Pangalusna pintonan Madrid

Pintonan Madrid

meunang nu pintonan pangalusna Madrid Hal ieu kacida basajan. Sapertos kasus kota-kota ageung sanés di dunya sapertos Ny o Londres, ibukota Spanyol boga loba skyscrapers. Sarta ogé sababaraha monumen anu, alatan jangkungna maranéhanana, nawarkeun tempoan panorama éndah kota.

Lamun ditambahkeun kana ieu orography aneh Madrid, jeung sababaraha titik luhur, Anjeun gaduh rentang alus tina kemungkinan ningali eta ti luhur. Malah dina hateup sababaraha wangunan, sudut pandang geus dipasang nu nawarkeun maneh a 360 derajat panorama kota. Kusabab tawaran anu lega pisan, kami bakal nunjukkeun anjeun ngan ukur sababaraha tempat anu nawiskeun pandangan anu pangsaéna di Madrid.

Pangadilan Inggris Callao

Témbongkeun tina Gran Via

The Grav Via tina sudut pandang El Corte Inglés di Callao

Anjeun meureun geus balanja di El Corte Inglés de la Callao pasagi. Ieu pasagi sarua geus jadi tontonan sorangan, jeung wangunan kayaning bioskop homonim, éta Bangkai kalawan poster mitis na tina inuman populér atawa nu Pencét Istana. Tapi, salian ti éta, éta mangrupikeun sungut jalan anu penting sapertos Carmen, Preciados atanapi Gran Vía.

Anjeun panginten henteu terang yén anjeun tiasa angkat ka teras El Corte Inglés anu aya di nomer dua di alun-alun. Pamandangan anu spektakuler sareng gratis. anjeun bakal ningali Royal karaton (ngan dina cornice ieu anjeun gaduh sudut pandang hébat sejen), éta Plaza de Espaà ± a, la Katedral Almudena jeung sagala kaagungan nu disebut tadi Gran Via kalawan wangunan modernist na eclectic na.

Saolah-olah éta teu cukup, dina téras sarua anjeun boga a tawaran gastronomic kelas munggaran, kalawan bakeries, réstoran jeung parlors és krim. Ku kituna, bari anjeun boga inuman atawa dahar, anjeun bisa ngarasakeun salah sahiji pangalusna pintonan Madrid. Tapi anjeun ogé tiasa naek, ngan saukur, pikeun ngabayangkeun panorama. Nginum teu wajib.

Círculo de Bellas Artes, klasik diantara pintonan pangalusna Madrid

Bunder Seni Kasus

Círculo de Bellas Artes, anu rooftop nawarkeun salah sahiji pintonan pangalusna Madrid

Ku sorangan, gedong Círculo de Bellas Artes patut didatangan. Lokasina di angka 42 Calle de Alcalá sarta dirancang ku Antonio Palacios, presents a gaya eclectic kalawan akar neo-baroque. Sarua spektakuler nyaeta interior na, kalawan staircase grand sarta téater teu kirang geulis.

Anjeun oge bisa naek ka hateupna pikeun ningali Madrid. Dina hal ieu, anjeun bakal kudu mayar, tapi waragad ngan opat euro jeung ganjaran anu megah. Lawangna ti resepsi anu sami sareng aya lift anu mawa anjeun langsung ka teras sareng anu ngagaduhan panto kaca di tempat anu terakhir.

Sakali aya, anjeun bakal manggihan hiji kantin sarta patung parunggu monumental tina Minerva, Déwi Hikmah, dijieun ku John Louis Vassallo. Tapi, luhureun sakabeh, anjeun bakal boga unparalleled 360 derajat panorama kota, ti Sierra de Guadarrama ka kalér nepi ka Cerro de los Ángeles di kidul.

Mercusuar Moncloa

Témbongkeun ti Mercusuar Moncloa

Panempoan Madrid ti Faro de Moncloa

Sakumaha ngaranna nunjukkeun, konstruksi ieu, sacara resmi disebut Madrid City Council Lighting and Communications Tower, ayana di kacamatan Moncloa-Aravaca. Buah tina rarancang Salvador Perez Arroyo, diresmikeun dina 1992 sarta mangrupa wangunan jangkung sabelas di kota.

