Rencana romantis di Majorca

Saperangan

Lamun geus dipikir ngalakukeun rencana romantis di Majorca kalawan pasangan Anjeun, Anjeun bakal geus milih tujuan ogé. Kusabab pangpentingna tina Kapuloan Balearic Éta tempat anu sampurna pikeun ngabagi momen unik sareng anjeunna.

Mallorca ngagabungkeun a hawa hampang sadayana sataun kalayan bentang ngimpi jeung laut tenang lolobana poé. Tapi ogé boga tempat nu pinuh ku sajarah jeung legenda jeung réstoran hébat dimana anjeun tiasa ngagungkeun serikat anjeun. Ku alatan éta, aya seueur rencana romantis di Mallorca anu ngantosan anjeun. Tapi urang badé ngajukeun sababaraha di antarana.

Wisata ngaliwatan désa di Sierra de la Tramontana

Valldemossa

Kota éndah Valldemosa

La Pagunungan Tramontana ngawengku sababaraha paling romantis landscapes of Majorca. Jeung kota-kota nu aya di dinya téh éndah sakumaha éndahna. Kalawan jangkungna maksimum nu ngaleuwihan sarébu méter (1445 ukuran nu Walikota Puig), nawiskeun anjeun sababaraha sudut pandang paling spektakuler di pulo. Ogé, ieu mangrupikeun tempat anu sampurna pikeun deklarasi cinta.

Sampel anu saé di antarana, anjeun ngagaduhan banalbufar, dimana éta munara verger, Menara pangawas anu dijadikeun titik panjagaan ngalawan serangan bajak laut. Tapi, sacara umum, sadaya kota ieu, kalayan arsitéktur tradisionalna, imahna dihias ku pot warni sareng jalan-jalan anu sempit, mangrupikeun tempat. pinuh ku asmara.

Meureun kota nu nyokot jajan dina hal ieu téh Valldemossa, nu nambihan ka kageulisan na kanyataan kungsi jadi adegan cinta Chopin sareng panulis George Sand. dina kawentar na imah piagam aranjeunna nyéépkeun usum tiris sareng panginten éta mangrupikeun tempat anu saé pikeun anjeun ngahirupkeun deui sajarah romantisna. Sajaba ti éta, anjeun bakal nyaho wangunan ieu, nu éta tempatna raja Sancho I ti Majorca, sanajan garéja na ti abad ka-XNUMX jeung gaya neoklasik.

Naek karéta romantis

Karéta Soller

Karéta Sóller romantis

Lamun ninggalkeun pagunungan Tramuntana, anjeun boga rencana romantis sejen di Mallorca. urang ngobrol ngeunaan ngarambat ka Sóller numpak karéta bersejarah na. Éta mangrupikeun karéta api ti taun 1912 anu angkat ti Palma de Mallorca sarta nyertakeun lalampahan dua puluh tujuh kilométer ngaliwatan bentang spektakuler tina Tramontana.

Ogé, eureun di kota geulis tina bunyola, nu diwangun ku imah batu Mallorca has jeung nu boga geulis garéja barok abad ka dalapan belas. Salaku pelengkap pikeun lalampahan romantis sapertos, Anjeun bisa neruskeun eta dina Trem Soller, Teu kirang tradisional, saprak éta balik ti 1913, nu bakal mawa anjeun ka palabuhan kota.

Ogé, saprak anjeun aya di Sóller, kami mamatahan anjeun nganjang ka kota Mallorca anu éndah ieu. milikna stasiun karéta Éta mangrupikeun tempat anu pinuh ku pesona anu bakal ngangkut anjeun ka jaman baheula. Sajaba ti éta, kiwari éta tempat pikeun paméran lukisan dedicated ka Abdi ningali y Picasso. Tapi puseur neuralgic kota teh Plaza Konstitusi, kalawan bar jeung réstoran na. Di jerona, anjeun tiasa ningali anu maksakeun garéja San Bartolomé. Éta mangrupikeun kuil barok anu éndah, sanaos adulna modernis sareng menara lonceng neo-Gothic na.

