Perjalanan Vladivostok

Vladivostok Éta kota Rusia caket pisan wates sareng Cina sareng Koréa Kalér. Éta nyaéta kota palabuan tempatna langkung ti 9300 kilométer ti Moskow sareng mangrupikeun palabuhan Rusia anu paling penting di basisir Pasipik. Janten, éta mangrupikeun situs penting pikeun perdagangan laut.

Pertama kali kuring nguping ngeunaan Vladivostok nyaéta di sakola, di kelas Geografi, nalika kami terang ngeunaan mitos Trans-Siberian Railway. Dina papan tulis guru ngagambar garis sareng dua kota: Moskow sareng Vladivostok sareng kilométer langgeng anu ngahubungkeun duana. Saprak harita anjeunna naros ka kuring kumaha Vladivostok, naon anu tiasa dilakukeun di jerona, naon anu ditawarkeunana ...

Vladivostok

Sakumaha urang nyarios éta Kota palabuan Rusia di Samudra Pasipik, caket pisan sareng wates sareng Koréa Kalér sareng Cina. Ti akhir taun 50an dugi ka ragrag rezim Soviét, kota ieu ditutup pikeun sadaya urang asing kumargi di dieu markas Armada Pasipik Soviét.

Sacara géografis di Vladivostok aya daratan sareng bagian pulau anu aya di Teluk Peter the Great. Bagéan kota aya di samenanjung Peschany sareng aya cariosan sapertos 56 rébu hektar di daratan sareng sakitar 7.500 kapuloan.

Éta henteu teras-terasan di tangan Rusia, éta terang kumaha carana janten dina panangan Cina pikeun waktos anu sateuacan sareng di tangan masarakat lokal anu sanés. Rusia kéngingkeun daérah ieu di 1858 sareng sataun saatosna pos angkatan laut didirikeun. Ti harita padumukan mimiti tumuh sareng tumuh dugi ka taun 1891 pangwangunan Trans-siberian Éta dimimitian teras tujuan anu jauh di Rusia sapertos kota ieu mimiti nyambung ka dunya.

Karéta ieu dimaksudkeun pikeun ngahubungkeun palabuan penting ieu sareng sésana Éropa, ngahubungkeun ibukota Rusia sareng kota-kota sanés di sapanjang jalan. Stasion elegan diwangun dina 1912 sareng kabeneran saprak 1991 urang asing tiasa ngadatanganana. Gregraphic Nasional parantos nyarios kitu mangrupikeun salah sahiji ti 10 kota basisir anu paling penting sabab ngagaduhan jambatan anu ikonis, lanskap anu luar biasa, pulau-pulau kalayan pantai-pantai anu saé ...

Pikeun éta urang kedah nambihan kahirupan wengi anu dipibanda, campuran gastronomi na tina dahareun Rusia, Asia sareng Éropa, musium na ...

Pariwisata Vladivostok

Sejarah pakait sareng kota ieu, janten upami anjeun resep kana sajarah abad ka-XNUMX, anjeun tiasa sareng kedah nganjang ka kota éta Militér sareng Sejarah Museum of Fleet Pasipik. Éta museur kana Perang Kadua sareng pikaresepeun pisan. Museum anu sanésna nyaéta S-56 Museum Kapal Selam, tugu pikeun Rusia anu murag dina sagala perang.

Anjeun tiasa ogé nganjang ka Museum Rumah Sukhanovs éta ngagambarkeun kumaha kota baheula, kalayan parabotna, hiasanna, jandéla ka jaman baheula. Sareng tangtosna aya sababaraha musium seni. Hal anu matak ogé nyaéta Akuarium Primorsky, di Pulo Russky. Wangunan ieu ngagaduhan bentuk gelombang panasaran sareng muka panto na di 2016 nganggo modél Mir-1 sareng fosil keuyeup anu hirup 450 juta taun ka pengker.

 

Leumpang anu teu aya anu tiasa sono nyaéta nanjak ka Bukit sayang Eagle, ti mana anjeun ngagaduhan Pamandangan hebat ti teluk sareng kota. Anjeun naék ku funicular, hiji-hijina di Far East of Russia, di lamping Sopka Orlínaya. Éta diwangun dina 1959 dina kakawasaan Nikita Khrushchev, ngan ukur dua gerbong na anu diwangun di Leningrad sareng éta mimiti dioperasikeun di 1962. Funikina nyandak anjeun naék gunung, gunungapi punah anu mangrupikeun bagian tina ranté Sikhote Alin. Pandangan anu pangsaéna.

