Pantai surga di dunya

Pantai Surga

Wisata ka pantai di lokasi anu jauh sareng tetep menikmati cuaca anu saé mangrupikeun ideu anu saé anu urang sadayana resep. Janten urang bakal ningali sababaraha pantai anu paradisi di dunya. Pasir ieu dianggap tempat kaéndahan anu hébat anu kedah didatangan ku sadayana anu resep ka pantai, janten urang sahenteuna tiasa ngadamel daptar tempat-tempat anu urang pikahoyong ayeuna.

nu pantai paradisiacal mamang sigana siga surga di Bumi sareng éta naha urang nyauran éta. Janten gampang pikeun mendakan anu mana waé anu sadayana hoyong ningali di sakumna dunya. Entong sono ieu sasarengan pantai upami anjeun ngagaduhan kamungkinan angkat ka salah sahiji pantai na geuwat.

Baia do Sancho di Fernando de Noronha, Brazil

Baia do Sancho

Pantai ieu digolongkeun sababaraha taun ka pengker salaku anu paling indah di dunya. Éta mangrupikeun tempat anu terasing di tengah alam, kalayan bentuk sabit, cai bening dina nada héjo héjo sareng dikurilingan ku vegetasi anu subur. Tempat éta henteu tiasa langkung paradisial sareng éta sababna dipilih salaku salah sahiji anu pang saé di dunya. Fernando de Noronha mangrupakeun kota anu aya di nagara Pernambuco. Pikeun ngakses pantai, Waragad Pelestarian kedah dibayar sateuacanna. Aya inpormasi sareng pusat kontrol ti mana jalan tol mangkat ningali lingkunganana. Pikeun dugi ka dasar pantai, anjeun kedah turun tilu hiber tangga anu nganteurkeun urang ka daérah keusik. Sanaos aksésna henteu gampang, éta pasti patut.

Pantai Eagle di Aruba

Pantai Eagle

Ieu pantai panglegana di Aruba sareng salah sahiji anu kawéntar pikeun keusik lemesna anu luar biasa nyanghareup ka Laut Karibia. Di jerona anjeun tiasa mendakan tangkal korma mitos, tatangkalan pikeun tempat berlindung, pondok pantai sareng kamungkinan ogé ngalakukeun sagala rupa olahraga cai. Éta ogé tempat dimana kuya laut nyarang.

Pantai Elafonisi di Kreta, Yunani

Élafonisi

Elafonisi dianggap salah sahiji pantai anu pangsaéna di sadayana Yunani. Pantai ieu menonjol pikeun kaéndahan anu hébat, sabab dina sababaraha bagian di keusik ieu tiasa ditingali dina nada pink, anu masihan tampilan idilis. Ieu kajantenan sabab diwangun ku potongan cangkang tina corak ieu. Salaku tambahan, pantai ieu ngagaduhan cai anu bening sareng kolam renang alam di sababaraha daérah. Pulo ieu dipisahkeun ti basisir ku karang deet anu tiasa ditalungtik sacara leumpang. Ngaran Elafonisi hartosna Pulau Rusa sabab di jerona anjeun tiasa ningali sato ieu.

Spiaggia dei Conigli di Lampedusa, Italia

Spiaggia dei conigli

La Kelinci Pantai gaduh nami ka pulau leutik dihareupeunana, disebat Isola dei Conigli. Tempatna di Sisilia, di Pulo Lampedusa sareng mangrupikeun pantai paling populér sareng éndah di Italia. Mangrupikeun pantai anu parawan sareng alami anu tiasa diaksés ku parahu. Penyu Loggerhead tiasa ditingali di Pulo Jawa dina waktos-waktos anu tangtu dina sataun.

Pantai Falésia di Olhos de Água, Portugal

Falesian

La basisir Portugal sareng khususna daérah Algarve Aranjeunna pinuh ku pantai anu saé sareng ngajentul anu bakal ngajantenkeun daptar sanés salami ieu. Salah sahiji anu paling dipikaterang nyaéta mamang Pantai Falésia di Olhos de Água, di Algarve. Mangrupikeun basisir sakitar tilu kilométer anu aya gawir anu éndah di tukangeunana kalayan nada semu beureum sareng okér anu ngajantenkeun istimewa, kalayan bentang anu unik.

Pantai Ses Illetes di Formentera

Ses Illetes

Di Formentera dimungkinkeun pikeun mendakan sababaraha pantai sareng coves anu paling éndah dina géografi. Ses Illetes dianggap salah sahiji anu paling narik pikeun na keusik bodas rupa anu nyampur sareng lebu karang pink. Cai cai anu jernihna ogé parantos nyumbang kana kamashuran anu dipiboga ayeuna. Tangtosna, urang nyanghareupan pantai anu rame pisan dina usum luhur. Salaku tambahan, kedah dicatet yén dasar dasar laut na ditutupan ku padang rumput hejo posidonia sagara, naha éta dinyatakeun salaku Situs Warisan Dunya.

Pantai Varadero di Kuba

Varadero

Ieu pantai klasik di Kuba, ogé katelah Playa Azul de Cuba. Éta ngeunaan 20 kilométer basisir sareng anjeun tiasa mendakan keusik bodas anu hadé, bentang impian sareng di luhur sadayana iklim anu pikaresepeun sapanjang taun. Tempatna di Semenanjung Hicacos sareng tiasa gampang dicandak ku angkutan umum sabab éta terkenal.

Pantai Flamenco di Puerto Rico

Pantai Flamenco

ieu pantai perenahna di Isla Culebra sareng ngagaduhan bentuk sabit. Daérah keusik ieu ngagaduhan lingkungan alami sesah pikeun cocog sareng kageulisan, tapi ogé nawiskeun sagala jinis jasa, janten raoseun sareng éndah dina waktos anu sasarengan.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*