Pantai Parla di Madrid

Pantai Parla

Di ibukota Spanyol, Madrid, urang tiasa ngalakukeun seueur hal sareng nganjang ka tempat anu pikaresepeun, sapertos Museum Prado atanapi Parque del Oeste. Malah dina usum panas urang tiasa ngaraos mandi cai asin, bari senang sareng kulawarga atanapi babaturan urang.

Tempat ieu, sanaos sanés pantai, katelahna nyaéta Pantai Parla. Nyatana, éta ngeunaan sababaraha kolam cai asin anu dikurilingan pasir sareng dikurilingan jujukutan anu ngajak anjeun bersantai sareng ngabantosan anjeun dina waktos anu paling panas tanpa kedah nyandak pesawat pikeun milarian pantai. Pantai Parla ayana, sapertos namina nunjukkeun, di kota Parla, 16,4km kiduleun Madrid. Éta dirarancang ku arsiték Manuel Canalda, sareng mangrupikeun bagian tina infrastruktur olahraga sareng hiburan, tiasa diaksés ku sadayana pamirsa, ogé pikeun jalma-jalma anu ngagaduhan cacad. Di tempat ieu anjeun bakal mendakan sababaraha kolam renang: hiji kanggo déwasa anu jerona laun nepi ka 1,60 méter, anu sanés pikeun barudak sareng anu katilu nyaéta kolam renang rekreasi kalayan slide 25 méter. Dina total aranjeunna nempatan ampir 4.000 méter pasagi, permukaan langkung ti cekap pikeun nyéépkeun usum panas anu teu hilap.

Salaku tambahan, éta gaduh promenade 800-square-meter ageung pasir halus sapanjang ujung kolam renang dewasa. Sareng upami sigana henteu saé pikeun anjeun, anjeun kedah terang yén nalika anjeun resep tuang, anjeun tiasa angkat ka salah sahiji dua daérah piknik na atanapi ka réstoran. Malah barudak tiasa gaduh waktos anu hébat dina tempat kaulinan, atanapi maén dina halaman 22.000 méter pasagi na padang rumput hejo.

Naon anu kuring kedah angkat ka Playa de Parla?

Pantai Parla di Madrid

Pikeun angkat ka pantai Parla anjeun ngan ukur peryogi Abdi hoyong pisan senang di pantai -malah upami éta buatan-, a baju renang jeung anduk. Naha anjeun teu resep berjemur atanapi resep ngajaga diri anjeun saatos paparan berkepanjangan, anjeun tiasa nyéwa salah sahiji 300 payung na.

Naon biayana nyéépkeun sapoé di Playa de Parla?

Ka ditu ka dieu anjeun ogé kedah nyandak dompét kanggo mayar lawang. Hargana sapertos kieu:

Didaptarkeun di Parla

  • Tiket anak (tina 4 dugi ka 14 taun kalebet): 4,05 euro
  • Tikét sawawa: 7,50 euro
  • 10 voucher kamar mandi pikeun barudak: 20,85 euro
  • Voucher sawawa tina 10 kamar mandi: 51 euro
  • Jalma cacad: 1,70 euro
  • Jalma anu umur 65 sareng langkung: € 1,70
  • Pensiunan: 4,05 euro

Henteu didaptarkeun di Parla

  • Barudak ti 4 dugi ka 14 taun: 6,35 euro
  • Sawawa: 12,75 euro

Kumaha carana nepi ka Playa de Parla?

Kolam renang Parla

Iraha rék ka ditu anjeun kedah angkat ka Avenida de América, gigireun lapangan Alfredo di Stefano. Jalur darat nyaéta 912 02 47 75, sareng telepon sélulérna 678 20 79 68.

Jam sabaraha Playa de Parla?

Pantai buatan manusa anu luar biasa ieu hanjakalna henteu kabuka sapanjang taun. Ngan ukur dibuka nalika bulan usum panas. Normalna, aranjeunna dibuka dina akhir Juni sareng nutup di akhir Agustus. Jadwalna sapertos kieu:

Anjeun tiasa nikmati tempat anu luar biasa ieu unggal dinten dina saminggu, ti tabuh 10 enjing dugi ka 21 wengi, anu henteu goréng pisan, saur anjeun henteu Méakkeun dinten anu saé sareng kulawarga sareng réréncangan di Playa de Parla.

Kumaha cuaca di Parla nalika usum panas?

Kolam cai asin di Parla

Rengse, cara anu langkung saé tibatan ngajelaskeun naon anu aya dina Parla nalika usum panas pikeun terang iraha urang tiasa ngamangpaatkeun hiji dinten (atanapi sababaraha) kanggo nganjang ka basisir na, leres? Nya aya waé:

Iklim Parla haneut sareng sedeng. Salami sasih Juli nyaéta nalika suhu pangluhurna ngahontal, dugi ka 32ºC, sanaos rata-rata langkung ti 24,5ºC. Upami anjeun hariwang hujan, anjeun tiasa ngeureunkeunana 🙂. Bulan anu paling haneut ogé garing, kalayan rata-rata 10mm. Nyatana, bulan anu paling hujan dina bulan Nopémber, janten nalika ngeunaan cuaca, pakansi anjeun bakal sesah pisan dirusak.

Janten ayeuna anjeun terang, naha anjeun aya di atanapi sakitar Madrid atanapi upami anjeun ngarencanakeun perjalanan di dinya salami bulan anu langkung haneut dina sataun, tong ragu-ragu mandi di salah sahiji kolam renang di Playa de Parla, salah sahiji tempat anu paling wisata sareng pikaresepeun di kota, salian ti komunitas Madrid.