Sakali anjeun parantos ningali kota tina jangkungna anu saé, anjeun tiasa ngajalajah éta nganggo jalan. Cara anu pangsaéna nyaéta ngajajah jalan-jalan na dimimitian ku Jalan Svetlanska, jalan mimiti kota. Wangunanana anu elegan mangrupikeun bagian tina sajarah kota, kenang-kenangan dina awal abad ka, ayeuna janten hotel sareng bumi tamu. Aya ogé anu Sasak Emas sareng Teluk Tanduk Emas, duanana atraksi anu kawéntar pisan.

Jembatan mangrupikeun salah sahiji tina lima sasak kabel pangpanjangna di dunya. Éta réngsé dina 2012 sareng nyebrang Golden Horn Bay, di jantung Vladivostok, ngahubungkeun kota sareng daérah anu paling jauh sareng jalan raya féderal. Sasak Emas dimimitian di sisi katuhu bay.Éta henteu ngan ukur sasak, total aya tilu: anu kadua nyebrang Bosphorus Wétan ka Pulo Russky sareng anu katilu nyebrang Teluk Amur.

Sadaya sasak di Vladivostok diwangun dina tilu taun, Ngaliwatan kandel sareng ipis, kumargi seueur pisan anu teu acan pernah diwangun dina waktos anu singget. Sareng sanés jembatan didamel di selat laut di Rusia, atanapi sasak anu didukung ku kabel pikeun nutupan jarak anu jauh. Janten, naséhat urang Cina anu langkung berpengalaman, Perancis sareng Jepang dipilari. Akhirna, jembatan didesain di Saint Petersburg sareng aranjeunna ningali cahayana.

Ayeuna, tilu jembatan ieu mangrupikeun kasuksésan rékayasa sareng saha waé anu angkat ka Vladivostok nyebrang aranjeunna. Pangalaman nyebrang Jambatan Russky dina usum salju, kalayan angin anu kenceng, anu mengesankan ... upami anjeun henteu hiber kaluar nganggo mobil sareng sadayana! Tanpa mobil anjeun tiasa nyebrang Sasak Zolotoy jalan-jalan, dina dinten anu tenang.

Di sisi anu sanésna nyaéta Mercusuar Tokarevskaya Koshka, tujuan seueur wisata. Éta yuswa 150 taun nandakeun lawang kapal kana palabuan. Sok aya wisatawan anu nyandak poto. Anjeun ogé kedah nganjang ka Bénténg Vladivostok, kompleks benteng ayeuna janten musium. Atanapi gereja-gereja Kristen anu parantos diwangun ku urang Protestan, Katolik sareng Rusia Ortodok.

Grup agama ieu sanés hiji-hijina di kota anu ngagaduhan ayana sajarah, aya Ukraina, Moldova, Polandia, Finlandia ... tapi pangwangunan candi sok meryogikeun artos sareng tilu kelompok utama ieu anu ngagaduhan kaunggulan. Sababaraha Garéja Vladivostok aranjeunna ancur sareng anu sanés berhasil salamet dina jaman sosialis, sakapeung henteu deui dianggo salaku candi. Aya dina total 40 garéja ortodok, tapi anu panggedéna sareng paling megah nyaéta Garéja Intersection of Mother of God, anu restorasi kajantenan saatos Uni Soviét murag.

Menara lonceng na aya 10 lonceng sareng beuratna beuratna 1300 kilo. Kuil ieu ngagaduhan kapasitas sarébu jalma sareng nyobian nyarupaan saloba mungkin versi aslina, anu nganggo lima kubah. Kalayan salib, jangkungna 40 méter. Garéja anu sanés anu dipikaterang nyaéta Garéja Katolik Indung Gusti Anu Maha Suci, milik komunitas Polandia sareng Garéja Lutheran St. Paul.

Paduli kanyataan yén anjeun tiasa tur kota nganggo jalan kaki kami ogé tiasa nganggo anjeun jaringan angkutan naon kaasup trolleybus, trem sareng beus. Metro ngan ukur tujuh stasiun. Sareng upami anjeun hoyong terang pulau-pulau di sakurilingna aya parahu jeung feri. Janten anjeun tiasa angkat ka Pulo Russky, Pulo Rusia, sarébu méter pasagi, cocog pikeun jalan-jalan sareng piknik.

Anjeun tiasa angkat ka Vladivostok ti Jepang atanapi anjeun tiasa kambuh deui ka Vladivostok ti Moskow. Upami anjeun naek kapal sareng cicing kirang ti 72 jam, anjeun henteu kedah visa. Upami anjeun mutuskeun karéta, anjeun tiasa nyandak Trans-Siberian di Moskow tabuh 13:20 sareng dugi ka Vladivostok jam 4:25 dina jasa gancang. Versi anu pang murahna dugi ka jam 19:XNUMX énjing énjing anu miang ti ibu kota Rusia. Karéta lirén di Ilan Ude, Irkutsk, Krasnoyarsk, Novosibirsk, Omsk, Yekaterinburg sareng Nizhny Novgorod.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*