Perjalanan panjang? Ieu mangrupikeun gadget sareng asesoris anu teu tiasa leungit dina mobil anjeun

¿Naha anjeun parantos ngarencanakeun liburan salajengna anjeun? Ngajalankeun perjalanan jarak jauh nganggo mobil tiasa nyandak kauntungan anu ageung, sapertos kontrol anu langkung ageung pikeun perjalanan atanapi aksés anu langkung ageung ka titik tujuan. Sanajan kitu, pilihan ieu ogé boga sababaraha kalemahan: asumsina kontrol kandaraan bisa ngakibatkeun paparan leuwih gede pikeun resiko poténsi atawa sumber stress.

asuransi mobil kalayan kawijakan anu paling cocog sareng kaayaan anjeun y giliran téhnologi tiasa ngadamel bédana penting. Henteu ngan kusabab urang bakal boga jaminan kaamanan gede, tapi ogé alatan urang ogé bakal meunang kanyamanan. Salajengna, urang bagikeun sareng anjeun a Pilihan gadget anu bakal ngabantosan anjeun ngajantenkeun perjalanan anjeun janten pangalaman anu langkung pikaresepeun. Perhatoskeun!

Lima gadget pikeun mobil anjeun anu anjeun moal tiasa sono dina liburan salajengna

Pamancar Bluetooth FM

Pamancar Bluetooth FM

Tina sambungan via bluetooth, inpormasi tiasa dikirimkeun dina bentuk audio. Pamancar FM tiasa disaluyukeun kana radio kendaraan naon waé sareng tiasa dianggo pikeun duanana maén musik disimpen dina alat sélulér sapertos kanggo nelepon hands-free. Seueur modél ogé gaduh palabuhan USB. Hatur nuhun kana sistem interkonektipitasna, éta ngamungkinkeun anjeun ngaluarkeun kabel.

Pamuter DVD portabel atanapi tablet

Salah sahiji drawbacks utama nyieun journeys panjang anu période badag waktu maot nu lumangsung dina unggal kapindahan, utamana pikeun pangiring supir. Lamun rencanana do a ngarambat salaku kulawarga jeung boga budak leutik, pamaén DVD portabel atanapi tablet Aranjeunna, tanpa ragu, salah sahiji alternatif pangalusna. Aya rupa-rupa model dina pasaran kalawan kapasitas hébat sarta otonomi. Salaku tambahan, seuseueurna ogé gaduh slot pikeun kartu mémori sareng sambungan USB.

Lampu darurat otonom

Nyandak ukuran preventif ngalawan kamungkinan kajadian penting pisan. Hiji masalah mékanis, contona, bisa maksa urang pikeun ngeureunkeun mobil, hal anu dina kaayaan pisibilitas ngurangan bisa ngalaan urang ka vulnerabilities hébat. Saluareun kutang reflective atawa segitiga warnings, aya alat sejen nu bisa ningkatkeun jaminan panyalindungan. A lampu signalling disatujuan ku DJP tiasa ngajantenkeun kendaraan anjeun katingali tina jarak langkung ti kilométer, paduli darajat pisibilitas di jalan.

humidifier mobil

humidifier mobil

Naha anjeun gaduh perjalanan anu panjang payuneun anjeun dina lingkungan iklim anu garing? Lamun geus dipaké a palembab hawa, anjeun bakal terang kakuatan anu kedahna alleviate nu ngarareunah disababkeun ku hawa garing dina kulit jeung tikoro. Ayeuna anjeun tiasa gaduh modél mobil anjeun. Alat-alat portabel ieu gampang diadaptasi di jero kendaraan berkat ukuranana anu ngirangan. Aranjeunna gaduh a otonomi hébat ku kituna pangaruhna dijaga dina jangka waktu anu panjang. Seueur desain gaduh lampu LED sareng ogé tiasa dianggo pikeun nambihan minyak atsiri pikeun éfék santai.

Kulkas portabel

Ngabogaan AC teu cukup dina gelombang panas, dimana hawa bisa ngaleuwihan opat puluh derajat, nu bisa boga pangaruh négatip on inuman urang. Ngajaga hidrasi sapanjang perjalanan penting. Kalayan kulkas portabel pikeun kendaraan anjeun tiasa ngajaga dahareun jeung inuman anjeun dina kaayaan sampurna. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun ngan kudu nyambungkeun kana adaptor torek roko.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*