Candak tabir surya pikeun nyalindungkeun diri tina sinar panonpoé sareng kaméra anjeun pikeun ngahemat waktos anu saé sareng teu terlupakan anu, pastina anjeun bakal balanja.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

14 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1.   ngaheot cenahna

    € 30 lebet kolam renang ??? Punten, éta masih siga perampokan ... ..dengan € 30 sapertos saminggu ... ..

  2.   Patricia cenahna

    Beda harga antara urang luar sareng warga anu terdaftar luar biasa, urang sadayana ti Madrid sareng aya kolam renang anu langkung ageung, langkung saé, sareng seueur deui rupa-rupa. Éta bakal pas ditutup kusabab kurangna jalma anu mayar harga éta. Kami scam nyata. Langkung mirah langkung ka pantai.

  3.   Monica Garcia Alvarez cenahna

    Hargana mahal pisan. Sareng suhu n parla dina usum panas henteu sapertos biasa, éta langkung luhur. Sigana mah artikel nétral, katingalina siga iklan.

  4.   Álvaro cenahna

    Kuring nyangka yén harga pikeun anu henteu cicing di Parla mahal, aranjeunna kedah nurunkeunana sareng pastina kuring bakal janten salah sahiji konsumén satia sareng kulawarga kuring. Kami 4 déwasa sareng awéwé umur 6 taun. Kaleresan bakal mahal. Anjeun kedah nurunkeun hargana, langkung adil, sabab urang luar ngamimitian ngaluarkeun nalika urang nyandak mobil angkat ka Parla.

  5.   KAHIRUPAN cenahna

    Halo, sigana kuring harga anu tinggi pisan pikeun anu ti luar kota, atanapi sahenteuna ogé ngagaduhan jinis harga sanés pikeun jalma-jalma anu gaduh permintaan padamelan, sapertos kolam renang kota tangtosna yén dina akhir minggu hargana normal Kuring yakin yén lamun harga na bakal langkung mirah, éta bakal aya 2 atanapi 3 kali saminggu.
    Hiji salam.

  6.   Nyaéta cenahna

    Kami aya kamari, TEU DAFTAR 12.75, kadaptar 7,50. Abdi henteu émut ka murangkalih, sabab budak awéwé kuring henteu mayar kusabab umurna di handapeun 3 taun. Payung TEU BISA, janten anjeun kedah nyandak éta, sanaos upami anjeun jalan relatif mimiti anjeun gaduh seueur kalangkang dina tatangkalan.
    Suasana tenang pisan, éta saé pisan. Aranjeunna ngagaduhan daérah piknik di gigir réstoran. Aturan nyatakeun yén anjeun moal tiasa tuang dina jukut, tapi kami sadayana nganggo kulkas sareng sandwich, sareng para padamel henteu nyarios nanaon, saur kuring kusabab éta umum.
    Iwal ti harga, disarankeun pisan.

  7.   Juan Carlos cenahna

    Jigana harga na saé, upami aranjeunna nempatkeun langkung handap éta bakal dieusian ku jalma sareng aranjeunna moal aya ogé. Kuring bakal nempatkeun éta 20 euro tikét.

    1.    pilar cenahna

      Sigana naha anjeun henteu ngagaduhan kulawarga atanapi anjeun jalma beunghar kusabab kami kulawarga anu gaduh 2, 3 murangkalih 100 kanggo angkat ka pantai buatan ... Éta langkung sakedik nyéépkeun upami badé nyéép di Valecia ..

  8.   herminia cenahna

    Sigana mah harga anu mahal, dina wéb éta nyatakeun kuring mikir ngeunaan € 10 sareng dina koméntar € 12 pikeun anu sanés padumuk. Pikeun éta langkung saé angkat ka kolam renang mana waé anu saé sareng mayar satengah atanapi kirang. Sareng kanggo cai uyah, langkung saé langsung ka laut pikeun petualangan, angkat énjing-énjing sareng wengi deui. Anjeun nyéépkeun sakitar € 60 paling, kalebet biaya.

  9.   Mabel cenahna

    Hal anu héran nyaéta teu aya diskon pikeun kulawarga ageung, atanapi jalma cacat kecuali anjeun cicing, sareng kuring nyarios upami gelar kulawarga ageung abdi sareng kartu cacad senilai di wilayah Spanyol, naha henteu di Parla?, Ahh bakal yén aranjeunna henteu Spanyol hahaha!

  10.   LOUISE cenahna

    Kuring pikir éta mahal pisan, di luhur tina éta upami anjeun teu gaduh mobil sareng anjeun kedah angkat ku éta éta parantos paston teras waktos anu saé kalayan panasan, éta henteu pantes, hargana mahal pisan , ieu sanés PARIS, Janten BENARNA SAÉNYA DI KABEH NU DINA KOMUNITAS MADRID.

  11.   Marcela cenahna

    Kamari kami mangrupikeun réréncangan babaturan sareng sanaos lawangna hargana 12,75 kandangna raoseun pisan bersih pisan kolam renangna ageung sareng gaduh slide taman-tipe cai tanpa ragu kami senang-senang ngalungkeun diri, éta ogé ngagaduhan bar pantai kalayan harga anu terjangkau sareng ragam. Pasti pangalaman anu saé.

  12.   Abdi) rma de Vides cenahna

    Aranjeunna kedah netelakeun yén harga ieu kanggo warga sanés sanés kanggo anu sumping ti bagian sanés Madrid.

  13.   Marisa guzber cenahna

    Kuring henteu ngarti naha éta biaya langkung seueur pikeun ngahadiran kami ti luar. Kota sareng monumen didatangan ku saha waé sareng teu aya suplemén pikeun wisatawan ti mana waé. Sigana mah fatal pikeun kuring, urang sadayana sami, dimana waé urang asalna, ti mana kasaruaan anu dipénta ku sadayana urang Spanyol