Ogé di alun anjeun bakal nempo bale kota, sarua Baroque jeung ku jaket gigantic tina leungeun kota. Na, gigireun garéja, Anjeun kudu kasampak di wangunan modernist tina Bank Soller. Justru, upami anjeun resep gaya konstruksi ieu, kami nyarankeun yén anjeun nganjang Can Prunera, nu responds ka anjeunna jeung, sajaba, imah museum modernist. Tungtungna, saméméh ninggalkeun Sóller, nyandak jalan-jalan di sabudeureun éta Jalan Sa Lluna, Jalan anu ngajaga sadaya pesona sajarah kota sareng dimana anjeun ogé bakal mendakan seueur toko.

Lalajo Panonpoé Tilelep di coves deserted

cove varques

Cala Varques, salah sahiji pantai paling romantis di Mallorca

Sanajan pulo Majorca mangrupakeun salah sahiji tempat wisata utama di Éropa, éta masih boga tempat semi-parawan. Sapanjang basisirna aya loba coves leutik nu boro saha nganjang atawa, sahenteuna, nu biasana kosong. Éta mangrupikeun tempat anu sampurna pikeun mendakanana sareng pasangan anjeun sareng ngarasa saolah-olah éta milik anjeun.

Di antara coves ieu, kami nyarankeun cove varques, anu perenahna di wewengkon kotamadya di Manacor sarta yén manéhna téh praktis parawan. Anjeun tiasa ngaksés éta tina jalan anu ngahubungkeun porto Kristus y Porto Colom. Anjeun bakal mendakan bentang gawir anu indah sareng guha, pasir halus sareng cai biru pirus.

Anjeun oge bisa milih Cala Mitjana, nu lokasina deukeut urbanisasi Cala d'Or, di felanix. Hal ieu jadi saeutik dieksploitasi ku wisata massal nu ngan bisa diasupan ku leumpang. Di tukeran keur leumpang, anjeun bakal manggihan keusik bodas rupa jeung cai jernih kristal.

Tungtungna, nestled antara cliffs maksakeun ngeunaan dua ratus méter luhur, anjeun boga Cala Sa Calobra, nu sabenerna dua sandbanks leutik. Anjeun tiasa ngahontal éta ku laut atanapi ngalangkungan jalan anu pinuh ku kurva vertiginous anu nyalametkeun, tepatna, Sierra de Tramontana. Perjalanan bakal nawiskeun anjeun, ku kituna, bentang anu saé.

Pikeun ngajantenkeun perjalanan anjeun langkung romantis, kami mamatahan anjeun ngalakukeun éta nalika Panonpoé Tilelep. The sunsets en Mallorca Aranjeunna diantara paling geulis di dunya. Sareng, upami anjeun hoyong masihan sentuhan anu langkung asli, anjeun tiasa nyéwa parahu layar jeung lalajo tungtung poé dina dewan anjeun roti bakar jeung sagelas sampanye.

Konsér di guha Drach

Gua Parahu

Guha spektakuler Drach

Urang sagemblengna ngarobah register sarta balik ti basisir ka subsoil taneuh Majorcan pikeun nyarankeun datangna ka Gua Drach. Lokasina di munisipalitas di ManacorÉta ogé nawiskeun anjeun pangalaman anu pinuh ku romantisme. Aranjeunna manjangkeun leuwih ti hiji kilométer sarta ngahontal jero dua puluh lima méter. Dina total, aya opat rongga: guha Hideung, anu Bodas, anu Lluís Salvador (pikeun ngahargaan archduke Austria anu nami anu sami anu ngapetakeun guha) sareng Perancis.

Sakabéh éta boga formasi capricious of stalagmit sarta stalaktit anu bakal ngajadikeun anjeun ngarasa di a dunya ngimpi. Tapi sorotan wisata lumangsung di daérah éta situ darat. Dina kapal, sababaraha musisi bakal nawiskeun anjeun konsér a kalawan potongan romantis tina Chopin jeung komposer séjén. Sareng anjeun ogé tiasa nyebrang cai naék salah sahiji parahu leutik ieu.

Di sisi anu sanés, sabalikna, anjeun tiasa resep jangkung. Dina hal ieu, urang ngajukeun sejen tina rencana romantis di Mallorca. Ieu ngeunaan a numpak balon ngaliwatan langit pulo. Aya perusahaan khusus dina rute ieu sareng kalebet sagelas cava sareng coklat dina perjalanan. Ieu lasts kira opat jam sarta bakal ngidinan Anjeun pikeun ngarasakeun landscapes Mallorca éndah ti sudut pandang sejen.

