Pilem anu kedah ditonton sateuacan angkat ka New York

pilem ny panutup perjalanan

Upami anjeun kagoda pikeun indit ka Amérika Serikat sareng indit ka kota hébat New York, maka sateuacan nyandak paspor anjeun anjeun kedah pastikeun anjeun parantos ningali sababaraha pilem pangsaéna anu kedah anjeun mendakan sateuacan ngamimitian perjalanan. Naha anjeun badé ngumbara jalan liwat 50 nagara bagian, upami anjeun badé angkat ka Las Vegas atanapi nikmati lampu wengi anu luar biasa di New York, tong sono pilem anu wajib ditingali ieu sateuacan anjeun ngepak.

Nalika anjeun ngamimitian perjalanan ...

Nalika anjeun ngamimitian perjalanan, hal anu pangpayunna anjeun badé milari inpormasi ngeunaan tempat anu anjeun badé angkat. Urang biasana milari inpormasi dina Internét, ku pituduh atanapi bahkan ku nonton pilem. Salajengna kuring hoyong nyaritakeun ngeunaan sababaraha pilem anu tiasa anjeun nonton sateuacan ngumbara ka New York City.

Anjeun tiasa mendakan seueur pilem anu téma romantis, aksi, komédi ... aya seueur pilem anu nunjukkeun anjeun hal-hal, tempat sareng enclave ngeunaan New York anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngamimitian perjalanan anjeun. Entong sono daptar ieu anu parantos kami susun pikeun anjeun.

Urang luar di New York

Urang luar di New York

Upami urang balik ka taun 1999 urang mendakan pilem ieu ku Steve Martín anu hébat. Dina pilem ieu, pasangan anu nikah anu gaduh masalah intim sareng hubungan nyobian masihan kasempetan deui pikeun aranjeunna saatos anu terakhir tina murangkalihna janten mandiri. Mangrupikeun pasangan anu kusabab rutinitas sareng mangtaun-taun babarengan, markisa aranjeunna tumuh teuing tiris.

Gagasan kasempetan kadua sareng nyiptakeun deui cinta aranjeunna ngajantenkeun aranjeunna hirup anyar di New York, dimana sadayana tiasa ... ogé romantis kasempetan kadua. Mangrupikeun plot komik anu nunjukkeun anjeun sakedik kota ieu sareng anu bakal ngajantenkeun anjeun hoyong nganjang ka sadaya tempat anu muncul di panggung.

Autumn di New York

gugur di New York

Pilem romantis pro-kaunggulan anu kajantenan di New York City, nyaéta pilem ieu anu anjeun henteu sono: Autumn di New York. Éta pilem ti taun 2000 sareng éta carita anu khusus pisan. Dina pilem ieu kahayang Keane Anjeunna mangrupikeun lalaki dina umur opat puluhan sareng seueur karesmén sareng seduction anu narik sadayana awéwé kalayan saha anjeunna milari hubungan sporadis sareng tanpa dasi émosional.

Tapi sapanjang hirupna bakal mimiti robih nalika anjeunna patepung sareng Charlotte Fielding, awéwé anu anjeunna bogoh ngan ku ningali ka anjeunna pikeun kahiji kalina. Anjeunna awéwé anu langkung ngora tibatan anjeunna kalayan seueur tanaga sareng bageur pisan. Tapi aya anu ngarugikeun, awéwé anu saé ieu kaserang panyakit serius. Tanpa diragukeun, salian ti janten pilem éta bakal ngabantosan anjeun pikeun kenal langkung seueur sareng New York CityÉta pilem anu saé anu bakal nandaan anjeun.

Dua dinten di New York

2 dinten di new york

Upami urang uih deui ka taun 2011 urang mendakan pilem 'Dua dinten di New York'. Dina pilem ieu anjeun bakal mendakan saurang Parisian ngora anu nikah ka urang Amérika anu balik ka kampung halaman na sakedap saatosna kusabab henteu sasarengan budaya aranjeunna misahkeun.

Awéwé ieu saatos dipisahkeun manggih cinta di lalaki séjén ku kulawarga béda ti urut na, Éta mangrupikeun kulawarga anu langkung écentric sareng anjeun kedah sabar pikeun tiasa neraskeun hubungan romantis anu anyar sareng ngajaga kaasih pasangan anjeun ayeuna. Tapi salian ti nonton pilem ieu, anjeun bakal tiasa nganjang ka seueur tempat di New York ngalangkungan layar. Entong ragu nyerat sadayana supaya engké tiasa didatangan aranjeunna dina perjalanan anjeun ka kota hébat ieu anu pinuh ku kejutan sareng dimana sagala mungkin.

Kelamin di New York

Kelamin di New York

Pilem 2008 ieu diantisipasi pisan ku para penggemar serial tivi. Seks sareng Kota perkawis kahirupan Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) sareng babaturanana. Salaku panulis, Carrie resep ngabagi pandanganana ngeunaan séks sareng cinta, tapi saatos ngalih sareng pasangan énggalna. Nalika anjeun mutuskeun nikah hirup anjeun ka péngkolan ... kaleresan éta mangrupikeun pilem anu saé pikeun seuri sareng terasrasakeun nalika anjeun nunjukkeun tempat-tempat di New York anu anjeun hoyong terang.

Tembok Street Wolf

ajag tina Wall Street

Ieu mangrupikeun salah sahiji pilem anu urang sadayana kedah tingali. Pilem ti 2013 sareng anjeun pasti bakal cinta. Éta dumasarkeun kana carita leres Yordania Belfort, pialang saham ngora anu mimiti naék léngkah pikeun janten kaunggulan. Hirupna giliran kana sisi gelap kahirupan ku kajahatan, korupsi ... tapi pilem ieu ogé pikaresepeun pisan masihan anjeun kasempetan pikeun ngumbara di New York City sareng Leonardo Di caprio.

Imah Nyalira 2: Leungit di New York

Imah Nyalira 2

Pilem ieu ti taun 1992. Pilem anu lucu dimana Kevin McCallister tungtungna di New York dimana anjeunna minuhan maling parah di dunya. Dina pilem anjeun bakal ningali kunaon New York City mangrupikeun tempat anu saé pikeun liburan, bahkan nalika anjeun "kabur" kalayan sapasang maling kasar sareng henteu aya pangawasan kolot.

Nalika Harry mendakan Sally

pilem ny harry sareng sally

Pilem ieu ti taun 1989 sareng saé kanggo anu resep romantika. Pasangan pendakan, aranjeunna leungit kontak, aranjeunna ngahijikeun deui sareng aranjeunna leungit hubungan deui ... Dina pilem ieu anjeun bakal ningali seueur daérah New York sapertos Central Park anu engké anjeun badé didatangan. Ogé, pilem ieu bakal ngajantenkeun anjeun mikir naha lalaki sareng awéwé tiasa leres-leres janten sobat atanapi henteu.

The Ghostbusters

The Ghostbusters

Pilem 1984 ieu cocog pikeun anu resep pilem fiksi sains sareng anjeun bakal kenal seueur juru kota. Sanajan anjeun henteu nyangka yén aya roh sareng setan di New York anu anjeun kedah milari, éta mangrupikeun pilem anu ngahibur anu bakal ngabantosan anjeun pikeun terang langkung seueur kota New York.

Ieu sababaraha pilem anu tiasa anjeun tingali sateuacan angkat ka New York City, naha anjeun nyarankeun pilem sanés anu anjeun pikir penting pikeun ditingali sateuacan ngamimitian perjalanan ka kota anu saé ieu?

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

bool (leres)