London salaku pasangan

Waktu taun ieu mangrupikeun waktos anu saé pisan pikeun nganjang ka ibukota Inggris. Kota ngaraosan iklim anu saé sareng sapertos biasa di kota-kota kalayan langit anu kulawu sareng ribut dina sataun, nalika panonpoe manceran wargi na muncul sareng nikmati kahaneutanana.

Wisata, dahar peuting, jalan-jalan ngalangkungan taman sareng istana, paméran, festival. London nawiskeun seueur sapanjang taun sareng upami anjeun angkat salaku pasangan anjeun tiasa mikir sareng milih sababaraha hususna kagiatan romantis, jalma-jalma anu ningalkeun poto sakumaha teu kaémutan sapertos kartu pos romantis. Teu aya pesenan ti anu pangsaéna dugi ka anu paling parah dina daptar kami, janten tingali sareng ngawangun sorangan.

Serpentine Lido

Éta di taman hyde sareng masarakat satempat parantos resep kana perjalanan sahenteuna saabad. Seueur pasangan datang ka dieu dinten Sabtu, nempatkeun suku aranjeunna dina cai atanapi naék kana parahu alit. Sareng nalika waktuna tèh aranjeunna angkat ka Lide Café Bar.

Ieu mangrupakeun balong anu ngan dibuka dina akhir minggu ti bulan Méi sareng tujuh dinten saminggu ti tanggal 1 Juni dugi ka 12 Séptémber. Kantin ngagaduhan tabel di sisi kolam renang janten anjeun tiasa nginum kopi, téh atanapi sagelas anggur beureum. Di caket dieu aya Klub Kolam anu pangkolotna di Inggris sareng tempat jalma-jalma ngojay unggal dinten antara 6 enjing sareng 9:30 enjing. Komo dina usum salju. Sareng leres, cai na bersih kusabab diuji unggal minggu.

The Serpentine Lido buka ti jam 10 enjing dugi ka 6 sonten sanaos aranjeunna ngantep anjeun lebet dugi ka jam 5:30 sonten. Éta ngagaduhan harga 4 pon per sawawa sanaos saatos 4 sonten ongkosna turun janten 4 pon. Nyéwa kursi berjemur hargana £ 10 sadidinten. Anjeun dugi kana tabung turun di stasiun South Kensington.

Venice alit

Pikeun milarian romantis sareng tuang siang di panonpoé, leumpangna kedah sapertos kieu lingkungan sepi dikurilingan ku kanal di mana kapal tongkang indah ngalih. Sapanjang kanal utama aya cafe sareng bar sareng seueur bumi dina gaya arsitektur Kabupaten. Aya dua kanal ageung, Grand Union sareng Bupati sareng Cekungan Paddington anu ngajanggélék janten kolam anu ageung sareng éndah, jantung tina sakumna daérah, Brows Pond.

Hirup di dieu mahal na tiis pisan tapi mangrupakeun jalan wisata anu saé sareng pikeun pasangan anu bogoh, hebat pisan. Leumpang bahkan tiasa langkung jauh sareng ngantepkeun Little Venice kalayan leumpang dugi ka Regent's Park dina jalan satengah jam anu saé.

Anjeun tiasa ogé naek kapal, Waterbus, anu turun kanalna ka kebon binatang sareng ka Camdem. Anjeun tiasa dugi ka dinya nganggo jalan bawah tanah ku turun di stasiun Warwick Avenue di Jalur Bakerloo.

Jalan Columbia

Upami anjeun henteu cicing di hotél sareng upami anjeun cicing di apartemen nyéwa wisatawan, anjeun bakal ngagaduhan bumi salami anjeun. Balanja bahan kadaharan mangrupikeun kawajiban sareng anjeun ogé tiasa nyandak kauntungan sareng mésér kembang pikeun pasangan anjeun. Tempat anu saé kanggo mésér karangan bunga nyaéta Pasar Kembang Jalan Columbia. Ngan ukur Muka dina Minggu sareng éta di London Wétan tapi sampurna pikeun leumpang di antara kembang.

oge aya toko antik, galeri seni sareng sababaraha toko pakean sakitar dieu janten jalanna langkung lengkep. Di Jalan Ezra, contona, anjeun tiasa linggih dina warnet lucu anu disebat Lily Vanilly sareng ngaraosan kuéh na nganggo kopi atanapi téh. Endah!