Un spa kalawan pintonan laut atawa gunung

Spa

Un spa kalawan pintonan gunung

Majorca mangrupikeun salah sahiji tujuan wisata anu paling dipilih ku pasangan. Ieu nyababkeun seueur hotél di pulo nawiskeun rencana khusus pikeun aranjeunna. ampir kabéh nawaran suites megah kalayan rinci romantis salaku botol sampanye atawa kado wilujeng sumping, diantarana. Sareng aranjeunna kalebet nawaranana dina pakét wisata anu murah pisan.

Najan kitu, urang rék balik hiji hambalan satuluyna sarta nawiskeun anjeun tetep tipe ieu, tapi ogé dina spa nyanghareup ka Laut Tengah atawa gunung. Ieu sanés tempat pikeun ngiklankeun lembaga khusus. Kami langkung milih anjeun milih anu paling anjeun resep. Anjeun bakal manggihan loba on sagala ramatloka booking hotél. Tapi ngabayangkeun kumaha anjeun bakal ngarasakeun kalawan pasangan Anjeun bari aranjeunna masihan anjeun urut pikaresepeun contemplating kaéndahan basisir atawa pagunungan Majorcan.

A dinner romantis

méja keur dinner

Méja set pikeun dinner romantis

Di antara usulan rencana romantis kami di Mallorca, tuangeun duaan teu tiasa leungit. Pulo ngabogaan a gastronomic megah sarta tawaran hotél. Dupi anjeun gaduh sababaraha réstoran jeung Béntang Michelin. Tapi, luhureun sakabeh, batur nu nawarkeun maneh atmosfir romantis geulis tur éta idéal pikeun dinners atawa hidangan salaku pasangan. Anjeun oge gaduh aranjeunna nyanghareup laut atawa nempo spektakuler Pagunungan Tramuntana. Ogé, aya lokasina di heubeul imah patani, bari batur aya di wangunan modern. Milih hiji atawa lianna gumantung kana avant-garde atanapi rustic touch nu Anjeun hoyong masihan ka dinner Anjeun.

Ogé, dina ieu hal pangpentingna nyaéta yén anjeun babarengan sarta yén atmosfir intim tur pikaresepeun. Tapi kami ogé hoyong masihan anjeun sababaraha saran ngeunaan dahareun, sabab gastronomy Mallorca téh nikmat. Éta patut nyorot lauk panggang sareng kerang, tapi ogé sababaraha masakan khas anu megah.

Sosis asli pulo téh anu sobrasada, nu dijieun ku babi lean, mentega jeung paprika. Anjeun tiasa tuang atah, digoréng atanapi dipanggang. Éta ogé khas pisan nu goreng, Nu brings babi atawa domba entrails kana pan jeung bawang, lada, tomat jeung kentang. Éta ogé dijieun kalayan sayuran béda. tumbet, nu ogé boga lauk atawa daging.

Samentara éta, coke Sigana pizzas Italia na béas atah, nu soupy, boga sausages jeung produk ti kebon jeung kaulinan. Sedengkeun pikeun dessert, ngarasakeun ensaimada, nu dijieun ku pasta, suet jeung gula. Tapi, lamun hayang nyobaan hal kirang kawentar, milih pikeun rubyol éta, nu mangrupakeun empanada amis, atawa keur rosario gula. Sareng, pikeun ngeureunkeun tuangeun, anjeun tiasa nyobian sagelas lengket, a Likur anu dijieun kalawan gentian.

Dina kacindekan, kami geus diusulkeun sababaraha rencana romantis di Majorca. Tapi anjeun bisa milih batur kawas ngarasakeun a hammam atawa mandi Arab; ngajadikeun anjeun hiji photoshoot dina bentang idyllic; a parahu keur pelesir pikeun dolphins titik atawa, saukur, ngangkut diri ka kaliwat touring nu geulis kota heubeul Palma de Majorca. Teraskeun teras nikmati salah sahiji rencana ieu.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*