Pasar di Frankfurt

Nganjang ka pasar Frankfurt kedah nalika balanja di Frankfurt

Nganjang ka pasar téh kedah nalika balanja di kota ieu

Lengkah ku hambalan kami ngahontal tungtung wisata kami ka kota hebat ieu anu parantos ngiringan kami salami dinten-dinten terakhir ieu, tapi urang tetep kedah terang anu langkung seueur ngeunaan balanja sareng tahap terakhir tina liburan, luang sareng hiburan, dimana urang bakal mendakan seueur kejutan anu dituju tujuan ieu pikeun urang.

Tapi hayu urang teraskeun acara, kuring badé fokus kana angsuran pangénggalna ieu khusus kanggo balanja, hal anu henteu lengkep upami urang henteu nganjang ka sababaraha pasar anu ngagaduhan tujuan ieu, sapertos Pasar loak Frankfurt.

Tempatna unggal minggu di Schaumainkai, jalan caket pusat kota sareng walungan. Mangrupikeun pasar anu paling rupa-rupa dimana mendakan tina jati lami sareng objék hiasan dina kai, publikasi lami, barang antik sareng objék ogé. iket.

Unggal Jumaah, Biebergasse éta ngarobih sareng ngeusi bau anu raos sareng warna anu jelas pisan. Nya perkawis Pasar kembang o Blumenmarkt, dimana urang bakal mendakan kembang anu anyar diteukteuk ogé pepelakan anu tiasa urang bawa ka bumi salaku kenang-kenangan anu hadé pikeun waktos urang di kota, kalayan harga anu saé.

Hal anu sanés anu tiasa urang candak nyaéta sosis tradisional Jerman anu tiasa urang mendakan Kleinmarkthalle, dimana urang bakal mendakan langkung ti 60 kios kalayan godaan kuliner anu nyata. Anjeun tiasa mésér daging seger anu saé kualitasna, acar ti Turki sareng tangtosna, salah sahiji sosis anu ngagaduhan buku masak Jerman, ti anu paling tradisional dugi ka paling modéren.

Inpo leuwih: Balanja di Actualidadviajes

 

 

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*