Poo Beach

Gambar | Pixel

Poo pantai, di Asturias, tempatna dina bentang anu dilindungi ti Pantai Wétan, kilométer langka tina kotamadya anu namina namina.

Pantai ieu bentukna corong aneh na beristirahat di muara aliran disebut Walungan Vallina. Nalika laut naék, éta ngalangkungan saluran anu parantos kabentuk dina waktosna sareng cai na tetep stagnan siga kolam renang deet. Dijagaan pisan tina ombak, pantai Poo cocog pikeun didatangan ku kulawarga.

Fitur Poo Beach

Pantai indah ieu digolongkeun kana semi-alam dianggap pisan pikeun lingkunganana anu tenang sareng santai ogé pikeun kabersihan cai na jero jerona. Salaku panasaran, nalika anjeun dugi ka pantai anjeun moal ningali laut, kumargi jalan asupna langkung ka daratan ka katuhu.

Seueur jalma milih Poo Beach kanggo nyéépkeun sababaraha dinten. Henteu ngan kusabab suasanana anu narik sareng kaéndahan lanskap kolam renang zamrud ieu sareng pasir bodas, tapi ogé kusabab éta kumplit sareng sadaya jasa anu diperyogikeun pikeun nyéépkeun dinten anu hébat di luar ruangan.: pos hansip, pancuran, tong, beberesih pantai ... Salaku tambahan, di sakurilingna aya réstoran sareng pendirian sanés anu ngajantenkeun pantai ieu tempat anu saé pikeun pengunjung sareng warga lokal.

Gambar | Pixel

Islets Poo Beach

Salaku tambahan kana pandangan pantai éta sorangan, aya jalur anu dimimitian ti sisi katuhu pantai sareng ngamungkinkeun anjeun ngémutan gawir sareng pulau alit. Pulo Castro Pelado mangrupikeun anu pang caketna ka jalan kaluar pantai Poo, sedengkeun anu aya di belah wétan mangrupikeun gugusan pulau anu spektakuler anu dikenal salaku Castro de Poo islet, Palo de Poo islet sareng Castro de la Olla islet.

Kumaha carana aksés ka pantai Poo?

Aksés na komunikasi langsung sareng jalan AS-263. Nanging, jalur karéta ogé caket sareng aya sababaraha tempat parkir sayogi pikeun anu badé angkat nganggo mobil.

Didatangan Poo sareng Llanes

Gambar | Pixel

Poo mangrupikeun kota alit anu ayana dua kilométer ti tengah kota Llanes anu seueur wisatawan datang milarian kontak sareng alam sareng katenangan. Seueur tamu anu sumping ka Poo Beach cicing di dieu, sabab kotamadya ieu ngagaduhan seueur apartemen, asrama, tempat kemah sareng bumi padesaan.

Lingkungan alam Poo ngagaduhan gawir, pantai, pulau alit, sawah ... benten rohangan kanggo jalan-jalan, mandi atanapi latihan olahraga di luar ruangan.

Anjeun tiasa ngamangpaatkeun kunjungan ka pantai Poo pikeun kenal sareng Llanes, kota anu indah anu ayana di beulah wétan Asturias. Sapertos Poo sepi pisan nyéépkeun sababaraha dinten istirahat. Usul artistik na mangrupikeun salah sahiji anu paling berkesan di daérah éta, kusabab éta ngagaduhan garéja sareng monumen anu hargana ageung sapertos Istana Dukes of Estrada, House of the Lion atanapi padepokan San Salvador. Kota lawas Llanes nyaéta tempat ayana komplek monumental sareng landmark na nyaéta basilika Santa María del Concejo, salah sahiji conto arsitektur Gothic anu paling hébat di daérah éta.

Sedengkeun pikeun pariwisata désa, upami anjeun resep hiking, anjeun moal sono kana salah sahiji rute anu nuju ka Sierra del Cuera.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*