parahu keur pelesir pangbadagna di dunya

Maranéhanana ngomong yén pikeun sawatara waktu ayeuna paménta pikeun yachts badag éta parantos ningkat sareng, numutkeun produsén sareng penjual, ti taun 2019 sacara harfiah sadayana skyrocketed nalika jumlah milyaran anu nyababkeun pandémik naék. Sedih dunya urang, dimana sababaraha kaleungitan padamelan anu sanés nampi langkung jutaan ...

Dinten ayeuna pasar hoyong yacht anu langkung ageung sareng langkung ageung sareng numutkeun naon anu dicarioskeun ieu karek dimimitian. Pangwangunan yacht anu paling penting nyaéta perusahaan Jerman Lürssen, kalayan dalapan galangan kapal anu aya di kalér nagara Éropa. Désainer, pamilik sareng pangiklan gawé bareng pikeun mastikeun yén, pamustunganana, kahayang jalma anu nempatkeun tagihanana kaeusi. dinten ieu, nu parahu keur pelesir panggedena di dunya nyaéta salah sahiji nu katingali dina photograph, nu Azzam. Naha urang terang éta?

Azzam, kapal pesiar panggedéna di dunya

Kiwari éta parahu keur pelesir panggedena di dunya Panjangna 180 méter, sanajan ku 2024 aya hiji jalan anu ukuran 183 méter. Naon deui, perusahaan yacht-gedong Jérman anu urang bahas tadi nyarios éta ngan ukur sababaraha waktos sateuacan yacht janten super yacht panjangna 200 méter. Éta trend.

Janten, Azzam mangrupikeun kapal pesiar panggedéna anu panjangna 180 méter. Éta parahu keur pelesir swasta paling mahal saprak 2013 jeung aslina éta 35 méter pondok. The Azzam diwangun ku Lürssen handapeun hidayah ti insinyur Mubarak Saad al Ahbadi. Kungsi hargana 600 juta dolar, ngan pikeun konstruksi, sarta dina prosés éta tumuwuh sarta tumuwuh sarta tumuwuh nepi ka ngahontal tungtung panjang.

Parahu keur pelesir ieu cartered dina April 2013. Diwangun ku perusahaan Jerman Lürssen Yatchs, dirancang ku Nauta Yatchs sareng desain interior ku Christophe Leoni, diwangun dina total tilu taun, waktos catetan. Sataun saméméhna, dina 2012, éta Azzam dipindahkeun tina bendungan aslina 170-méteran panjangna ka 220-méteran badag bendungan pikeun rengse pagawean. Ieu di ahir 2009 nalika baja keur kapal mimiti motong sarta jadi, dina 2013, karya tungtungna réngsé.

parahu keur pelesir ieu Éta ngagaduhan rohangan pikeun nampung 36 tamu sareng awak minimum 50 urang sareng maksimal 80 anggota awak.. Éta ngagaduhan kamar latihan golf sareng gim, sareng luarna stellar. Balé utamana panjangna 29 méter sarta spasi kabuka 18 méter tanpa pilar rojongan, hal éndah. Pikeun masihan rohangan pikeun seueur tamu aya 50 suites jeung dek, sumur, teu boga spasi kabuka pisan badag.

Garis luar, profil, ngandung tanda tangan Nauta Design, studio diadegkeun ku Mario Pedol, sareng upami ditingali ti kajauhan katingalna langkung alit tibatan ditingali ti deukeut. Kauntungannana desain ati.

