Rencana sareng murangkalih di Madrid

Sing saha anu badé nyéépkeun sababaraha dinten sareng kulawarga di Madrid pastina hoyong ngarencanakeun sareng murangkalih, kumargi éta ngamungkinkeun aranjeunna pikeun terang sisi kota anu béda sareng dina waktos anu sami ngantep budak anu urang sadayana bawa kaluar pikeun senang bari.

Madrid mangrupikeun kota anu ageung sareng beragam anu aya seueur rencana anu kedah dilakukeun. Ieu mangrupikeun 6 rencana sareng murangkalih di Madrid anu tiasa dilaksanakeun salaku kulawarga salami sataun. Ngarasakeun aranjeunna!

Museum Mouse Perez

Legenda Faoth Gigi nyarios yén rodénsia ramah ieu ngagaduhan misi pikeun ngumpulkeun sadaya huntu susu murangkalih nalika murag sareng balikan anjeunna ngantunkeun koin dina handapeun bantal.

Ratoncito Pérez boga asal tina imajinasi agama Luis Coloma anu nyiptakeun carita ku beurit salaku protagonis pikeun nengtremkeun kasedihan Raja Alfonso XIII salaku budak saatos kaleungitan salah sahiji huntu susu na.

Numutkeun carita, beurit cicing di gedong di Arenal Street di Madrid, gigireun Puerta del Sol sareng caket pisan sareng Palacio de Oriente. Ayeuna, di lantai hiji nomer 8 jalan ieu, Museum-Museum Ratoncito Pérez aya, anu tiasa didatangan unggal dinten kecuali dinten Minggu. Lawang ka House-Museum nyaéta 3 euro.

Gambar | Pixel

Ski di gunung

Tiis mangrupikeun kasempetan anu saé pikeun latihan olahraga usum salju, janten salah sahiji rencana sareng murangkalih di Madrid anu aranjeunna paling resep sabab ngagabungkeun pikaresepeun sareng sadidinten di luar ruangan, anu sok ngagumbirakeun aranjeunna.

Komunitas Madrid ngagaduhan salah sahiji resort ski munggaran anu dibuka di nagara éta taun 40an. Éta Puerto de Navacerrada anu kawéntar di Cercedilla, di jero Sierra de Guadarrama sareng henteu jauh ti pusat kota sareng stasiun Valdesquí, ogé di pegunungan anu sami.

Ski és

Luncat kana és anu diputer pikeun mendakan saha anu paling gancang mangrupikeun salah sahiji rencana anu dipikaresep ku barudak, khususna ayeuna yén suhu mimiti turun. Salila usum Natal kota ngeusi gelanggang es leutik pikeun mikaresep liburan tapi dugi ka éta, kulawarga tiasa angkat ka Impian Palacio de Hielo (Calle de Silvano, 77), salah sahiji anu pang populerna di Madrid.

Gelanggang es ieu tempatna di pusat balanja anu ageung sareng kabuka sapanjang taun pikeun skating tokoh, hoki atanapi nyandak sababaraha pelajaran skating. Éta ngagaduhan ukuran 1800 m2 sareng jalan asupna harga 7 dugi ka 12,50 euro gumantung kana jam atanapi upami urang hoyong nyéwa skates. Pikeun ngaksés gelanggang és kedah nganggo sarung.

Gambar | Pixel

Taman hiburan

Rencana anu pang lucuna sareng barudak di Madrid nyaéta nganjang ka klasik sapertos Parque Warner atanapi Parque de Amusement, anu nawiskeun sagala jinis kagiatan pikeun bersenang-senang. Salami sataun aranjeunna biasana ngayakeun acara tematik anu aya hubunganana sareng Lebaran atanapi Natal janten nganjang ka aranjeunna nalika sapertos kieu mangrupikeun kasempetan unik pikeun terang taman hiburan ieu ku cara anu béda.

Lawang ka Parque Warner tiasa dipésér di box office tina 39,90 euro sareng harga na tiasa bénten-bénten gumantung kana dinten sareng kapasitasna pikeun ngajamin jasa pangsaéna. Di Amusement Park, tikét di box office dibanderol € 32,90 pikeun jalma dewasa sareng € 25,90 pikeun murangkalih, samentawis pensiunan mayar € 19,40.

 

Navilight

Andy Williams kantos nyanyi yén Natal mangrupikeun waktos anu paling éndah dina sataun sareng anjeunna leres. Di Madrid jalan-jalan dipinuhan ku tangkal cemara bercahya sareng cahaya éta masihan warna sareng suasana khusus. Barudak resep jalan-jalan ngadatangan pasar Natal sareng naék kana Naviluz, beus Natal anu ngurilingan kota pikeun ngémutan sadaya hiasan usum salju.

Tapi salah sahiji rencana sareng murangkalih di Madrid anu klasik dina Natal nyaéta Three Kings Parade dina soré 5 Januari. Dina apungan spektakuler anu pinuh ku warna sareng cahaya, tilu jalma anu bijaksana ngadistribusikaeun permen sareng ilusi pikeun masarakat anu aya ti mimiti na di stasiun Nuevos Ministerios dugi ka Plaza de Cibeles dimana éta réngsé.

Gambar | Pixel

Antara sasatoan

Sadayana murangkalih resep ka sasatoan janten ngadatangan Faunia atanapi Kebon Binatang Madrid sareng aranjeunna mangrupikeun gagasan anu saé. Faunia mangrupikeun taman téma khusus pikeun alam anu dibagi kana lima belas ékosistem anu béda, henteu sapertos kebon binatang kota. Nanging, éta henteu ngagaduhan seueur sato sapertos anu kieu. Bisi mana waé, duanana tempat ngayakeun rapat sareng acara sareng sato tina sudut pandang pendidikan anu ngabantosan anom sareng sepuh pikeun langkung paham kana ciri sareng habitat alamna.

Lawang ka Faunia ngagaduhan harga 26,45 euro pikeun déwasa sareng barudak di handapeun umur 7 taun sareng pensiunan mayar 19,95 euro. Di kebon binatang, tiket di box office hargana 23,30 euro kanggo déwasa sedengkeun pensiunan sareng murangkalih mayar 18,90 euro. Upami aranjeunna dipésér online, hargana langkung mirah.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

bool (leres)