Rawa San Juan

Gambar | Telemadrid

Waduk San Juan dipikaterang ku seueur pantai Madrid. Tempat ieu ayana 52 kilométer ti ibukota nyaéta dimana seueur urang Madrilénia sumping nalika usum panas pikeun milarian mandi anu nyegerkeun anu ngamungkinkeun aranjeunna hilap ngeunaan suhu anu luhur. Cai sareng vegetasi Sierra Oeste ngawangun oase ieu anu ogé nyayogikeun cai ka daérah kidul-kulon Komunitas Madrid sareng dianggo ngahasilkeun listrik.

Waduk San Juan perenahna antara kota San Martín de Valdeiglesias sareng Pelayos de la Presa. Ieu dua pantai anu rame pisan. San Martín de Valdeiglesias, katelah pantai Virgen de la Nueva, mangrupikeun pantai munggaran di Madrid anu ngahontal bandéra biru anu diapresiasi anu nunjukkeun yén cai na cocog pikeun mandi sareng pikeun kagiatan motor. Pantai El Muro milik Pelayos de la Presa.

Duanana pantai diluyukeun pikeun tukang siram pikeun ngararasakeun lingkungan tanpa hariwang. Wewengkon pantai Virgen de la Nueva dibagi kana dua bagian: hiji dilengkepan pikeun mandi sareng anu sanés pikeun parahu sareng stasiun bantuan. Layanan nyalametkeun aktip dugi ka Séptémber, kalayan énjing-énjing sareng siang jam.

Gambar | Anu Merdeka

Kegiatan di Waduk San Juan

Waduk San Juan ngagaduhan ampir 14 km pantai dikurilingan ku alam. Aya seueur kagiatan anu tiasa dilakukeun dina rawa éta. Dina cai anu asalna ti Walungan Alberche (anak sungai Tagus sareng Cofio) tiasa latihan ski cai, kanu, kayak, bangun kapal, perjalanan kapal, parahu motor nganggo juragan atanapi pisang akuatik nalika di darat anjeun tiasa ngalaksanakeun tunggang sapédah sareng tunggang kuda, hiking, panahan, nanjak sareng wisata anu dipandu di sekitarna.

Seueur jalmi angkat ka rawa anu resep piknik. Aya duanana area piknik sareng daérah rekreasi anu ngagaduhan padumukan kanggo nyobian ménu anu langkung rumit atanapi mesen sababaraha sandwich upami anjeun henteu nyandak tuangeun.

Gambar | Madridfree

lokasi

Pikeun dugi ka waduk San Juan nganggo kendaraan pribadi anjeun kedah ngalangkungan N501, tibatan ngalaksanakeunana ku angkutan umum, anjeun tiasa dugi ka dinya nganggo jalur 551 beus ti Príncipe Pío. Dibikeun seueur seueur jalmi anu sumping dina usum panas, langkung saé kanggo hudang pikeun kéngingkeun tempat anu saé.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*