Stasion St. Pancras

Anjeun panginten aya patarosan naon anu romantis ngeunaan stasiun subway tapi sok aya naon. Di dieu nyumput a patung saluhur méteran ngagambarkeun pasangan nangkeup kalayan lelembutan anu hébat. Pasti anjeun bakal ngalangkungan stasion ieu sakapeung nalika anjeun ngalakukeun éta sareng budak lalaki atanapi awéwé anjeun teras lirén sareng Candak gambarna.

Sareng kumargi anjeun aya di stasiun éta anjeun tiasa bérés wisata di Searcys St Pancras Champagne Bar. Palang panjangna 98 méter, sumuhun, anjeun leres-leres maca, sareng éta paling henteu dilayanan 17 ragam inuman roh ieu.

Tunggang Kuda di Hyde Park

Henteu janten masalah upami anjeun pengendara hébat atanapi henteu, anjeun tiasa teras nyéwa kuda sareng ngawangun kuda nunggang kuda romantis ngaliwatan salah sahiji taman anu pang populerna di London. Jasa ieu ditawarkeun didieu sapanjang taun, pikeun pengendara solo déwasa atanapi barudak ogé pikeun grup.

Ladénan muka panto na jam 7:30 enjing sareng nutup jam 5 sonten, unggal dinten dina saminggu. Henteu peryogi pangalaman sateuacanna sabab kuda-kuda na kalem pisan. Upami anjeun resep ideu na, anjeun tiasa parios kaayaan cuaca sateuacan sareng saatos ngalakukeun reservasi sareng pamayaran sacara online atanapi ku telepon. Upami anjeun parantos lami sateuacanna, anjeun tiasa teras ngarobih modifikasi ku ngabéjaan saminggu sateuacanna. Artosna henteu dipulangkeun, sanés.

Éta sanés perjalanan anu murah kusabab pelajaran nunggang biayana per jalma déwasa 103 pon per jam. Upami anjeun hoyong anu langkung ekslusif, maka anjeun kedah mayar 130 pon. Ongkosna kalebet sapatu bot, topi sareng jas tahan cai. Émut yén dina akhir minggu aya seueur jalma jadi anjeun kedah pesen langkung ti saminggu sateuacana.

Taman Greenwich

Éta mangrupikeun taman karajaan sareng nalika anjeun angkat ka puncak gunung anjeun gaduh pandangan éndah ka London. Di cinyusu taman pinuh ku kembang, ngagaduhan bumbu, kembang liar, anggrek, sareng upami anjeun ogé resep kana sajarah maritim éta ngandung Old Royal Naval College sareng Museum Maritim Nasional.

Atanapi kuring henteu ngawartosan anjeun nalika tangkal alit na sareng kembang wungu mekar sareng kelopak ragrag dina jalur sareng bangku. Éta kaéndahan!

Katedral St. Paul

Garéja sok romantis upami niat anjeun ngagaduhan hubungan anu "suci". Sareng garéja khusus ieu geulis pisan tah anjeun tiasa naék kalayan haté anjeun satengah ka luhur kubah, 259 léngkah, sareng ngémutan London ngadamel urutan ...

Katedral gampang dijangkau sabab ngagaduhan stasion metro nyalira. Éta dibuka tina Senén dugi ka Jumaah tina 8:30 dugi ka 4:30 pm sareng lawang ka kubah hargana 18 pon.

Dahar romantis, roti bakar sareng téh

Upami anjeun resep kaluar ka bar sareng budak lalaki / awéwé anjeun tiasa jalan-jalan ngurilingan anjeunna Hotél Connaught. Bar na mangrupikeun sudut anu misterius sareng terasing anu anjeun bakal resep. Upami anjeun salah sahiji anu milih tuang sareng pandangan panorama maka Rumah Makan Searcy di Gherkin mangrupikeun anu pangsaéna, kalayan kubah gelasna anu ngagurat langit sareng kota kosong.

Naha anjeun resep ideu pint dina has pub Inggris? Nya tawaranna seueur tapi di Clerkenwell aya Fox & Anchor pub, kalayan menu anu saderhana sareng succulent, 100% Inggris. Akhirna, a Jam 5 tèh Anjeun tiasa ngaraoskeunnana sacara praktis di pelosok London (dina hotél paling klasik atanapi bahkan anu pangsaéna di Harrod).

Naha anjeun héran dimana poto éta ngamimitian tulisan? Dimana bukit Inggris anu saé na disumputkeun? Nya éta Richmond Hill, di belah kaléreun Thames meander, sakitar Istana Richmond sareng taman anu sami namina. Pandangan anu saé ieu ti Terrace Walk, dirancang dina abad ka-XNUMX.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

bool (leres)