Réstoran pangalusna di Times Square

Pusat kota New York

Naha anjeun iinditan ka New York atanapi éta impian anjeun sareng anjeun dina jalan pikeun ngawujudkeunana? Hébat! New York mangrupikeun kota kosmopolitan anu pangsaéna di dunya sareng sanaos gaduh persaingan di Asia sigana mah di Kulon éta nu pangalusna.

Kehidupan wengi di New York saé sareng seueur bar, bioskop, bioskop, pusat perbelanjaan sareng réstoran sagala rupi, janten anjeun henteu kedah bobo teuing di dieu. Dahar di luar mangrupikeun kasenangan anu hébat dimana waé anjeun angkat, kitu daptar sababaraha réstoran anu pangsaéna di Times alun-alun.

kali Square

patalimarga di Times Square

Éta juru New York parapatan jalan anu rame di Midtown Manhattan: titik dimana Seventh Avenue patepung Broadway Avenue. Daérah leutik di New York ieu diwangun ku sababaraha blok sareng mangrupikeun jalan anu moal aya anu sono.

kali Square éta parantos disebat cara kieu ti saprak 1904, baheula disebat Longacre Square, tapi koran terkenal nu New York Times taun éta anjeunna ngalih kana gedong anyar, Gedong Times. Hiji hal nuju ka anu sanés, sareng dinten ayeuna disebat Times Square.

Tulis dimana dahar didieu:

Klub Domba

éta-domba-klub

Éta mangrupikeun réstoran di kota kalayan desain interior anu pangsaéna, elegan jeung glamorous. Bar mangrupikeun situs anu luar biasa kalayan banquette Augustin anu berlapis beureum sareng ogé ngagaduhan hawu kapur anu aya ti taun 20an.

éta-domba-klub-2

Anu ngurus dapur ieu Réstoran gaya-seniDeco aya kang Oki Geoffrey Zakarian sareng menu na ngagaduhan piring olahan sapertos foie gras, domba kerak walnut, profiteroles mentega pecan sareng koktail halus, sadayana dibarengan ku jazz langsung naha anjeun angkat dinten Rebo wengi atanapi siang siang siang siang.

Tangtosna, éta salah sahiji anu pang mahalna. Anjeun tiasa mendakannana di 132 West 44th, St.

Olive Taman

Taman Zaitun

Upami anjeun ningali tuang sareng pandangan kota anu saé dina tingkat jalan, maka ieu tempat anu saé. Éta sanés ranté réstoran ti Dahareun Itali, Vérsi Yankee. Di Times Square aya cabang tilu-lantai dihias ku gaya Tuscan.

Harga handap, bagianna ageung Sareng roti sareng salad henteu nganggo topi janten éndah pikeun wisatawan anu kalaparan.

dahareun-di-zaitun-kebon

Éta nampi kartu kiridit sareng dibuka ti dinten Minggu dugi ka dinten Kemis ti tabuh 11 enjing dugi ka 11 wengi sareng ti dinten Jumaah dugi ka Sabtu ti 11 enjing dugi ka tengah wengi. Anjeun tiasa tuang didinya atanapi mésér nyandak sareng tina halaman wéb anjeun tiasa ngadamel reservasi. Upami anjeun angkat dina sabtu minggu panginten anjeun kedah ngalaksanakeunana.

BonChon

bonchon-hayam

Upami Olive Garden nyobian nyayogikeun katuangan Itali di dieu urang ngagaduhan Corean Dahareun. BonChon mangrupikeun ranté kalayan saratus réstoran di panjuru dunya.

BonChon mangrupikeun tempat tuang jangjang hayam lada, bawang bodas kécap, kimchi, sareng sagala rupa anu katingalina, tapi kakhususan imah justru hayam: jangjang, suku, pingping sareng combo, kanggo nyobian sadayana.

combo-de-bonchon

Harga? Salaku conto, bagian leutik jangjang (10 lembar) hargana $ 11 tapi kombo (genep jangjang sareng 95 pingping) hargana $ 3. Teras aya deui piring anu langkung rumit, tteokbokki harga 12, takoyaki 95 dolar, cumi goreng 11 dolar, sup udon 95 atanapi sapiring nasi goreng artos 7 dolar.

Anjeun mendakan BonChon di 207 W 38th St. Éta dibuka dinten Senén dugi Rebo ti 11:30 dugi ka 10:30 wengi, Kemis ditutup tabuh 11 wengi, Jumaah tabuh 12 énjing, Saptu tabuh 11 wengi deui sareng Minggu jam 10:30 sonten.

Dinner Stardust Ellen

ellen-stardust-diner

Anjeun teu tiasa ninggalkeun New York tanpa ngalangkungan a klasik diner tah didieu urang gaduh hiji. Éta a Réstoran bertema 50an jeung ménu New York anu saé: sandwich, hamburger, pastrami, leueur.