Numutkeun foto-foto anu beredar di kapal, éta boga genep decks jeung desain boga téhnologi pikeun miara lingkungan, kalayan réduksi karbon monoksida sareng émisi bising. Éta ogé ngaduga yén kakuatan tambahan tina mesin dipaké pikeun sistem desalinasi cai pikeun ngarobahna kana cai nginum.

tapi nu Azzam lain kapal slow, Anjeun bisa mikir tina ukuranana (éta hal ngeunaan raksasa slow). Ieu teu kasus, nu Azzam mangrupakeun kapal gancang éta bisa ngahontal speeds nepi ka 31 knots hatur nuhun kana dua turbin béngsin sarta dua mesin solar nu kakuatan opat jet. Azzam beuratna kira-kira 14 rébu ton jeung tanki bahan beuleum na boga kapasitas pikeun sajuta liter suluh. Diperkirakeun yén total biayana 605 juta, sakitar 100 juta langkung seueur ti kapal pesiar panggedéna katilu di dunya, pikeun panggunaan pribadi, Gerhana.

Tapi anu commissioned pangwangunan super yacht ieu? Jelas, urang Arab nu loba duit: teh Khalifa bin Zayed Al Nahyan, Présidén Uni Émirat Arab. Sakuduna bisa disewa pikeun piagam, tapi ngan hiji asumsi. Jeung naon hartina ngaran? Tekad.

Kuring anggap yén présidén UEA teu pisan kabetot dina sabaraha éta waragad pikeun mulasara parahu saeutik ieu, tapi bener pisan mahal. Sigana mah 10% tina biaya na naon spent dina na pangropéa taunan. Nyaéta, sababaraha 60 juta dollar per taun.

Upami aya yacht panggedéna di dunya kedah aya a parahu keur pelesir kadua panggedéna di dunya… Leres, pikeun nutup artikel dinten ieu kuring hadir parahu keur pelesir super samagaha. bogana téh Roman Abramovih, hiji billionaire Rusia, pangusaha, boga antara séjén Chelsea FC tina Liga Utama. Pangwangunan na lumangsung lima taun sarta waragad 409 juta dollar, jadi harga na ayeuna, kalawan upgrades dijieun saprak lajeng, nyaeta 620 juta.

 

Ngajaga kapal ieu waragad 65 juta sataun. The Eclipse mangrupikeun kapal pesiar listrik solar, mesinna nyaéta Azipod sareng desain interiorna ngagaduhan tanda tangan rumah tangga Inggris Terence Disdale Design, Dek pribadi anu gaduh panjangna 56 méter sareng tiasa nampung 36 tamu, dina 18 kabin, sareng awak kapal. 66 jalma. Éta kapal méwah, sigana langkung elegan tibatan Azzam.

Éta nambihan tilu helipad sareng kolam renang 16-méteran pikeun bersantai di tengah laut sareng éta, nalika teu aya anu ngagunakeunana, disumputkeun janten lantai tarian kalayan rohangan pikeun seuneu anu saé pikeun ngaduruk. Perlu disebatkeun yén nalika Azzam muncul, Eclipse sacara harfiah katutupan, tapi tanpa ragu parahu Rusia masih janten kapal pesiar super diantara kapal pesiar super.

Jelas daptar yachts mahal di dunya nuluykeun. Kami parantos nyarios di awal yén ti waktos ka waktos langkung seueur paménta pikeun kapal-kapal ieu kusabab jumlah milyaran anu henteu terang naon anu kudu dilakukeun ku seueur artos dina rekeningna parantos ningkat.

The yachts salajengna dina daptar nu Dilbar, ku miliarder Uzbek Alisher Asmanov, 156 méter, éta Mahrousa, 145.72 méter, parahu keur pelesir presiden Mesir jeung abad ka-XNUMX atawa nu Flying Fox, 136 méter, sakali disewa ku Beyonce jeung Jay Z.

El Dubai, ti Syekh Mohammed bin Rasyid al-Maktoum ti Dubai, kalawan 162 méter panjangnaéta Nord milih dina 2021 ogé ti Lürsse, éta blk 183-méteran tapi teu méwah tapi ekspedisi masih dina konstruksi sarta diperkirakeun jadi milih dina 2024 sarta tungtungna, di Polandia nu 910-méteran Y120 dina prosés desain.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

bool (leres)