Jangkungna 110 méter, anu matak katingali ti mana waé di kalér-kuloneun kota. Sanajan kitu, nya gazebo ngawangun sabit sarta ditutup ku kaca nyaeta di 92. Pikeun naek ka dinya, aya dua elevators exterior sarta ogé glazed. Saméméhna, anjeun kudu ngaliwatan kamar panarimaan sémah anu aya di pangkalanna.

Anjeun tiasa ngaksés sudut pandang spektakuler ieu ti Salasa dugi ka Minggu ti 9:30 dugi ka 19:30. Sanajan kitu, eta boga kapasitas kawates alesan kaamanan. Bisi wae, lamun naek ka dinya, anjeun bakal meunang salah sahiji pintonan pangalusna Madrid, sahenteuna dina watesan bagian kalér na.

Menara Madrid

Témbongkeun ti Tower of Madrid

Témbongkeun ti Tower of Madrid

Ngaran ieu dibikeun ka wangunan spektakuler lokasina di Plaza de Espaà ± a sareng antara Calle Princesa sareng Gran Via, dirancang ku Julian jeung Jose Maria Otamendi sarta diwangun antara 1954 jeung 1960. Ieu ayeuna jangkung kagenep di Madrid, kalawan 162 méter kaasup anteneu nu crowns eta. Pikeun masihan anjeun ide ngeunaan ukuranana, kami bakal nyarioskeun yén proyék éta pikeun nampung 500 toko, sababaraha galeri, hotél bahkan bioskop.

Ogé, pikeun sababaraha taun éta wangunan tallest di Spanyol. Ayeuna, éta tempatna persis hotél di dalapan lanté munggaran sareng imah pribadi di sésana. Anjeun oge bisa naek ka téras sarta meunang pintonan éndah jalan sentral dimana eta ayana, tapi ogé tina Casa de campoéta Royal karaton jeung gunung deukeut kota pikeun Kalér.

Di sisi anu sanés, caket pisan kana sudut pandang anu pikaresepeun ieu, anjeun gaduh anu sanés anu langkung spektakuler. Urang ngobrol ngeunaan rooftop tina Hotel Riu Plaza. Tempatna di lantai 27 sareng henteu cocog pikeun jalma anu vertigo. Kami nyarioskeun ka anjeun sabab, kanyataanna, aya dua teras sareng anjeun tiasa angkat ti hiji ka anu sanés ngalangkungan a walkway lanté kaca.

Mobil kabel Casa de Campo

Témbongkeun tina mobil kabel Madrid

Istana Kerajaan sareng Katedral Almudena tina mobil kabel Casa de Campo

Persis di Casa de Campo anu kami nembé disebatkeun anjeun gaduh alat anu saé anu sanés pikeun nampi pandangan anu pangsaéna di Madrid. Urang keur diajak ngobrol ngeunaan mobil kabel, nu ogé boga kaunggulan nu nawarkeun maneh a panorama pindah tina skyline ti kota.

Dina lalampahanana, nu dimimitian dina Pelukis Rosales, ngaliwatan taman mawar di Parque del Oeste, stasiun Príncipe Pío, padepokan San Antonio de la Florida atawa Walungan Manzanares nepi ka rengse di Bukit Garabitas tina House Nagara.

Dina total, éta nyertakeun ampir dua rébu lima ratus méter sarta ngahontal jangkungna maksimum 40. Butuh kira sabelas menit pikeun nutupan jarak éta sarta boga 80 gondola, nu masing-masing bisa nampung lima urang. Tapi, luhureun sakabeh, ngabayangkeun pintonan eta nawarkeun maneh kota. Sareng, saolah-olah sadayana ieu henteu cekap, dina tungtung perjalanan, di Casa de Campo, anjeun gaduh réstoran pikeun meunangkeun deui kakuatan sanggeus lalampahan kalawan parkir keur mobil.

Sajaba ti éta, ngan deukeut mobil kabel, ti sababaraha ruruntuhan, Anjeun ogé boga pintonan megah tina bagian kulon Madrid. Kitu ogé, anjeun ningali danau imah nagara, la Manzanares walungan jeung, lamun poé jelas, éta Sierra.

