Publicidad

ayeuna News Wisata, milik Jaringan Blog Blog Blog, terus ningkat dina jumlah kunjungan, sadayana ti jalma anu resep kana inpormasi ngeunaan perjalanan sareng pariwisata sacara umum. Ieu mangrupikeun jinis pemirsa anu anjeun pikahoyong ngalangkungan iklan anjeun.

Anjeun tiasa ngahubungan kami ngalangkungan formulir ieu.

    Kuring tarima Kawijakan ngolah data.

    Nalika ngirimkeun formulir, data sapertos email sareng nami anjeun dipénta, anu disimpen dina cookie supados anjeun henteu kedah ngalengkepan deui dina kiriman kahareup. Kalayan ngirimkeun formulir anjeun kedah nampi kabijakan privasi kami.

    1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
    2. Tujuan data: Bales kana pamundut anu ditampi dina formulir
    3. Legitimasi: idin anjeun
    4. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
    5. Hak: Akses, koréksi, hapusan, watesan, portabilitas sareng mopohokeun data anjeun