Tapi saluareun dahareun palayan mangrupikeun anu ningali kusabab aranjeunna ningalikeun acara nalika aranjeunna ngantunkeun paréntah sareng lagu-lagu na klasik pisan, mustahil anjeun henteu terang langkung ti hiji sabab éta disada lagu rock sareng pilem populér.

ellensstardust-diner-2

Aranjeunna nyanyi di panggung, turun sareng teras ngadistribusikaeun piring. Upami anjeun hoyong anu béda sareng tuang sareng senang sakedik dina waktos anu sasarengan ieu situs na. Éta yakin sanés kadaharan anu pangsaéna tapi pikeun junk dahareun bersahaja henteu goréng teuing.

Toloache

nyeri

kadaharan Méksiko kalayan seueur taco anu katingali sareng sababaraha anu pangsaéna di kota. Quesadillas sareng margaritas nambihan daptar di bistro Méksiko ieu anu ngagaduhan tabel taplak meja, ubin Spanyol dina témbok, sareng ruang dua lantai.

koktail-di-toloache

Mibanda situs internét anu super lengkep dimana aranjeunna nyebarkeun ménu numutkeun dinten dina saminggu sahingga anjeun tiasa nganjang éta sateuacan anjeun angkat. Aranjeunna kabuka pikeun tuang siang, tuang na brunch dina akhir minggu dimimitian jam 11:30 at réngsé jam 3:30 sonten.

Sareng upami anjeun leres-leres resep naon waé anjeun tiasa mampir toko sateuacan anjeun angkat sareng ngagaleuh sababaraha jinis saos sareng cabé anggang antara 5 sareng 35 dolar.

Hakkasan

hakka-san

Kami parantos nyarioskeun perkawis Italia, Koréa, Méksiko sareng kadaharan Amérika klasik tapi kami kaleungitan deui janten giliran dahareun Cina. Tempat anu raoseun nyaéta Hakkasan, cabang réstoran London anu ngagaduhan genep anu sanés di dunya.

Asakanana nyaéta Kanton sareng ieu teh réstoran Cina munggaran anu ngagaduhan status Michelin. Jelas, Éta henteu murah tapi anjeun bakal tuang cod panggang anu paling saos sampanye sareng madu Cina, salaku conto. Sareng hiasan jelas elegan.

hakkasan-2

Éta mangrupikeun tempat anu mahal anu nyayogikeun porsi alit. Upami anjeun masih angkat, sareng anjeun tiasa terasrasakeun siang, pastikeun pikeun nyungkeun éta taram jumlah sabab éta alesan pangalusna pikeun terang réstoran ieu. Éta di 311 West 43rd Street.

ngocok shack

shakeshack-1

Urang ngalih tina anu mahal kana anu murah. Dina anu disebut Teater District nyaéta situs ieu anu ngalayanan burger ageung sareng seueur kagorengan sareng tapi burger portobello langkung lengkep sareng kéju sareng bawang, pikeun vegetarian. Bir, anggur sareng minuman ringan lengkep a Menu saderhana, murah sareng seueur.

Éta sadayana dimimitian ku gorobag anjing panas di Madison Square Park, taun 2004 deui, tapi di Times Square éta mangrupikeun réstoran anu ayana di 691 8th Avenue, di belah kidul-kulon jalan éta sareng jalan 44.

oyag-shack-2

Tetep ngalayanan burger, anggur, bir, sareng anjing panas sareng buka tujuh dinten saminggu ti 11 enjing dugi ka tengah wengi.

don antonio pizza

pizza-don-antonio

A pizza di nyc? Meureun éta klasik sakumaha anjing panas di juru atanapi tuang hamburger di hiji tuang. Di dieu anjeun tiasa nyobian di Don Antonio, di gaya neapolitan.

jarami seueur jinis pizza Sareng disebatkeun yén mozzarella buatan bumi sareng burrata anu aranjeunna damel di dieu, buatan sendiri, anu pangsaéna di New York. Anjeun tiasa ogé tuang salad, croquette sareng écés, pasta. don-antonio di New York

Sajauh ieu sababaraha réstoran anu pangsaéna di Times Square, tapi tangtosna aranjeunna henteu hijina. Nalika anjeun tiasa tuang tuangeun ti sakumna dunya, kaleresan daptarna henteu aya tungtungna kusabab unggal pilihan (pizza, pasta, sushi, Méksiko, Spanyol, Rusia sareng sajabana anu panjang), aya sababaraha conto.

Éta ogé gumantung kana naha anjeun badé linggih di réstoran atanapi upami anjeun hoyong tuang di jalan, dina salah sahiji seueur karanjang anu aya di daérah ieu New York sareng éta ogé ngajantenkeun tuangeun janten wisata klasik, tapi upami anjeun milarian réstoran maka kuring pikir Diantara ieu anu kuring nembé didaptarkeun nyaéta anu pang populerna. Entong sono aranjeunna!

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1.   Nara cenahna

    Wilujeng énjing, abdi badé di kota kanggo Taun Anyar sareng Abdi hoyong tuang di réstoran anu ngamungkinkeun kuring ningali bola murag di 00:00 dina 1/1/2013. Planét Hollywod bakal ditutup. Naon anu anjeun nyarankeun? Hatur nuhun!

bool (leres)