Liburan romantis di Paris

Paris mangrupikeun kota romantis tara kaunggulan sareng aya seueur pasangan anu sumping sareng ngarep-ngarep hirup sababaraha dinten romantis jalan-jalan di jalan-jalanna, monumen anu populér sareng réstoran anu indah.

Upami anjeun mikir badé ka Paris nganggo babak anu langkung saé, nyerat tip ieu pikeun ngarobih perjalanan janten hal anu saé tapi saé romantis: tempat pikeun didatangan, réstoran tuang sareng piring secukupnya. Sadayana ku cinta, seueur cinta.

Kunjungan romantis di Paris

Un pesiar sakedik dina cai Seine teu kedah leungit. Utamana nalika kapal pesiar ngaliwat handapeun Pont Marie sareng tradisi nunjukkeun ngambung. Poto sareng mémori ukiran salamina.

Ngeunaan musium, anu geulis Karya Monet aya dina Musée de l'Orangerie sareng upami aranjeunna duaan sami-sami resep Impresionisme, matak éndah lirén di payuneun padamelan ieu pinuh ku warna sareng lampu hérang.

Nanjak kana menara eiffel Éta mangrupikeun puncak anu sanés, utamina upami anjeun tiasa tuang di salah sahiji réstoran na pikeun menikmati layanan méwah kalayan pandangan anu hadé ti ibukota Perancis. Cara anu pangsaéna pikeun kabur ti garis panjang anu kabentuk, utamina dina usum luhur, nyaéta persis pikeun mesen makan malam, janten émut deui.

Upami seueur kaanggotaan henteu cocog sareng anjeun sareng anjeun resep anu langkung santai, anjeun tiasa milih a leumpang sareng tuangeun di Latin Quarter. Jalan-jalan sempit ti bagian Paris ieu menawan, aya tempat leutik, tangga, gang, cafe sareng teras anu disumputkeun.

El Parc des Buttes-Chaumont Éta salah sahiji anu pang indah di Paris sabab ngagaduhan gawir, candi sareng curug. Éta aya dina Borough 19 sareng ogé mangrupikeun salah sahiji kota panggedéna. Upami anjeun gaduh mamang ngeunaan hirup atanapi henteu nganjang ka taman, pilih anu ieu. Anjeun tiasa jalan-jalan dina jalan satapak na, tuang naon sareng resep di luar ruangan. Sarua dina pang populerna Tuileries Taman, taman umum pangageungna sareng pangkolotna di Paris.

El Taman Tuileries Éta didesain ku jalma anu sami anu ngarancang kebon anu lega sareng saé di Versailles, janten upami anjeun henteu badé didatangan istana, anjeun tiasa ngabayangkeun di dieu. Salaku tambahan inpormasi, UNERSCO parantos nyatakeun éta Warisan Dunya en 1991.

Oscar Wilde mangrupikeun salah sahiji panulis anu paling romantis dina sajarah sareng kuburan na aya di Kuburan Père Lachaise anu populér. Salami genep taun parantos aya Tembok Ucup anu misahkeun kuburan kusabab adatna nyaéta ngantepkeun tanda lipstik dina éta. Oscar Wilde nyerat Ucup tiasa ngarusak kahirupan manusa, tah kukituna adat.

Aya bagian ti Paris waktos éta sareng bioskop parantos terkenal diantara pasangan Parisian nalika nyandak poto kawinan: éta mangrupikeun Sasak Bir Hakeim, kuloneun kota. Parantos némbongan dina pilem lahirna y Tango terakhir di Paris, contona, sareng ngagaduhan Menara Eiffel salaku latar. Sasak séjén anu kawéntar nyaéta Pont des Arts kalayan padlocks maranéhna. Henteu lami deui éta diberesihan tina gembok kusabab beuratna ngabahayakeun sasak.

Jembatan karesep kuring, tapi, nyaéta Pont neuf kalayan "nooks swasta" na sareng bangku anu sampurna pikeun pasangan anu linggih, gaduh pandangan anu romantis sareng nyandak poto. Leumpang dina Galeri Vivienne Éta ogé ngagaduhan pesona salaku galeri anu éndah kalayan lantai mosaik sareng langit-langit kaca. Éta mangrupikeun tempat anu romantis pisan sareng ngagaduhan toko, kafe sareng bar pikeun leungit sababaraha menit.

Sareng upami anjeun resep pandangan maka anjeun tiasa angkat nalika surup di Wisata Montparnasse anu jangkungna 210 méter sareng éta mangrupikeun gedung pencakar langit anu nyata.

Hidangan romantis di Paris

Situs anu populér pisan berkat tivi nyaéta Kong. Éta mangrupikeun a réstoran hateup kaca anu muncul dina séri Seks di Kota. Pandangan walungan Seine hébat. Éta muka panto taun 2003 sareng ngagaduhan hawa anu modéren kalayan siling kaca sareng korsi akrilik na, didamelna tukang hiasan anu bergengsi, Philippe Starck. Éta ngagaduhan suasana anu saé, bar koktail anu lengkep, sareng asakan anu saé.

Nyaeta di lantai lima gedong Haussmann sareng masing-masing jandéla ngagaduhan pandangan anu béda ti Paris: Pont Neuf, gedong Samaritan kalayan gaya Art-Deco na, Siena, markas Louis Vuitton. Aya daérah roko terbuka, rapi kalayan hiasan emas na dina gaya Louis XVI, sareng ménu anu sanaos henteu murah, henteu ngancurkeun saku anjeun.

Langkung seueur, upami rencana anjeun jalan kaluar romantis. Masakan starter sakitar 20 atanapi 25 euro, anu utami antara 30 sareng 50 euro sareng tuang tina 13 dugi ka 15 euro. Menu tuang siang mimitian ti 35 euro sareng anjeun ogé tiasa nikmati brunch pikeun harga anu sami.

Manisan khas Perancis nyaéta macaroni Sareng sanaos aranjeunna dipésér dimana waé aya sababaraha anu langkung saé tibatan anu sanés: Karéta mangrupikeun toko anu raoseun caket Menara Eiffel, di Champs Elysees nyaéta Laduree sareng ogé anu tina Jean-Paul Hévin, tapi upami anjeun hoyong rasa aheng aya macaroni tina Sadaharu aoki, Gaya Jepang.

Dina sarapan romantis anjeun moal sono Croissants sareng di antara lima tempat anu paling mésér nyaéta Eric Kayser (dina rue Monge sareng ngan ukur 1 euro), Gontran Cherrier (on rue Caulaincourt) atanapi RDT di rue de Turenne.

Janten, upami anjeun angkat ka Paris dina rencana romantis, gabungkeun salah sahiji wisata anu kami nyarankeun ku tuangeun anu anggo, kalayan sarapan cinta paskari marathon sareng croissant sareng kopi anu saé. Anjeun moal hilap Paris.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

bool (leres)