Paman Pio Hill

Paman Pio Hill

Madrid ti Cerro del Tío Pío

Tempatna di kacamatan Sasak Vallecas, leuwih husus di lingkungan tina Numantia, geus deukeut ka Moratalaz. Ieu wewengkon mana loba emigran netep anu datang pikeun ngaronjatkeun kaayaan hirup maranéhanana di ibukota, tapi ayeuna taman. Dina titik pangluhurna, aya a ensemble arsitéktur kalawan gazebo jeung patung segitiga karajaan ilusi éta Enrique Salamanca.

Ti dinya, anjeun gaduh pintonan spektakuler ti Madrid, utamana nalika Panonpoé Tilelep. Panorama ngawengku ampir sakabéh kota, ti wangunan telepon on Gran Via dugi Chamartin Towersngaliwatan kawentar Citraan tina komunikasi.

Kuil Debod

Bait Debod

Kuil Debod, ti mana aya ogé salah sahiji pintonan pangalusna Madrid

Pangwangunan ieu Mesir Kuno dipasang dina taman kulon, gigireun Paseo del Pintor Rosales, nu urang geus disebutkeun lamun ngobrol ngeunaan mobil kabel. Éta tempat eureun dimana ayana Barak Gunung. Kuil éta disumbangkeun ka nagara Spanyol dina 1968 ku Pamaréntah Mesir pikeun nganuhunkeun pikeun kolaborasi urang dina nyimpen anu paling penting. kuil nubian.

Ieu heubeul leuwih dua rébu taun sarta dedicated ka Amon ti Debod enggeus ISIS. Inti nya Kapel Adijalamani atanapi Relief nu, sakumaha ngaranna nunjukkeun, ieu dipapaésan kalayan adegan alluding ka dewa disebut tadi Amun. Sajaba ti éta, set ngabogaan mammisi atanapi Isis adoration aula, Osiriac chapel, éta wabet atawa wewengkon purifikasi pikeun imam jeung nu disebut Treasure Crypt, diantara elemen séjén.

Sanajan kitu, lamun pangwangunan ieu dipikaresep salaku monumen, teu kurang imah nu ningali nu aya di tungtung taman dimana eta. Éta parantos mayar binokular sareng nawiskeun anjeun sudut pandang anu béda Royal karaton jeung Katedral Almudena, tapi pintonan ogé ngahontal ka taman hiburan.

Istana Cibeles

Istana Cibeles

Palacio de Cibeles, di mana munara sentral aya sudut pandang

Lokasina di alun-alun nu ngaranna sarua, wangunan impressive ieu ayeuna imah kantor Déwan Kota Madrid jeung fungsi salaku aula paméran. Tapi katelah ogé karaton telekomunikasi pikeun geus kungsi pos, telegraf jeung puseur telepon. Konstruksina balik deui ka awal abad ka-XNUMX sareng ngagaduhan a gaya modernis kalawan neo-plateresque na elemen Baroque on adul na.

Salaku tambahan, éta nawiskeun kami spektakuler sudut pandang lokasina di munara sentral na dina jangkungna hiji lanté katujuh. Anjeun tiasa naek ka dinya pikeun ukur dua euro. Gantina, anjeun bakal meunang pintonan spektakuler tina Paseos del Prado jeung Recoletos, ogé Castilian. Saolah-olah kabeh ieu teu cukup, di lantai kagenep anjeun boga réstoran.

Dina kacindekan, kami geus ditémbongkeun ka anjeun tempat nu nawarkeun maneh teh pintonan pangalusna Madrid. Sanajan kitu, aya loba batur. Contona, sudut pandang lokasina di kubah tina Katedral Almudena; salah sahiji Héjo ngaganjel Park, di lingkungan La Latina, atawa nu Manzanares linier Park, dimana, sajaba, anjeun gaduh sésa-sésa arkéologis tina nilai hébat kayaning kota La Gavia atawa villa Romawi Villaverde. Mana tina sudut pandang ieu anjeun manggihan paling metot?

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*