh anjeun boga kota pollensa, nu salah sahiji nu paling geulis di pulo Mallorca. Di dinya anjeun kedah ningali biara Santo Domingo, diwangun antara abad ka-XNUMX jeung ka-XNUMX jeung ku cloister Baroque megah; éta garéja ibu Allah, lokasina di Plaza Walikota geulis tur kalawan altarpiece, sarua, Baroque, jeung munara desbrull, diwangun dina Abad Pertengahan nuturkeun canons Gothic sarta lokasina di taman Joan March nu geulis.

Ogé abad pertengahan nyaéta alun-alun lami, di mana imah Manor tina Can Llobera, abad ka-XNUMX. Ogé, anjeun kedah nganjang ka oratory of Sant Jordi jeung sasak roman. Tapi luhureun sakabeh, urang nyarankeun éta Calvary. Éta naék 365 léngkah ngalangkungan jalan salib anu nyandak anjeun, tepatna, ka puncak gunung anu disebut. Dina ieu aya hiji garéja abad ka-XNUMX sarta, luhureun sakabeh, anjeun bakal boga pintonan impressive kota jeung Sierra de la Tramontana.

pantai Palmanova

pantai Palmanova

The geulis tur cozy pantai Palmanova

Ieu sandbank endah sejenna, nu lokasina di CalviaÉta ogé mangrupikeun pantai anu pangsaéna sareng teluk di Mallorca anu tiasa dianggo sareng murangkalih. Panjangna kira-kira sarébu méter sareng rubak kira-kira tujuh puluh. Sajaba ti éta, éta ngan sapuluh menit ti Palma, ibukota pulo. Éta ogé ngagaduhan sadaya jasa anu dipikabutuh pikeun tetep pantai sareng budak leutik sareng bahkan aya hotél sareng réstoran caket dieu.

Pasirna bodas tur rupa jeung cai tenang. Salaku hiji kasulitan, kami bakal ngabejaan Anjeun yen eta pisan frequented ku pariwisata. Tapi malah nawarkeun maneh kamungkinan numpak dina semi-submersible. Aya ogé tempat kaulinan barudak jeung bar snack. Ogé, éta dikurilingan ku geulis Promenade.

Di sisi anu sanés, Calvià mangrupikeun kota langkung ti lima puluh rébu pangeusi anu nawiskeun anjeun seueur atraksi anu sanés. Di antara monumen agama anu kami mamatahan anjeun didatangan nyaéta garéja San Juan Bautista, diwangun dina abad ka-XNUMX handap fitur Gothic, jeung padepokan Batu Suci jeung Portals NouAnu kahiji nyaéta Neo-Romanesque sareng anu kadua nyaéta Neo-Gothic.

Sedengkeun pikeun arsitéktur sipil, kami nyarankeun yén anjeun ningali munara pertahanan diwangun antara XNUMX jeung XNUMX abad pikeun ngusir serangan bajak laut. Di antara aranjeunna, pamadegan Cap Andritxol, Illetes, Portals Vells atanapi castellot of Santa Ponsa. Ogé, anjeun kedah nganjang ka ngagiling wewengkon sarta, luhureun sakabeh, nu disebut "milik". Ieu mangrupikeun bumi patani kalayan kebon ageung anu nyayogikeun tuangeun ka kota-kota di daérah éta. Di antarana, nangtung kaluar porraza éta y Saint Boronat.

pantai Sa Rapita

pantai Sa Rapita

Panorama pantai Sa Ràpita

Anjeun bakal manggihan wewengkon keusik lega ieu ngeunaan tilu puluh kilométer ti Palma, di munisipalitas Campos jeung ka kiduleun pulo. Éta ogé nyumponan sadaya sarat pikeun anjeun nganjang sareng murangkalih anjeun. Éta ngagaduhan sadaya jasa sareng aksés gampang upami anjeun kedah nyandak gerbong orok.

Éta ogé penting pikeun anjeun terang éta teu jero pisanKu alatan éta, éta budak bakal bisa ulin di cai. Salaku drawbacks utama, kami bakal ngabejaan Anjeun yen eta teu boga ngiuhan, sanajan boga rentals payung. Sarta ogé yén parkir anjeun dibayar.

Di sisi séjén, di kota geulis tina Sa Rapita anjeun kudu ningali tempat éndah éta Salobrar de Campos, susunan situ asin jeung marshes tina nilai ékologis hébat. Tapi ogé monumen kawas nu Munara Son Durí, Diwangun pikeun ngadalikeun basisir jeung nyingkahan serangan corsair. Kitu ogé, dina Campos, ibukota munisipalitas, anjeun gaduh constructions kawas nu garéja neoklasik San Julián, wangunan Gothic heubeul tina rumah sakitéta biara barok San Fransisco jeung Saint Blaise Oratory.

Dina kacindekan, kami geus dianjurkeun sababaraha pantai pangalusna sarta coves di Majorca pikeun buka kalayan barudak. Tapi urang bisa nyebut batur. Salaku conto, tina És Trenc di munisipalitas Campos sorangan; anu dina témbok, kalayan panjangna leuwih ti lima kilométer; palabuhan di Colonia de Sant Jordi, jeung éta tina Canyamel di Capdepera. Wani manggihan aranjeunna.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*